Iki tane koprum var, onlari cikarttirip yerine implant istiyorum, tabi yanlardaki kesilmis dislerin de kaplanmasi lazim bu durumda, acaba ne kadar zaman alir?
Arkadaslar bisey sorucam, ben de implant yaptiricam. Implant yerlestirildikten sonra bir 3 kadar bekliyoruz ya, iste bu sure icerisinde implantin ustune gecici bir kaplama mi koyuyorlar? Acik birakmiyorlardir herhalde! Tesekkurler...
Arkadaslar bisey sorucam, ben de implant yaptiricam. Implant yerlestirildikten sonra bir 3 kadar bekliyoruz ya, iste bu sure icerisinde implantin ustune gecici bir kaplama mi koyuyorlar? Acik birakmiyorlardir herhalde! Tesekkurler...
800 euro fazla gibi geldi bana ama yinede sen bilirsin arkadaşım yaptırmıştı bi sorayım bakim
hiçbir şeyden çekmedim şu dişlerimden çektiğim kadar.artık yaptırıcam kafaya koydum ama izmitte neresi var iyi implant yapan bilen biri cevap verirse çok sevinirim
yıllardır dişçi korkusundan eksik dişlerle ağrılarla dolaşıyodum,çiğnemeden yuttuğum için gereksiz kilolar aldım.Arkadaşımın önerdiği kliniğe gittim Kanal tedavsi dolgu derken ben alışmaya başladım korkularn yersiz oldğnu anladım diş hekimim boşluklara implant önernce çekinerek kabul ettm iyki de yaptırmışım yoksa yarm damak kullanacaktm,ben 4 tane yaptırdım allahtan fiyatları uygun taksit de yaptılar çok yardımcı oluyolar ağrım sızım da pek olmadı, artık çiğnemekten ve görüntümden de çoook memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?