- 8 Mayıs 2012
- 149
- 16
- 68
diş eti problemi, kanamaları olanlar için tek önerim parodontax başka hiç bişey kullanmayın sensodyne, ipana, collgate vsvs bir sürü denedim ama parodontax dışındakilerinin hiç biri bi işe yaramadı
tadı biraz kötü evet ama içindeki mineral tuzlar ve bitki özleri 2 günde diş etlerinizi kendine getiriyor, ve ferahlığı çok daha uzu sürüyor şunuda farkettim dişlerim günden güne beyazlıyor..
ben diş tedavime başladığımda doktor kloroben gargara verdi ağzımı çalkalıyım diye onun tadı çok beterdi onu kullanırken başladım parodontax a çok kolay alıştım hatta klorobenden sonra ohh mis bu bee demiştim :)
ama ipana dan geçiş yapan ablam midem bulandı dedi :)
tuzlu tadı , ben şuan diğer diş macunlarını kullanamıyorum çünkü çok tatlılar
Kesinlikle reklam değildir! Opalescence... Diş macunu budur! :) Marketten ordan burdan bulmanız imkansız ya diş hekiminize getirteceksiniz(ben öyle yapıyorum) yada internetten sipariş edeceksiniz.Harika beyazlatıyor(kalıcı),çok ferah,hassasiyeti azaltıyor.
Ablam da diş hekimi,o ve onun arkadaşı sayesinde tanıştım bu diş macunuyla,herhalde başka macunla yapamam.Ama pahalı dolar üzerinden.50 tl gibi bir rakam.Ama her şeye değerBir de beyazlatma jelleri var.Onlarla da kullanırsanız sonuç daha muhteşem olur.
slm.hanımlar hangi marka diş macunu kullanıyorsunuz?ben en son amway in glister ini aldım ama daha denemedim.aranızda kullanan var mı.tavsiyelerinizi bekliyorum[/
amity diş macunu kullanıyorum.tamamen doğal.aloe vera ve propolis içeriyor.diş macunu olarak değilde diş bakım jeli olarak lanse ediliyor.duymayan arkadaşlara öneririm.nasıl temin edeceğiniz konusundada yardıcı olabilirm..
kızlar bana yardımcı olun lütfen doktorumdan hep azar iştiyorum dişlerini fırçalmıyosun diyor fakat ben fırçalıyorum bana diş macnu ve fırçası önern hem dişlerm çok sağlıklı olsun hemde beyaz görnsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?