diş konusu-lütfen görüşünüzü paylaşın

Olur mu öyle şey hanımefendi ne diş kaybetmesi
İşlemi yapacak olan kişi doktor, mühendis değil
Yıllarca eğitim almış sizi tedavi etmek için
İşlemler canımı acıtır mı diye korksanız anlarımda diş kaybetmekten filan korkmak çok saçma, diş etlerinizin ne kadar sağlam olduğunu da görmüştür doktorunuz.
bu işlemlerde biraz kanama oluyor ama kan kaybından bayılıp-ölecek kadar değil. Korku filmi gibi senaryo yazmışsınız aklınızda, biraz mantıklı düşünün

Dişhekimiyim dişetlerinizdeki sorun muhtemelen diyabet olmanızdan dolayıdır yoksa yaşınız genç. Önce deteryraj işlemi ile dişin görünen yüzündeki diştaşları tenimizlenir sonra küretaj ile kök yüzeyindeki diş taşları temizlenir. İşlemin dişeti uzmanı tarafından yapılmasını tavsiye ederim. Devlet has değil üni hastanesine başvurabilirsiniz. Periodontoloji bölümüne

çok teşekkür ederim herkese yardımı görüşü için. diyabet olunca saatli yemekler yiyorum kahvaltıda mutlka süt içiyorum acaba içmesem ki ilaç içeceğim .. d vitamini günlük 5-10 damla kullanıyorum genelde eksik çıkıyor. antibiyotik içerken d vit devam edilir değil mi onunda yan etkisi tepkisi falan olmaz
çok kararsızım sanırım özelde devam edeceğim kadın çok güleryüzlü ve önemser geldi bana . devlete de bikaç gün sonra yine muayene gideceğim bakalım

çok tşk ederim görüşünüz için devlete bu hfta içine randevu aldım bide ona gidip sonra karar vericem

Ben İzmir'de yaşıyorum ve gittiğim devlet hastanesinden çok memnunum. Tel takılacağı sıra iki hafta boyunca dolgu yaptırmak için gidip geldim ve hiç problem yaşamadım. Totomu kaldırabilirsem diş taşı ve yirmilik dişler için tekrar gideceğim bugünlerde.

Özel veya devlet diye ayırmayın doktor daha önemli. Ben burada konu açmıştım özeldeki dişçimden memnun olmadığımla ilgili.

evet bende önyargılı olmuyorum hiç devlet kötüdür özel iyidir diye. özele gidip şikayetçi olan tanıdıklarımda oldu. devletteki doktora gidip bir de ona bakacağım , ilgili mi değil mi vs. özeldekini beğendim açıkçası hijyenik koşullarıda çok iyiydi. sonrasında karar vereceğim . asıl korkum tabii diş etlerim iltihaplı ve hassas diye, temizlenirken bişey olurmu iyice zarar görür mü bişey olurmu diye kendi kendimi felaket senaryolarına sokuyorum galiba

doktor sırayla yazmış örneğin ilk işlem diş taşı temizliği 250 tl. sonra 3 dolgu var 300 er tl. en son sanırım en acılı yaralı kısmı mıdır bilmiyorum belki hiç acımaz, 3 tane küretaj 500 er tl. bu gittiğim doktor u sevdim ama devlettekine de görüneceğim bakalım o ne diyecek ve ilgili midir bakacağız

Yok beee aciyacak. Zaten bin tane igne vuruyorlar tamamen uyuşana kadar.
Ben de dişeti ameliyatı flep ve küretaj işlemi oldum. Dur uzun uzun yazmıştım, onu alıntılayayim;
Geçmiş olsun şimdiden. Korkunun ecele faydasi yok. Ayrıca bu işlemlerde diş kaybetmezsiniz,tam tersi ömrü bitmiş dişlerine +zaman eklersin.

*Dosyası temizliği+küretaj+flap+1 cekim'i 3bine yaptırmıştım sanirim . Dolgu için de devlet Hastanesi'ne gidiyorum,alt taraf bitti, iki aya üst taraf da bitecek. Ameliyatı özelde yaptırabilirsin ama herkese tavsiyem; dolgu gibi basit bir işlem için gidin devlet Hastanesine, boşuna onca para ödemeyin. Yaziktir

çok teşekkür ederim herkes güzel şeyler yazarak içimi rahatlattınız başta ağlıyordum korkudan şimdi tedavi olup sağlıklı olacağım sadece biraz zaman alacak diye pozitif düşünüyorum bir yandan diyabet olunca insan biraz negatifliğe kolay kapılıyor ama güçlü durmam lazım. devlet mi özel mi işini de şu birkaçgün de karar vereceğim :)

Hekim doğru tehşis koymuş tek çözüm küretaj aksi halde dişlerimizi sağlam olsa bile kaybedersiniz ..korkmayın ağrı olmaz uyuşturuyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…