Anket dış görünümünüze sizden daha fazla önem veren bir erkekle beraber olur musunuz?

Dış görünüşünüze sizden daha fazla önem veren bir erkekle birlikte olur musunuz?

• evet

OY: 24 21,8%
  • hayır

OY: 72 65,5%
  • bilmiyorum

OY: 14 12,7%

• Ankete Katılan
    110
kesinlikle olmam.seviyorsa zaten dış görünüşe çok önem vermes insan.önem veriyorsa da başka amacı vardır..

konuyu saptırmayalım aynı sekılde esımde dış gorunusune acayıp onem verır ve bende oyleyım ama bunun yanı sıra bana delıler gıbı asıktır gözlerıme aşkla sevgıyle bakar sımdı ne alaka kılık kıyafete onem veren sevgıden ne anlar ılgınç yorumlar şaşırdımmmmmm

Dış görünüme benden çok önem vermesi beni beğenmediği anlamına gelmez ki...Kendime güvenim tam.Zaten kendini bilen bir erkek yapıcı eleştirilerde bulunur.Art niyet aramam arkasında ya da sinirlenmem.Ben de ona müdahale edebilirim sonuçta.Onu beğenmediğim anlamına gelmez bu.Hakaret derecesine vardıran zaten bizim sevgilimiz olamaz.Bu tip erkekler var mı?Hiç rastlamadım ben...

beni kişiliğim için sevmeli...oyy canım kocişim....dış görünüşüme hiç bakmaz

benim her halimle beğenmeli bence
gerçi bazen kocişim bana der yeni şeyler al üstüne diye ama bu beni beğenmiyor anlamına
gelmez heralde gelirmi yoksa valla kafasını:mymeka:

ben kendimi o gün nasıl hissediyorsam öyle giyinir öyle süslenirim..eşimin bana sürekli müdahele edip şöyle yap böyle yap demesini asla çekemem,ha tabiki yeri geldiğinde karışmalı ama sınırını aşmadan..

tabikide eşimin bakımlı olması beni mutlu eder çünkü bende dış görünüşe önem veren biriyim bakımlı insan başta düzgün gözükür bakımlı bi eşimde var zaten bayılıyorum onaaa o da banaaaa ben kyafetlerimi o na sorarım oda bana

asla olmam ona mı kalmış benim dış görünüşüm:mymeka:

hep dış görünüşte olmaz canım yaa
bi yere kadar yanii
şakkıdı

benım esım çok önem verır ki))........................................................................

seven beni olduğum gibi sevmeli...nasıl ki eğrisiyle veya doğrusuyla bi kişiliğim varsa aynı şekilde de kendime has bi tarzım vardır...herşeyimle kabul ediyorsa etsin, etmiyorsa da zaten söylediklerini sallamam, o ilişki de kısa sürede biter kanımca... :smiley-cool:

valla bizde genç kızken çok alımlı güzeldik:icecream:
bi bakan dönüp bi daha bakıyodunaniknanik
amma gelgelim şimdi 2 çocuklu bi anne olarak eşim tarafından böyle beğenilmekte çok güzelşakkıdı
haksızmıyım kızlarsengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ben yeterince bakıyorum,dikkat ediyorum..ondan istemem daha fazla önem vermesini..hemde dış görünüşle ilgilene kadar başka seelerle ilgilenmesi daha makbülümdür :):)

Hayri Olmam Ben Kiskancimdir. Gelemem öyle şeylere Ne Bileyim Yane Gittiğimiz Heryerde Bakişlar Onun üzerinde Falan Kaldiramam Bazen Güneş Gözlüklerini Bile Aliyorum Gözünden Sinir Oluyorum çünkü Yakişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…