Anket dış görünümünüze sizden daha fazla önem veren bir erkekle beraber olur musunuz?

Dış görünüşünüze sizden daha fazla önem veren bir erkekle birlikte olur musunuz?

• evet

OY: 24 21,8%
  • hayır

OY: 72 65,5%
  • bilmiyorum

OY: 14 12,7%

• Ankete Katılan
    110
hayır ben de olmazdım evet hem kıskancımdır hem de erkeğin doğal bi erkeksi yanı kalmalı. erkek kasın kadar bakımlı olmamalı gib igleiyor bana. itici buluyorum. temizlik falan ayrı da ne bileyim fazla femimen şeylere takılmamalı.

iyide söylemesi ya da birşekilde ifade etmesi lazım yoksa ne bileceğim benim özümle mi şeklimle mi ilgileniyor????

daha fazla değil ama en az benim kadar dikkat ediyor.. benim için sorun olmuyor bu :1rolleyes:

dış görünüşüme çok önem veririm ama böyle biriyle birlikte olmazdım.karşı tarafta sevgiye ve karaktere daha çok önem veririm karşımdakinden de bunu beklerim
saygılarsırnaşık şey

hayır olmam ben yaslanınca ne olacak pekii ya da allah gostermesın bı kaza gecırsem hersey dıs gorunusle sınırlı degıldır

dış görünümede önem versin iç görünümümüde çünkü benım içinde dış görünüş çok önemli paspal sevmem açıkcası.......

aslında her insan karşısındakinin dış görünüşüne az çok dikkat eder. kıyafetler benden önce gelirse olmam asla!

ruhuma aşık ..güzelliğime de düşkün olan bir eşe sahibim,ama ruhumdan çok güzelliğime aşık olsaydı,külahları değişirdik kesinlikle!...

ıstemezdim , hayır dedim zaten..Çok şükür de öyle bir eşe sahip değilim...

Kendim dış görünüşüme önem veririm ben , o da versin hadi , amaa benim görünüşüme benden daha çok önem vermek de neyin nesi ,

kafasına yer domatesi:tomato:

ne insanlar gördüm üstünde elbise yok!!!ne elbiseler gördüm içinde insan yok!!!eşeğe altın semer vurmuşlar,eşek yine eşek!!!ben zaten görüntüme önem veririm diyorum ve tabiki olmam.....

....................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor mesela ya sidik yarıştırır gibi hadi bakımlı olsunda benden daha bakımlı olursa ona yetişeceğim diye feleğim şaşacak ben almayayım. :1no2:

Back