- 10 Ocak 2015
- 386
- 85
- 98
- Konu Sahibi Kara basan
-
Dış taşımı temizlerken çok bastırdı ve çok kanadı. Kabul etmedi. Ondan Olma dedi. Bende çektirmek istemiyorumDiştaşı temizlerken çok kuvvet uygulamışta olabilir dr..ben temizlerken özellikle uyarıyorum doktoru...ama kabul etmicektir..google kırşehirde periodonti uzmanı yazın özel bi klinik vardır mutlaka..sakın çektirmeyin dişinizi
Evet çiğneyebiliyorum. Biraz acı oluyorHangi azıda o bölümde rahat çiğneyebiliyomusunuz??acı oluyomu
Akşam size dişimin resmini atayım. İçimi rahatlattınızHangi azıda o bölümde rahat çiğneyebiliyomusunuz??acı oluyomu
Teşekkür ederim iltihap varken bebeğimi emzirmek zararlımıdır ki. Kadir tuğcu nun yazısını okudum o çok zor diyorZaten dişcilerin çoğu tüccar.dişi çekip implant yapmak derdi,sakın acele karar vermeyin.çok baskı uygulamayınki köklere daha da zarar vermeyin
Onu bilemiyorum ama dişeti uzmanı karar verebilir..bu iltihap deil bence diş kökünde lezyon..tabi bi hekime sorun mutlaka emzirirken yanlış yönlendirmek istememTeşekkür ederim iltihap varken bebeğimi emzirmek zararlımıdır ki. Kadir tuğcu nun yazısını okudum o çok zor diyor
Sizde de dışını akma oluyor muydu iltihabınOnu bilemiyorum ama dişeti uzmanı karar verebilir..bu iltihap deil bence diş kökünde lezyon..tabi bi hekime sorun mutlaka emzirirken yanlış yönlendirmek istemem
Yok hayır..ilk sivilce başı gibi çıktı,bende sıktım onu boşalttım ewet ilk çok yogun akmıştı sonra pamukla temizledim hemen kanal tedavi oldu bi daha çıkmadı sivilceS
Sizde de dışını akma oluyor muydu iltihabın
Teşekkür ederimYok hayır..ilk sivilce başı gibi çıktı,bende sıktım onu boşalttım ewet ilk çok yogun akmıştı sonra pamukla temizledim hemen kanal tedavi oldu bi daha çıkmadı sivilce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?