Diş İmplantları...Bilgi...Paylaşım

Merhaba arkadaslar , ben kayınvalidem için bilgi almak istiyorum
60 yasinda ağzında üst damakta hiç yok, alt damakta ön 7 dış var, implant yapılacak
Anadolu yakasında dış doktoru tavsiyesi ve fiyat bilgisi verebilir misiniz
Emekli sandığı ile anlaşmalı hastane olursa daha iyi olur

Benim de 4 numaram 2 ay evvel çekilmişti,4 gün önce implant çakıldı. Ağrısız sızısız oldu diyebilirim 10 adet iğne verdi 3 gün vurdurdum 3 adedini.Devlet hastanesinde yaptırdım 400$+120tl ameliyat parası. Bilmem iyi mi ettim kötü mü? Bir diş hekimi tarafından yapıldı.Dikişlerin ne zaman alınacağını söylemedi 5 ay sonra gel dedi.

canım dikişlerin için 1 hafta 10 gün sonra gidip aldırman gerekli ve düzenli ağız hijyeni hatırlatıyım dedim geçmiş olsun

canım dikişlerin için 1 hafta 10 gün sonra gidip aldırman gerekli ve düzenli ağız hijyeni hatırlatıyım dedim geçmiş olsun

dikişler kendiliğinden çıkmaya başladı,ayrıca artık rahatça yemek de yiyorum kötü mü yapıyorum acaba implanta zarar veririm diye korkuyorum çünkü,yardımın için teşekkürler canım :)

ben de yaptirmayi dusunuyorum, protez asla takmam implant sart

Çapa'da yapıyorlar mı acaba? Ama yıllar sonraya sıra veriyorlardır değil mi? Bir de öğrenciler mi yapıyor?
Uygun fiyata nerede yaptırabiliriz? Doğal diş gibi durmasını istiyorum.Arka üç dişime yapılması gerekiyor

:13:

arkadaşım doğal nedemek harika oluyor bizim muayenehanede yeditepede öğretimüyesi hocamız yapıyor ve sandığın kadar pahallı değil teknisyen biz olunca fiat uygun oluyor özelden mesaj atabilirsin istersen

çapada elbette yapılır ve öğrencilere yaptırılmaz. öğrenciler implantı yakından görürlerse şanslı sayıyorlar :)
implantların özelliği zaten doğal diş gibi durması. Zaten arka diş olduğu için doğallığın sağlanması çok dah akolay sıkıntı yapmana gerek yok.

merhaba arkadaşlar,

ben babam için implant tedavisini araştırıyorum. istanbul anadolu yakası'nda memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir çene cerrahı var mı acaba? hem alt hem üst komple implant olacak diye tahmin ediyoruz ve bu zorlu süreçte adamcağıza mümkün olduğunca az acı çektirecek, işinde usta bir doktora ihtiyacımız var

bir de İSTANBUL ÇAPA'da implant yaptırmış kimse var mı? tavsiye eder misiniz? yorumlarınızı ve mesajlarınızı dört gözle bekliyor olacağım.

umayuma slm bana özelden mesaj atmışsın fakat ben özel mesaj yazamıyorum sanırım mesaj sayım 100 olması gerekiyormuş sorularını buradan cevaplayayım.
ben ankara üniversitesi diş hekimligi fakültesinden bir doktora muayenehanesinde yaptırdım doktorumdan memnunum su anda cenemde implant oldugunu hissetmiyorum henüz üzerine dişler takılmadı bayramdan sonra takılacak bir rahatsızlıgım yada bir şikayetim yok ücrete gelince implant +doktor ücreti implant başına 900 tl civarında ödedim fakat implantları kendiniz seciyorsunuz benim verdigim fiyatın daha altında veya daha üzerinde olan implantlarda var yani ben orta seviyede bir implant sectim buradan doktor ismi vermek dogrumu bilemiyorum fakat özel mesaj atabilecegim bir link verirseniz oradan doktor ismi ve muayene telefonlarını verebilirim gecmiş olsun bu arada yakınınız hiç korkmasın anlatılanlar kadar zor degil dayanılmayacak bir agrı degil...

Arkadaşlar benim 2 dişim eksik bu yüzden implant yaptırmayı düşünüyorum ama çok pahalı ya 1000 $ mış. Acaba araştırma hastahanalerinde yapılırmı implant tedavisi. Ben bu paraya mümkün değil yaptıramam ama ortodonti tedavim neredeyse bitti hemen uygun bir fiyat bulmam gerekiyor yoksa onca yıl taktığım teller boşa gidicek

1500 tl ye kadar bulabilirsiniz muhtemelen . ama kullanılacak implantın kalitesi de önemli. Daha az para vermek için sağlığınızı tehlikete atmayın. Doktorunuzun size kullanacağı implantın markasını öğrenin. İsrail ve güney kore yapımı olanlardan bedava verseler uzak durun.

Bu tür implantlarda saf titanyum yerine aluminyum gibi vücuda zararlı elementlerle alaşımlar elde edilerek üretiliyor. Saf implantın dayanıklılığını gösteren dereceler vardır. bunun SAF olan bir titanyum için olabilecek en yüksek değeri grade 4 tür. Daha yüksek bir değer vaad ediyorsa kesinlikle bilebilirsiniz ki bu ürün alaşımdır.Saf titanyum gredae 4 seviyesindeki implantların kullanılmasına dikkat edin. burada marka adı vermem dığru olmaz. Ama böyle iyi kalitede bir ürünü de saize söylenenden daha ucuza bulabilmek için çok araştırma yapmalısınız.

üniversite hastanelerinde daha düşük fiyattan daha yüksek aralığa size seçenek sunarlar. kalkiteli bir implant istediğinizde orada da fiyat yükselir. ne kadar olduğunu bilmiyorum gidip sormanız gerekli.

Cok tesekkur ederim, vakit ayirip cevapladiginiz icin. İstanbul'da yasadigimiz icin ankara uzak kaliyor :)

istanbgulda kozyatağı kadıköy ümraniye taraflarında bana iyi bir implantçı onerin ya da sizin gidip memnun kaldığınız lütfen çok acil bayram sonrasına başlamam lazım çünkü. birde dent istaNBUL NASILDIR BU KONUDA

tuğba hanım bana önerebileceğiniz istanbul anadlolu yakasında implantçı var mı çok acil mesaj yazarsanız sevinirim

Uzun süredir bu bölüme bakmamışım şimdi gördüm sorunuzu. Ben ataşehirde tolga gülçiçeke yaptırdım. İmplantımdan çok memnunum hiç korktuğum gibi olmadı . Yıllarca boşuna beklemişim. Aynı zamanda çok iyi ve samimi bir dr. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…