bugün bir tane azı dişimi çektirmek zorunda kaldım diş çok fazla çürümüş zaten uzun zamandırda ağrıyor ve kanama yapıyordu aynı zamanda ağrısı çenemi sızlatıyordu şimdi orada koskocaman bir çukur oluştu bu beni biraz rahatsız etti gerçi diş biraz arkada oldugu için güldügümde görünmüyor ama yemek yerken illaki sıkıntı yaşarım çekilen bir dişe ne zaman implant yapılır ilk önce bu sorunun cevabını merak ediyorum bazı yerlerde okudum ilk önce köprü yaptırayım diyordum ama vazgeçtim yanlardaki dişleri küçültüyorlarmış sağlam dişlerimden olamam genelde diş kaybı yaşanmadıgı için implant öneriyorlar
implantta nelere dikkat etmek gerekiyor hangi markalar iyidir piyasada çok çeşitli ürünler var tek diş bana nekadar patlar ve genel bir kanı var internette okudugum kadarıyla biraz korkutuyorlar yapılınca çok ağrı oluyormuş kaç ay o tarafı kullanamıyormuşunuz vs..
birde bu implantın lazerle yapılanı var mı
implantta nelere dikkat etmek gerekiyor hangi markalar iyidir piyasada çok çeşitli ürünler var tek diş bana nekadar patlar ve genel bir kanı var internette okudugum kadarıyla biraz korkutuyorlar yapılınca çok ağrı oluyormuş kaç ay o tarafı kullanamıyormuşunuz vs..
birde bu implantın lazerle yapılanı var mı