• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş kırılması yaşayan?😔

RickandMorty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2016
2.916
7.945
158
27
Kızlar çok da sert olmayan bir şey yerken aniden dişim kırıldı😔 sivri sivri dilime geliyor şuan
İşin kötüsü ben daha şehirlerarası yoldayım evime gidiyorum, cumartesi gecesi de yurtdışına çıkacağım 1 haftalık. Mümkün değil oralarda dişçi falan bulamam ilk defa gittiğim bir yer vaktim falan olmaz.

Daha önce yaşayan varsa ağrı iltihap olur mu?😔 geçici napabilirim ben şimdi? Çok üzgünüm

Dilini kesip yara yapıyor sonra diş değilde dilinin acısına bişey yiyip içemezsin , dişlerimi sıktığım için kırılıyor çok yaşıyorum bu durumu . Yarın uçağa kadar bi dişçiye görün derim , yurtdışı zehir olmasın .

Dilini kesip yara yapıyor sonra diş değilde dilinin acısına bişey yiyip içemezsin , dişlerimi sıktığım için kırılıyor çok yaşıyorum bu durumu . Yarın uçağa kadar bi dişçiye görün derim , yurtdışı zehir olmasın .
Evet batıyor dilimi dokundurursam. Dokundurmazsam bir şey hissetmiyorum ama duramıyorum da tabi.
Cumartesi açık dişçi bulunur mu ki ya, özeller açık mıdır

Benim de oldu.Cok kısa bir işlem rahatsız etmiyrosa doktor törpülüyor dili yara yapmasın diye .Ben Özel e gitmiştim ücret bile almadılar. Hafif bi törpü saniyelik bi islemdi

Benim kirilmisti ön disim. Hem dilime geliyordu sivri sivri hem de baktigimda belli oluyordu. Ertesi gune randevu yaptim gittim discime acil durum diye. One ekleme yapti, alt tarafini da torpuledi. Yaptirmasam asla icim rahat etmezdi.

Gecmis olsun. Benim de arka dislerimden biri kirilmisti sert bisey yerken. Meger curumus ve o yuzden kirilmis. Devlet hastanesinde 10 gun sonraya randevu alabilmistim. 10 gun oyle idare ettim, o tarafa sert bisey getirmemeye calisarak. Sonra dolgu yapildi ve o kirilan kisma da dolgu maddesiyle dis sekli verildi. Eski haline cok benziyor simdi.

Kızlar çok da sert olmayan bir şey yerken aniden dişim kırıldı😔 sivri sivri dilime geliyor şuan
İşin kötüsü ben daha şehirlerarası yoldayım evime gidiyorum, cumartesi gecesi de yurtdışına çıkacağım 1 haftalık. Mümkün değil oralarda dişçi falan bulamam ilk defa gittiğim bir yer vaktim falan olmaz.

Daha önce yaşayan varsa ağrı iltihap olur mu?😔 geçici napabilirim ben şimdi? Çok üzgünüm
Ben hamileyim sol alt çene azı dişim kırıldı. Ağrı sızım yok. Emzirmeyi bitirdikten sonra yaptiricam. Tam bi ameliyat olucak çünkü kökü sağlam ve içerde

Benimde dişim kırılmıştı hemde yumuşak bir şeyden
sivri sivri geliyordu anlattığınız gibi neyse ben umursamadım
iki yıl sonunda apse yaptı ertelemeyin :kahve:

Dis agrisindan cok cekmis biri olarak dis kirilmasi pek agri yapmaz.benim yapmadi kac tane disim kirildi.tabi yeme icme durumunda sorun olabilir.siz yine de yaniniza agri kesici almayi ihmal etmeyin.bana arvales iyi geliyor.

en fazla dilde yara olur diş ağrısı olmaz bence, sabredin dönünce onu törpüler doktor muhtemelen

Back