Elif Selam,geçen sene işyerinden bir arkadaşımın tavsiyesi ile lamine yaptırmak için şişli de Confident isimli kliniğe gittim..Çok ayrıntılı bir şekilde fotoğraflarımı çektiler sonra planlamanın detaylarını anlatıp benim dişlerime örneklemeler yaptılar.yaklaşık 3 hafta sürdü..sonuç harika oldu benim için,yeni tanıştığım insanlar dişlerin ne kadar güzel dedikçe çok mutlu oluyorum yani kendi dişim sanıyorlar..Aynı yerde bir tane de implant yaptırdım,inanamıyorum kendime bu kadar çok korkarken dişçiden ben implant bile yaptırdım..Arkadaşlar gerçekten korkulacak bir şey yokmuş..ama implant konusunda çok iyi araştırmak gerekiyormuş..implantın markası ve kaç yıldır yapıldığı felan...benim implant alman üretimiymiş ve internetten baktım dünyada en çok kabul gören ve başarısı yüksek bir implantmış..belki biraz pahalı ama sağlık konu olduğunda önemli değil..Bu arada Bu klinikte estetik ve lamine için doktor Ahmet Kiğılı ile görüşmeni öneririm.Gerçekten inanılmaz bir doktor...istersen benim ismimi de söyleyebilirsin..umarım yardımım olmuştur.