• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş kökü kisti

Dişeti uzmanı görmeli çünkü düz dişhekimleri pek anlamıyor bu konuyu yakın bi fakülte varmı sizin orda??dişimde uyuşma yok. Hemde köpek dişi dediniz en kuvvetli kök kendini hızlı toparlar..filminiz varmı yollarmısınız bana??

Tabi yapılır dişkökü iltihaplarında kanal..zaten dişiniz sallanmıyor ne kadar oldu o sivilceyi göreli??

Kayseri de fakülte var. Filmin yok doktor bilgisayarda bakıyor filme. 8. Ayda oldu. Diş taşımı temizlettim o gün oldu

Diştaşı temizlerken çok kuvvet uygulamışta olabilir dr..ben temizlerken özellikle uyarıyorum doktoru...ama kabul etmicektir..google kırşehirde periodonti uzmanı yazın özel bi klinik vardır mutlaka..sakın çektirmeyin dişinizi

Diştaşı temizlerken çok kuvvet uygulamışta olabilir dr..ben temizlerken özellikle uyarıyorum doktoru...ama kabul etmicektir..google kırşehirde periodonti uzmanı yazın özel bi klinik vardır mutlaka..sakın çektirmeyin dişinizi
Dış taşımı temizlerken çok bastırdı ve çok kanadı. Kabul etmedi. Ondan Olma dedi. Bende çektirmek istemiyorum

Zaten dişcilerin çoğu tüccar.dişi çekip implant yapmak derdi,sakın acele karar vermeyin.çok baskı uygulamayınki köklere daha da zarar vermeyin

Tabi atın fotosunu...ben ne dişciler gördüm enaz 3 hekime danışmadan karar vermeyin.geçmiş olsun

Zaten dişcilerin çoğu tüccar.dişi çekip implant yapmak derdi,sakın acele karar vermeyin.çok baskı uygulamayınki köklere daha da zarar vermeyin
Teşekkür ederim iltihap varken bebeğimi emzirmek zararlımıdır ki. Kadir tuğcu nun yazısını okudum o çok zor diyor

Teşekkür ederim iltihap varken bebeğimi emzirmek zararlımıdır ki. Kadir tuğcu nun yazısını okudum o çok zor diyor
Onu bilemiyorum ama dişeti uzmanı karar verebilir..bu iltihap deil bence diş kökünde lezyon..tabi bi hekime sorun mutlaka emzirirken yanlış yönlendirmek istemem

Back