- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Malesef bende de yıllardır bu sorun varmış da "sorun" olduğunu yeni öğrendim. Gıcırtma yanında çok da sıkıyorum dişlerimi, gündüzleri fark ettikçe gevşetme olanağı var ama geceleri malesef engelelyemiyorsunuz, gündüz bile çoğu zaman fark edemiyorsunuz, çünkü okadar alışmışım ki artık. Pazartesi gideceğim bakalım doktora, korktum çünkü tüm dişleriniz dökülebiliyormuş :gitme: Nezamandır ağrılarım dinmiyor ama dişçi birşey yok dişlerin sağlam diyordu,:uhm: Ayrıca baş ağrılarım ve boyun ve ense ağrılarım da feci... Diş eti kanamalarım da var... Sallanmalar ve aralanmalar var... Yok yok yani, iyice korktum ben !!! Dökülecek dişlerim diye, sanırım çok geç kaldım, Pazartesi, olan biteni tekrar paylaşırım, benim için dua edin arkadaşlar :a015:
bendede diş gıcırdatması var... doktor bunun psikolojik bi durum olduğunu söyledi.ve bana atarax verdi...gece yatmadan yarım alıyorum iyi geldi....
Malesef bende de yıllardır bu sorun varmış da "sorun" olduğunu yeni öğrendim. Gıcırtma yanında çok da sıkıyorum dişlerimi, gündüzleri fark ettikçe gevşetme olanağı var ama geceleri malesef engelelyemiyorsunuz, gündüz bile çoğu zaman fark edemiyorsunuz, çünkü okadar alışmışım ki artık. Pazartesi gideceğim bakalım doktora, korktum çünkü tüm dişleriniz dökülebiliyormuş :gitme: Nezamandır ağrılarım dinmiyor ama dişçi birşey yok dişlerin sağlam diyordu,:uhm: Ayrıca baş ağrılarım ve boyun ve ense ağrılarım da feci... Diş eti kanamalarım da var... Sallanmalar ve aralanmalar var... Yok yok yani, iyice korktum ben !!! Dökülecek dişlerim diye, sanırım çok geç kaldım, Pazartesi, olan biteni tekrar paylaşırım, benim için dua edin arkadaşlar :a015:
bende de var bu dert. bazen o kadar gıcırdatıyorum ki kendi sesime uyanıyorum.
doktora gitmem gerek ama üşengeçliğimden erteliyorum.
birgün dişlerim elime dökülecek ama ne zaman
aynı sorun malesef bendede var bazı geceler o kadar şiddetli bi ağrıyla uyanıyorum ki anlatamam dr plak yaptır dedi ama 40 lira falan değildi 200 lü bişeyler söyledi tam aklımda kalmadı çok pahalı geldi erteledim bende ama ciddiboyutta biliyorumm biraz araştırıp yaptırıcamm
Bana da gece plağı verdiler, tam bir aydır kullanıyorum. Malesef daha önce paylaşamadım, memlekette ve tatildeydim :kedi: Çiçekcik sen niye kullanmadın ki, valla aldığım günden beri hiç aksatmadan kullanıyorum ama bakalım bu hafta içinde kontrole gideceğim tekrar, aslında 15 gün içinde etkisini görmeliymişim ama.... bilemiyorum artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?