İmplantı yaptıran tüm arkadaşlarım acıya dayanamadıklarını söylüyor ben diş ekimini bekliyorum şimdi..
Arkadaslar iki tane eksik disim disim var. Ustlerinde kopru var su an. Implant yaptirmak istiyorum. Ama surec cok uzun, implant takildiktan sonra ustune gecici bir protez takilabiliyor mu? Eger takilmazsa cok cirkin gorunucek. Bu kadar uzun sure bu goruntuye katlanamam. Bazi disciler kesinlikle gecici protez koymayacaklarini, implantin ustune baski olmamasi gerektigini soyluyorlar. Bilgisi olan birisi beni aydinlatirsa sevinirim.
şuanda dişlerimde tel var implant için yer açılıyo sormak istediğim şey dişi amelıyat sırasında mı takıyorlar yoksa önce vıda yerşeltirip daha sonra mı diş yerleştiriyorlar? Bide yüzün şiştiğini söyluyorlar bu ne kadar doğru , bilgilendirisenız çok sevinizim.
Teşekkürler
kızlar doktorum bana tek implant için 1000 dolar dedi,bu fiyat fazla değil mi sizce ya da normal olan bu mudur? deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeennn...:44: :44:
arkadaşlar benim tek dişim kırıldı şu anda 3 aydır diş teli var ağzımda telliyken impant yaptıran var mı doktoruma da sorucam da taktıran varmı merak ettim en azından diş telim 1 yılı dolunca impant taktırabilsem :S
en sağlıklısını doktorun söyliyecektir.geçmiş olsun
Bana da tek diş için 1000 dolar dedi diş dr..Araştırdım gayet normal fiyatı..Bir de implantların markası,çeşidi de önemliymiş..Yani öyle pek de ucuz bir olay değil malesef..Ama köprüdense implant daha mantıklı bence..Köprüde tek diş için komşu dişler de zarar görüyor...Görüntü de hoş olmuyor...implant için böyle bir durum söz konusu değil..
Merhaba
İmplantla yüze yapılan estetik operasyonun bir alakası yoktur, engel olması gibi bir durum söz konusu değil.
geçmiş olsun. yaptırdığınız yer ve dr. ismi özelden yazar mısınız rica etsem.Dün implantım takıldı.gerçektende korktuğum gibi değilmiş,diş cekiminden daha kolay.sonrasında hiç ağrımda olmadı.çekileli 15yıl olmuştu.uzun bir aradan sonra cesaretimi topladım.doktorumda çok iyiydi.yaptırmak isteyenler korkmasın yaptırsın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?