Benim de 4 numaram 2 ay evvel çekilmişti,4 gün önce implant çakıldı. Ağrısız sızısız oldu diyebilirim 10 adet iğne verdi 3 gün vurdurdum 3 adedini.Devlet hastanesinde yaptırdım 400$+120tl ameliyat parası. Bilmem iyi mi ettim kötü mü? Bir diş hekimi tarafından yapıldı.Dikişlerin ne zaman alınacağını söylemedi 5 ay sonra gel dedi.
canım dikişlerin için 1 hafta 10 gün sonra gidip aldırman gerekli ve düzenli ağız hijyeni hatırlatıyım dedim geçmiş olsun
Çene cerrahisinin diğer bir konusu olan implantlar eksik dişlerin tamamlanması için çene kemiğine yerleştirilen titanyum yapay diş kökleridir. Küçük bir cerrahi girişimle çene kemiğine yerleştirilir. Ortalama 3-6 ay sonra implantın etrafını yoğun ve sağlam bir kemik sararak, sıkı bir şekilde çene kemiği içinde oturmasını sağlar. İmplantlara kron, köprü ve hareketli diş protezleri uygulanarak klasik tedavide karşılaşılan bir çok problem ortadan kaldırılır. Örneğin tek diş eksikliğini gidermek için boşluğun heriki yanındaki sağlam dişlerin kesilmesi ile yapılan klasik köprü yöntemi yerine bu boşluğun implantla doldurulması çok daha estetik ve sağlıklı sonuçlar ortaya çıkarır.
Tek diş uygulamalarında en önemli yenilik, özellikle üst çene ön bölgede estetik beklentiler gözönüne alınarak, implant yapıldığı gün üst yapının,, yani porselen kuronun da gerçekleştirilmesi.
Bu BİR GÜNDE DİŞ UYGULAMASI olarak adlandırılmaktadır.
Tüm dişlerini kaybetmiş kişilerde de yeterli sayıda implant yerleştirilerek sorunsuz, konforlu ve estetik protezler yapılır.
İmplantlar gereksinime göre her yaşta yapılır. İmplant uygulamaları sonrasında dişhekimi estetik ve fonksiyonel dişleri oluşturmada son derece özgürdür. İmplantların üzerine uygulanacak dişler için bir çok alternatif vardır ve hasta için en uygunu seçilir.
tatlım ben tam 3 tane implant yaptırdım. Bir diş bana 900 tl ye mal oldu. 3 implant 2700 tl. Ama bu fiyatlar kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Bana pek maliyetli olmadı. Çünkü çene yapım implant için oldukça iyiymiş. Ama bazı hastalarda diş tozu falan döküp kemik oluşturmaya çalışıyorlar. O zaman fiyatlar artıyor tabi. Sen İzmit in neresinde ikamet ediyorsun? Gidip gelmek neden zor olsun ki? Sürekli arabalar var zaten. Tabii çalışan biriysen o başka. Yani implant fiyatları için söyleyebileceğim şey şu; İlk olarak doktora görünürsün.Panaromik röntgen film çekilir ve çene yapısı incelenir. Doktorda senin için uygun implantı belirler ve sana da bir fiyat açıklar.
Çapa'da yapıyorlar mı acaba? Ama yıllar sonraya sıra veriyorlardır değil mi? Bir de öğrenciler mi yapıyor?
Uygun fiyata nerede yaptırabiliriz? Doğal diş gibi durmasını istiyorum.Arka üç dişime yapılması gerekiyor
Çapa'da yapıyorlar mı acaba? Ama yıllar sonraya sıra veriyorlardır değil mi? Bir de öğrenciler mi yapıyor?
Uygun fiyata nerede yaptırabiliriz? Doğal diş gibi durmasını istiyorum.Arka üç dişime yapılması gerekiyor
umayuma slm bana özelden mesaj atmışsın fakat ben özel mesaj yazamıyorum sanırım mesaj sayım 100 olması gerekiyormuş sorularını buradan cevaplayayım.merhaba arkadaşlar,
ben babam için implant tedavisini araştırıyorum. istanbul anadolu yakası'nda memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz bir çene cerrahı var mı acaba? hem alt hem üst komple implant olacak diye tahmin ediyoruz ve bu zorlu süreçte adamcağıza mümkün olduğunca az acı çektirecek, işinde usta bir doktora ihtiyacımız var
bir de İSTANBUL ÇAPA'da implant yaptırmış kimse var mı? tavsiye eder misiniz? yorumlarınızı ve mesajlarınızı dört gözle bekliyor olacağım.
Arkadaşlar benim 2 dişim eksik bu yüzden implant yaptırmayı düşünüyorum ama çok pahalı ya1000 $ mış. Acaba araştırma hastahanalerinde yapılırmı implant tedavisi. Ben bu paraya mümkün değil yaptıramam ama ortodonti tedavim neredeyse bitti hemen uygun bir fiyat bulmam gerekiyor yoksa onca yıl taktığım teller boşa gidicek
Arkadaşlar benim 2 dişim eksik bu yüzden implant yaptırmayı düşünüyorum ama çok pahalı ya1000 $ mış. Acaba araştırma hastahanalerinde yapılırmı implant tedavisi. Ben bu paraya mümkün değil yaptıramam ama ortodonti tedavim neredeyse bitti hemen uygun bir fiyat bulmam gerekiyor yoksa onca yıl taktığım teller boşa gidicek
umayuma slm bana özelden mesaj atmışsın fakat ben özel mesaj yazamıyorum sanırım mesaj sayım 100 olması gerekiyormuş sorularını buradan cevaplayayım.
ben ankara üniversitesi diş hekimligi fakültesinden bir doktora muayenehanesinde yaptırdım doktorumdan memnunum su anda cenemde implant oldugunu hissetmiyorum henüz üzerine dişler takılmadı bayramdan sonra takılacak bir rahatsızlıgım yada bir şikayetim yok ücrete gelince implant +doktor ücreti implant başına 900 tl civarında ödedim fakat implantları kendiniz seciyorsunuz benim verdigim fiyatın daha altında veya daha üzerinde olan implantlarda var yani ben orta seviyede bir implant sectim buradan doktor ismi vermek dogrumu bilemiyorum fakat özel mesaj atabilecegim bir link verirseniz oradan doktor ismi ve muayene telefonlarını verebilirim gecmiş olsun bu arada yakınınız hiç korkmasın fuanlatılanlar kadar zor degil dayanılmayacak bir agrı degil...
1500 tl ye kadar bulabilirsiniz muhtemelen . Ama kullanılacak implantın kalitesi de önemli. Daha az para vermek için sağlığınızı tehlikete atmayın. Doktorunuzun size kullanacağı implantın markasını öğrenin. Israil ve güney kore yapımı olanlardan bedava verseler uzak durun.
Bu tür implantlarda saf titanyum yerine aluminyum gibi vücuda zararlı elementlerle alaşımlar elde edilerek üretiliyor. Saf implantın dayanıklılığını gösteren dereceler vardır. Bunun saf olan bir titanyum için olabilecek en yüksek değeri grade 4 tür. Daha yüksek bir değer vaad ediyorsa kesinlikle bilebilirsiniz ki bu ürün alaşımdır.saf titanyum gredae 4 seviyesindeki implantların kullanılmasına dikkat edin. Burada marka adı vermem dığru olmaz. Ama böyle iyi kalitede bir ürünü de saize söylenenden daha ucuza bulabilmek için çok araştırma yapmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?