Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dişlerim yeterince büyük degil ve hafif boşluk var ön dısım arasında bunun ıcınde gecerlı mı bu yoksa ayrı bı uygulama var mı ?
sizin implantların markası ne peki? birde doktorunuz çene cerrahımıydıücreti 8.500 tl arkadaşım. çok yerlere sordum dolaştım ücreti aynı.
benim 4 implant+7 köprü kaplama diş birde çekim var
ücretler pahala ancak napcaksın ithal sanırım implant henüz ülkemizde bu yüzden
geçmiş olsun
Hayırlı olsun.topşam kaç aya oldu bu işlem?Yaptirdim eve geldim, karnibahar graten ve tavuk yedim
Agri vs olmadi, acimadi.. sadece hafif bir sislik oda buzla gecti zaten :)
bir Diş Hekimi olarak size birazcık yardımcı olmak isterim bayanlar.
implantta kemikle kaynaşmama sorunları çok geçmişte kaldı.
fakat hala kemikle kaynaşmanın olamayacağı hastalar bellidir ve vardır.
mesela ileri derece şeker hastaları, ileri derece kemik erimesi durumları, bağışıklık sistemi hastalıkları vs.. gibi.
hastalarıma bu soruyu çok sordum evet : ağrı vs ne hissettiniz diye,
cevap hep aynıydı, diş çekiminden daha kolay dediler. bu yüzden korkacağınız ürpertici bir işlem değildir kesinlikle.
implanta alternatif olan porselen köprüler yapılırken boşluğun iki yanındaki dişler kesilerek küçültüldüğünden dezavantajı vardır.
implant komşu dişleri koruduğu gibi dişsiz bölgede kemiğin çökmesine de engel olur yani toprağı tutan ağaç gibi.
fiyatları markadan markaya hekimdn hekime değişebilir.
ilk çene cerrahlarının uyguladığı bu yöntem artık bir çok diş hekimi tarafından keşfedildi, kurslarla sertifiye edildik ve şuanda ben de dahil bir çok hekim arkadaşım gönül rahatlığıyla ve yüksek hasta memnuniyetiyle bu yöntemi uyguluyoruz.
kısaca korkmayın :)
ne paranıza yazık, ne de canınıza, çünkü canınız yanmayacak, ve fiyatına değecek :)
her türlü sorularınıza cevap verebilirim :) diş hekimi ebru. y.
4 implant vida yerleştirdi peşinede 1 çürük dişimi çekti. maşallah eli çok güzel miş doktorumun ve o esnada ızdırap çektirmedi bana sadece kızlar implant uyuşukluk geçince müthiş ağrı yapıyor onu göze almıştım zaten epey ağladım ama olup bittiğinede sevindim doktorum kızılayda dikişsiz yaptı hoşuma gitti iğnesini hiç hissetmedim sürekli film çekiyor yaparken. hijyeni çok güzel. bu gün hala ağrılıyım çünkü çekilen diş hepsine bedel ağrıyor geçer inşallah hepinize sağlıklı günler ark
İmplant birçok Avrupa ülkesinde yasak diye biliorum, zamanla kansere sebep oluyormuş vücuda giren yabancı madde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi