ÇOK MERAK EDİYORUM DÜN AKŞAM KANAL D HABERLERDE GÖRDÜM 23.01.2013 Kanal D Ana Haber Bülteni / Ana Haber Bülteni / Program / Videolar / Kanal D / İzle YERLİ İMPLANT ÇIKMIŞ FİYATI DA UYGUN GELDİ 320 TL. YALNIZ DİŞTEN DİŞE DEĞİŞİYOMUŞ FAKAT BUGÜN SİTEDE Bİ ÇOK SİTELERE BAKTIM TLF. AÇTIM 1.800 1.500 2.000 ÇOK PAHALI GELDİ YA UYGUN GÜVENİLİR YER BİLEN VAR MI
Arkadaşlar üst çenedeki köpek dişim çok dışarda ve yukarda onu çektirip implant yaptırmak istiyorum, fiyatı merak ediyorum. Bilgisi olan yaptıran varsa yardımcı olur musunuz? Ne kadar sürede iyileşir?
Cevap verirseniz çooook sevinirim.
bence kesinlikle kendi dişinizi cektirmeyin sonuçta hiçbiri kendi dişinizin yerini tutmaz..onun yerine diş teli kullanın bence çok probleminiz yoksa 6 7 ayda düzelir en geç..görüntü açısındanda problem ediyorsanız şeffaf olanları varArkadaşlar üst çenedeki köpek dişim çok dışarda ve yukarda onu çektirip implant yaptırmak istiyorum, fiyatı merak ediyorum. Bilgisi olan yaptıran varsa yardımcı olur musunuz? Ne kadar sürede iyileşir?
Cevap verirseniz çooook sevinirim.
Ben 19 nisanda alt çeneme 7 tane implant yaptırdım.yalnız sol alt dudağımda hala geçmeyen uyuşukluk var.Bu problemi yaşayanınız var mı?
Merhabalar,
Ben 24 yaşındayım ve bu yaşta (hatalı diş çekimlerinden dolayı) kemik erimesi yaşadım. Geçtiğimiz temmuz ayında çene ameliyatı oldum ve ön çenem den kemik alınarak sol çeneme yerleştirildi.İmplant tedavisi olacağım bu ay (üniversite hastanesinde) ve implant alacağım marka Güney Kore malı olduğu için korkuyorum. İmplantium markası.
Bu markayı yaptırmalı mıyım sizce, yoksa tavsiye edeceğiniz implant markaları varsa yazabilir misiniz.?
merhaba kızlar şuan bende tel tedavisi görmekteyim 20 nisanda 1.yılımı dolucak artık son aşamalara geldik beniim sorunum üst çenede doğuştan kesici dişlerimin olmaması bundan dolayı tellle onlar için yer açıldı sıra implanta gelicek..
implant yapıldıktan sonra ilk bir hafta dikiş oluyor sanırım dikiş alındıktan sonra peki geçici protez takılıyor mu yoksa öle dişssiz mi kalıcam
ve kaç ay sonra üst çeneye asıl porselen diş protezleri takılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?