Anket dış görünümünüze sizden daha fazla önem veren bir erkekle beraber olur musunuz?

Dış görünüşünüze sizden daha fazla önem veren bir erkekle birlikte olur musunuz?

• evet

OY: 24 21,8%
  • hayır

OY: 72 65,5%
  • bilmiyorum

OY: 14 12,7%

• Ankete Katılan
    110
dış görünüş önemli bana ılgı gostersın daha ıyı gorunmem ıcın ok ama benden daha cok onem vermesı sacma hadı hasta oldum sakat kaldım farzet kapıya koyar o zaman tıın kalmadı dıye hayıır cevabım ılk once ruhumu sevsın ıcımdekı benı dıs guzellık zaten kendıme bakıyorum bakımlı ınsan guzelldır bana gore))

görsellik ilk başta önemli ama sonraları o kadar önemli deil bence...ben zaten nasıl giyinilmesi gerektini biliyorum erkek arkadaşımın müdahale etmesine hiç gerek yokalsanaalsanasmile

Bekara karı boşamak kolay gelirmiş sözü geldi aklıma :D Ben tabiki böyle birini istemem. Kimse için değişmek istemem. Ama büyük konuşmamak lazım. İnsan bazen öyle bir hal alıyor ki ne olursa olsun vazgeçemiyor karşısındaki insandan. Başa gelen çekilir misali. Bilmiyorum dedim. Yaşamadığım için kesin birşey söyleyemiyorum.

Hayir.... size bir durum anlatayim, bundan bir kac ay öncesi bir tanidigim da birileri benim resmimi görmüs ve begenip tanismak istemis, ama bunlar bana öyle bir oyun oynadilar ki daha ben cocugu görmeden , hatta tanisalim diye onay vermeden bunlar beni annesiyle tanistirdilar, ben bilmiyordum annesi oldugunu, ve kadin beni begenmemis (sunuda belirteyim onu kim begenmis ki, karekter düsünce aile yapisi olarak cok farkliydik) ve cocuk o fotograf ta görüpte begendigi beni sonra bir daha görmek istemedi

takıntılı insanla hiç işmiz olmaz
önce karakterine önem versin her iki tarafta

yok ya olmam bende onun dıs gorunuse cok onem vermem arada insanların salas oldugu zamanlar olur kimseyi bunaltıp oyle giyinme boyle yapma demenin anlamıda yok

benimki zaten öyledir. benden çok sever giydirmeyi beni, saatlerce mağaza gezebilir benimle:))

ben çok önem vermiyorum ama o versin iyi oluyor

Olablirim, belli olmaz.
Hem benim babam oyle zaten, aliskinim ben. Aldigim fazla kiloyu, yuzumde cikan sivilceyi, sacimi basimi benden once farkedip hemen yorumunu yapar, sikayetini dile getirir!
:D

Back