merhaba ben 15 yaşımda implant yaptırdım ve doğal olarak o zamanlar dişlerim daha kısa ve küçüktü şimdi dişlerimin boyu biraz daha uzadığı için implantım çok küçük kaldı.Bunu değiştirme imkanım var mı acaba?
Bende anneme yaptırmayı düşünüyorum ama maddi durumum pek iii değil.acaba devlette veya fakülte hastanesinde implant fiyatları nekadardır.annemim allt çenesine hiç diş yok ve çok zorluk yaşıyor.
Tuba hanım merhaba,kasım ayında 2 tane implant takdırdım sol üst tarafta,7 tanede porselen kaplama var..
Yanlız sol tarafla yemek yerken sanki şeker yemiş gibi bir yapışkanlık hissediyorum dişlerde,bunun olması normalmidir birde yeni yapıldığı için olabilirmi bu durum..
porselenleriniz ağzınıza takıldığı seans yeni aşındırmalar yapıldı mı uyumlamalar sırasında farkında mısınız? parlatma yetersiz kalıp pürüzlü yüzey kaldı ise o sizde yapışkanlık hissi oluşturuyor olabilir.
implantlarınız yerleştirildikten sonra protez yapımı için beklenildi mi-beklenildi ise ne kadar beklenildi . hemen ya da erken yükleme yapıldı ise iyileşme süreci devam ettiği için bu hissi yaşıyor olabilirsiniz.
ya da köprülerde dişsiz bölgelerde köprü ile damak arasına sıkışmaya çalışan yemekler de size yapışkanlık hissi verebilir.
bu sebeplerden birinden kaynaklanan bir sorun ise 1-2 ay içinde rahatlamış köprülerinizin varlığını unutmuş olmanız beklenir. yine devam ederse doktorunuza bir ziyaret gözükecek demektir.
bugün tam 3 dişime implant yaptırdım, alt arka tarafta. biri sol diğer ikisi solda. 1 buçuk saat sürdü ameliyat, şu an buz torbalarıyla duruyorum şişlik ve morarma olmasın diye. henüz uyuşukluğum tam gitmedi bile, özellikle dilimde çok var uyuşukluk. dikişlerim haftaya çarşamba günü alınacak. benim bir sorum olacak, implant yapıldıktan sonra yeme içme nasıl oluyor yani dikişler alınmadan, kaplama yapılmadan bir haftayı nasıl geçirmek lazım. :/
bugün tam 3 dişime implant yaptırdım, alt arka tarafta. biri sol diğer ikisi solda. 1 buçuk saat sürdü ameliyat, şu an buz torbalarıyla duruyorum şişlik ve morarma olmasın diye. henüz uyuşukluğum tam gitmedi bile, özellikle dilimde çok var uyuşukluk. dikişlerim haftaya çarşamba günü alınacak. benim bir sorum olacak, implant yapıldıktan sonra yeme içme nasıl oluyor yani dikişler alınmadan, kaplama yapılmadan bir haftayı nasıl geçirmek lazım. :/
çok geçmiş olsun mesajınızın üstünden 34 gün geçmiş şu an nasılsınız?implantlarınız ağzınıza uyum sağladı mı? mesajınızda 3 dişinize birden implant yaptırdığınız yazıyor gözümde bir kahraman canlandı Maşallah diyorum size.bana zorlu bir süreç gibi geliyor implant meselesi..
ameliyata çok korkarak girdim implant yapılırken hiç ağrı sızı hissetmedim, sadece psikolojik olarak etkileniyorsunuz ister istemez o aletleri görüyorsunuz ve yapılan işlemler korkutuyor. ben şöyle düşündüm; şimdi anesteziden dolayı bişey hissetmiyorum kesin bunun etkisi geçince acıdan kıvranırım diye ama hiç öyle olmadı. benim sıkıntım tek dişimde oldu, bir kaç kez implant üzerindeki vida gevşedi hatta 2 kez tamamen çıktı, doktorum benim hatam ilk yaptığım gün yeterince sıkmamışım dedi. bi o implantım yüzünden korkar oldum, acaba yine çıkacak mı diye. en son 3 gün önce oldu bu olay, şimdilik çok şükür sıkıntım yok. yaklaşık 2 ay sonrasında da kaplama yapılacak inşallah. ben de hep zor diye duydum 6 ay boyunca yemek yiyemeyenlerin olduğunu falan... o korkularla başladım tedaviye ama korktuğum başıma gelmedi çok şükür:)
ÇOK MERAK EDİYORUM DÜN AKŞAM KANAL D HABERLERDE GÖRDÜM 23.01.2013 Kanal D Ana Haber Bülteni / Ana Haber Bülteni / Program / Videolar / Kanal D / İzle YERLİ İMPLANT ÇIKMIŞ FİYATI DA UYGUN GELDİ 320 TL. YALNIZ DİŞTEN DİŞE DEĞİŞİYOMUŞ FAKAT BUGÜN SİTEDE Bİ ÇOK SİTELERE BAKTIM TLF. AÇTIM 1.800 1.500 2.000 ÇOK PAHALI GELDİ YA UYGUN GÜVENİLİR YER BİLEN VAR MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?