tatlım bende implant yaptırdım. İzmit te nerede yapılır bilmiyorum ama Gebze de özel bir diş kliniğinde yaptırdım ben. İstersen özelden mesaj at. sana doktorun adını vereyim. Doktorumun izni olmadan adını buraya yazamam.
mesaj yollayamıyorum o yüzden burdan yazmak zorunda kaldım.teşekkür ederim de gebzeye gidip gelmek zor olur sanki.üstelik hiç bilmiyorum da.fiyat sorsam ne kadara yaptırdığına dair.en azından bir fiyat konusunda bilgim olur
benim dişimde tel var şimdi.ama yan kesici dişlerimden biri eksik.tel olduğu için oradaki boşluk baya azaldı biraz kapandı. ya telle dişleri kaydırıp ordaki boşluk tamamen doldurulacakmış ya da boşluk açılacak oraya implant uygulanacakmış.çünkü oradaki boşluk kapatılsa bile köpek dişim eksik olan yan kesici dişimin yerine geçecek ve yan kesici ve köpek dişinin görüntüsü arasında baya bir fark var.ve benim sağlam yan kesici dişim de baya bi küçük.doktor şey dedi boşluğu kapatırsak o kaydırılan köpek dişi falan biraz yontulacak mı ne olacakmış yani küçültülecek ama yine de estetik olarak tam düzgün olmazmış.yani kararsız kaldım implant da ayrı para.sizce ne yapmalıyım kızlar bi tavsiye de bulunur musunuz? ben dişlermiz güpgüzel görünmesini istiyorum.orayı açtırıp implant yapsak diğer küçük yan kesici dişi de biraz büyütse güzel olur mu acaba.yani implant mı olsa ?
Merhaba arkadaslar. Benim Önden iki dişimin yanındaki dişler doguştan yok. yani ön iki dişimden sonra köpek diş gelıyor. hemde bariz bir ayrıklıkla. EKSİK DİŞİM VAR. doktorla görüsştüm. ön iki dişe tel. köpek diş ve diğerlerinede arkaya doğru sıkıştrılcak şekilde tel takılması gerektiğini ön iki dişin yanına boşluk açılması gerektigini söyledi. yani teli taktırcam ve hem telli hemde ön iki dişimin yanında kocaman bi boşlukla dolaşcam sonra oraya implant yapılcakmış. yaaa bn 1 yıl boyunca önde o boşlukla nasıl dolaşıyım. kızlar bana akıl verin taktırmasammıyada ön bütün dişlerimi söktürüp implantmı yaptırsam böyle bişey mumkunmu çok moralim bozuk. nolur yardım
Bende yaptırmak istiyorum.Fakat yaptırdıktan sonraki estetik görüntüyü merak ediyorum.Ön diş olduğu için görüntü olarak diğer dişlerle uyum sağlaması önemli.Yaptıran varsa bu konu hakkında bilgi verelir mi?
dişim ağrıyor diş impantı hakkında bilgisi olan varnı bütün azı dişlerimin çekilmesi gerekiyormuş
implant konusunda bilgisi olan yada izmirdeki implant yapan merkezlerini bilenler yardımcı olurmusunuz:uhm::uhm:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
yüzünüze herhangi bir operasyon ya da estetik yaptıracaksanız bu implant engel oluyomuş diye duydum. bilen var mı ?
Selam Arkadaşlar bende aynı soruna sahibim sizin gibi öndeki dişlerimin yanındaki diş küçükken çıktı ve yenisi yerine gelmediği için köpek dişlerim 2. dişlerimin yerine yerleşti. 30 yasındayım 2 hafta önce tel taktırdım Ayrıca ön 2 dişim arasındada doğuştan aralık var durumu düşünün yani ama insan zamanla alışıyor :) dr um dediğine göre tellerle ön 2 diş birbirine yaklaşıp köpek dişleri yerine çekilecek ve sonrasındada 2 tane implant uygulanacak teller 2 hafta olmasına rağmen işe yarıyor bile şuan 2 şer mm sağdan ve soldan açıklık oluştu bile görunce seviniyorum tabi ki :) dr um yaş ne kadar etkili olsa da insanların bunyesine göre tedavi sürecinin değişeceğini söylemişti umarım implantlar uygulanıncada sonuç güzel olur :)
İzmir den Sevgilerle
kızlar doktorum bana tek implant için 1000 dolar dedi,bu fiyat fazla değil mi sizce ya da normal olan bu mudur? deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeennn...:44: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?