Ne gerek var canım benim önemli olan senin kendin hakkında ne düşündüğün. Mutlu olup olmadığın. İnternetten tanımadığın herhangi birinden alacağın yorumları bu kadar önemseme18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)
Kuşum kimseye atma resmini. Burası güvenli bir platform lakin fakeler olabiliyor. Buna hiççç gerek yok. Sen,sen olduğun için çok güzelsin.Biriciksin.18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)
Çok merak ediyorum beğenmediyseniz çirkin diycek misiniz?Gönder gelsin bebem .
yolladım sizeGönder gelsin bebem .
18 yaşımda ben daha oluşumumu tamamlamamıştım18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)
teşekkür ederim sadece yukarda yazan ablaya yolladım o kadar çok iyi kalplisiniz :'))18 yaşımda ben daha oluşumumu tamamlamamıştımHatırlıyorum o günlerimi de yüzüm sivilceden görünmez, kaş bıyıklarım almış başını gidiyordu hatta arkadaşım '' al artık şunları '' deyince anneme sordum yoksa dünya umrumda değildi. Demek ki başka dertlerim varmış :)) Kimseye resmini gösterip fikir almayın bence. Hem göreceli bir durum hem de boşu boşuna moralinizi bozarsınız. Zira o yaşlarda emin olun çoğumuz ergenlikten tipimizin kaydığı ve tam olarak neye benzediğimizin anlaşılmadığı bir dönemdi. Yakın arkadaşıma eski fotoğraflarımı göstereyim dedim kızın psikolojisi bozuldu asdfgh
Keske 18 olsam ve o gunku "hala sivilcem varrrrrrrrr, ayyyy bu killar 1 gunde yine cikiyor deliricem" cildirmalarima geri donsem :)18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)
Okuduğum en tuhaf konu olabilir. Forumda bir sürü insan var. Her yorumu kaldırabilir misin ? Kendine güvenin olsun. Bazı şeyler görecelidir başkaları açısından.18 yaşındayım ve bu zamana kadar iyi veya kötü tipim hakkında eleştiri almaktan çekindim bir adım atıp kendim için eleştirilerinizi merak ediyorum özelden bana yardımcı olmak isteyenler mesaj atabilir mi :') (lütfen gerçekçi şekilde eleştirin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?