22 yaşındayım univ. son sınıf öğrencisiyim. Kendimi bildim bileli makyaj yapamam, yapmam, hiç sevmem, yakıştığını da düşünmedim hiç. Çok sade ve rahat giyinirim genelde, kot pantolon ve gömlek yada tişört. Topuklu giyip gezmedim hiç, denemedim bile çünkü onlarla yürüyemeyeceğimi ve komik olacağımı düşünüyorum. Saçlarımı açıp da gezemem çok sıkıntılı bir insanımdır. Çevremdeki kızlar ne yapsalar bi şekilde kendilerine yakıştırıyorlar ve komik falan olmuyorlar. Öğrencilikte böyle şeylerin önemi yok ama iş hayatında böyle istediğim gibi giyinip gezemem biliyorum. Belki benden daha iyi giyinen birisi daha güzel görünen birisi işi alacak ben alamayacağım. Belki patronlar daha güzel olanı tercih edecekler. Mini etek, elbise falan giyemem ama en azından kadınlarda şık duran pantolon vs giymem gerekecek sanırım. İşe de kotla gidilmez. Ben ilgi çekmeyi seven birisi değilim, sanki kendimde ufak Bi değişiklik yapsam herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Bu zamana kadar hiç erkek arkadaşım olmadı, benden hoşlanan olmuş mudur bilemem ama hiç öyle sevgilisi olanlara özenmedim. Yanlış anlaşılmasın, aseksüel yada eşcinsel değilim. Sevgilim olmadı ve bunu hiç dert etmiyorum, etmedim de. Dış güzellik sorununu ufaktan da olsa çözmeye başlamam lazım ama işte hiç makyaj ve kıyafet meraklısı değilim. Kimseye imrenmiyorum, hiçbir kızın da güzelliğini falan kıskanmıyorum. Dış görünüşümün arkadaşlarıma yada erkeklere nasıl gözüktüğü umrumda değil. Onların düşüncelerini umursamıyorum. Ama bu sorunuma en azından iş hayatına atılmaya başlamama az zaman kalmışken bi çözüm bulmam lazım sanırım içimden hiç gelmese de. Ne yapmalıyım?