• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş gıcırdatma

bendede diş gıcırdatması var... doktor bunun psikolojik bi durum olduğunu söyledi.ve bana atarax verdi...gece yatmadan yarım alıyorum iyi geldi....

doktorlar atarax vermeyi zaten kolay yol olarak seciyo bence.çok fazla kullanma canım bağımlılık yapıo bu tür ilaçlar ve hiçbir iileştirici özlelliği yok insanın sadece uyusturur.bende cok uzun süre atarax kullandım ama uzun vadede bi çaresi olmuo malesef

bugun bende diş hekimime grundum.gozle gorulur bir neden bulamadı sorular falan sordu şu var mı bu var mı diye? yan etkisi olmayan bir şurup yazdı geceleri rahat uyursun diye adı passiflora sanırım annem nezle olduğuna geceleri uyuyamıodu o zmnlar oda kullanmıştı ordan hatırladım ilacı bakalım işe yarayacak mı gerçekten psikolojik mi?

passiflora da sakinleştirici canım

sinir bozan çoğu gece uyandıran veya biri tarafından uyandırılmayla son bulan illet şey. hatta bel fıtığının bile habercisi olabilirmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back