Diş İmplantları...Bilgi...Paylaşım

ben bugun iki tane alt ceneme yaptırdım hala biraz agrım var ama abartılacak kadar değil tanesini 1300 den yaptırıyorum saglam pazarlık yaptım :) etrafta çin malı varmış arkadasım dikkat etmek lazım bence, avcılarda yaptırdım şimdide üst tarafı komple zirkonyum yaptırıyorum çok korkuyorum

Arkadaşlar üst çenedeki köpek dişim çok dışarda ve yukarda onu çektirip implant yaptırmak istiyorum, fiyatı merak ediyorum. Bilgisi olan yaptıran varsa yardımcı olur musunuz? Ne kadar sürede iyileşir?
Cevap verirseniz çooook sevinirim.

benim de alt çenemde 2 azı dişimin çekilecek. implant öneriyor doktorum. ama ben korkudan çektirmeye bile gidemiyorum.

köpek dişiniz yukarıda ve dışarıda ise, o bölgede diş için yeterli yer yok demektir.
implant yapılabilmesi için çenede implant yapılacak yerde en az 1 dişlik yer olması gereklidir.
köpek dişini çektirdiğiniz zaman oraya implant yaptırabilmeniz pek mümkün değil. yapılsa bile yine önde konumlandırılması gerekir ki bu da size istediğiniz estteik görüntüyü kazandırmaz.

siz ya ortodontik tedavi göreceksiniz. (klasik telleri dil tarafına yerleştirilen teller şeffaf braketler veya şeffaf plaklar ile ) ya da ortodontik tedaviyi bekleyemem diyorsanız dişi illa çektirecekseniz, çekilen dişin en az 2 komşusunu da içine alan bir köprü yaptıracaksınız.

Benim de bugun iki disime birden implant yapildi yaptirmak isteyipte tereddut edenleriniz varsa korkulacak birsey yok iki dis uyusmasi ile toplam 25 dk surdu ki arada 15 dk uyusmasi ve ilaclarin etki etmesini bekledik, islem 10 dk.Ustunden 4 saat gecti ne agrim var ne sizim inanin dis cekimi ve kanal tedavisinden cok daha basit saglikli guzel guluslu gunler dilerim :)

Kızlar bu hafta implant yaptıracağım. Bir doktorla anlaştık. İki diş için 3000 lira istedi. Bütçryi biraz zorlayıp yaptıracağım. ama verdiğim paraya değecekmi hiç bilmiyorum. Kalitesinden emin olmak için ne yapabilirim? Markasınımı sorayım sizce? :s

bende bi kaç sene içinde tüm dişlerimi implant yaptırmak istiyorum tabi çene yapım uygunsa. dişlerim çok zayıf neredeyse hepsi dolgu ve sıkça kırılıyorlar. artık dişlerimden yana yüzüm gülsün istiyorum rengi ve şekli güzel olsun istiyorum araştırıyrm ama bakalım . ama videosunu izledimde ama değer katlanırım

bence kesinlikle kendi dişinizi cektirmeyin sonuçta hiçbiri kendi dişinizin yerini tutmaz..onun yerine diş teli kullanın bence çok probleminiz yoksa 6 7 ayda düzelir en geç..görüntü açısındanda problem ediyorsanız şeffaf olanları var

Ben 19 nisanda alt çeneme 7 tane implant yaptırdım.yalnız sol alt dudağımda hala geçmeyen uyuşukluk var.Bu problemi yaşayanınız var mı?

Ben 19 nisanda alt çeneme 7 tane implant yaptırdım.yalnız sol alt dudağımda hala geçmeyen uyuşukluk var.Bu problemi yaşayanınız var mı?

Veee İmplantları yapan dr a gittim.Sinirlerin tahrip olmuş dedi.B12 vitamini verdi ve o bölgeye sıcak masaj yap dedi.Hissizlik azalır ama geçmez dedi.

Benimse ayni sorun var ameliyat agir mi ucreti ne kdr iyileame suresi kac gun? Lutfen bana yazarsanaz cok uzuliyorum durumuma alt nerdeyse dis yok kemik erimem var dr dedi ameliyat fakat uzmana gorunmedim merak etigim ucretii ne kadar yaptrabilecekmiyim? Tskr ederim

İmplant operasyonu öyle çok korkulacak bir durum değil aslında. Ben de yaptırdım.Önemli olan operasyon sonrası buz uygulamasını çok iyi ve uzun süre yapmak..Buz şişmeyi engelliyor,ne kadar az şişerse o kadar az ağrı oluyor.Operasyon da öyle çok uzun sürmüyor,tek diş eğer doktor tecrübeliyse 15 dk sürüyor.

anadolu yakası 2.köprü tarafında oturuyorum, buraya yakın hem kaliteli hem de uygun bir fiyata implant yaptıran var mı veyahut önerisi olan, 19 yaşındayım, aileme pek yük olmak istemiyorum, 1buçuk milyardan fazlaysa ailem sıcak bakmaz /:

Ankarada implant yaptıran var mı? ücreti ne kadar acaba bilgi verebilirmisiniz

cnm yorumunu 2011de yapmışsın simdiye tedavin bitmiştir yani implantların takıldımı ? toplam maliyetın nekadar tuttu sürecinden beni bilgilendirimisin ?? neler yasadın suanki durumun nasıl ımplantının markasını bılıyormusun ust ön diş oldugu için estetik duruyormu? bnmde bosluklar acıldı dogumdan sonra ımplant olcak yan kesici 2 dişim bunları cok merak edıyorum anlatırsan sevınırım

Eşim yaptırdı Ankara'da 2350 liraya mal oldu. 2 implant üzerine 3 diş her şey yolunda gitti, şimdi geçici başlıkları var haftaya dişleri takılacak çok heyecanlı garibim doğru düzgün bir şey yiyemiyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…