Diş gıcırdatma

benimde eşimde var ve fark ettim stresli yada bişeye canı sıkıldığı akşamlar gıcırdatıyor dişlerini. içim gidio vallaa çok kötü bi ses gırç gırççççşakkıdı

arkadaşlar ya bende hiç öyle birşey yoktu, son 2 senedir çok stresli olduğum zamanlarda dişlerimi gıcırdatıyormuşum eşim söyledi, ay ne sinir birşeydir, eşim yapsa adamı uyandırırım valla :) uyurken çenemi açmaya çalışıyormuş bizim adam çenem kitlenip kalıyormuş kapanmayan çeneni gece açamıyoruz diye dalga geçiyor birde benle :roflol:

aaaah ah birde benimki anlasa stresli olduğumu Evet dişlerimi gıcırdattığımı NİHAYET anlayabildi ama zaten uzun yıllardır gıcırdattığımı annemler söylerdi. Ama bir de çok fazla sıkıyorum ben, oda dişetlerime zarar veriyor, dişlerim sallanmaya başladı artık, dökülecekler diye ödüm kopuyor, o denli vahim durum, ama benimki hala " aaa streslimiydin sen??" der gibi bakıyor suratıma...:1no2:

merhaba yaz<larınıza teşekkürler 12 yıldır depresyon panik atak tedavisi görüyorum geçen yıl belkayması tedavisi gördüm bu yılda boyun fıtığı çıktı boyun kasları diş sıkmasından kaynaklanıyormuş hem fıtık tedavisi olacağım hemde gece plağı takacağım boyun ve sırt ağrım beni çok rahatsız ediyor inşallah rast gelir bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim

benımde genelde sıkıntılı,yorgum ve sınırlı oldugum zamanlarda oluyo ne yapmam lazım CADIARZU

slm, ben dis gicirtanlardanim...
ustelik kendi sesime uyaniyorum bazi geceler sanki kesme seker yer gibi kutur kutur ses cikariyorum, bi kac senedir bu sorun bende var(tup bebek tedavsine basladigimizdan beri) en cok tedavi donemlerimde hortluyo, bu gicirtmlardan dislerim cok yiprandi, on dislerimde catlaklar ve artik kucuk kucuk kiriklar olusuyo, benimde discim koruma onerdi en yakin zamanda alacagim....

Kardeşim bende de bel fıtığı var fizik tedavisi oldum..Fizik tedaviden sonra kendini iyi koruman lazım..Birde omurilik kaslarını kuvvetlendirmen lazım Dr kesin boyun ve bel kaslarını kuvvetlendirecek hareketler vermiştir mutlaka uygula.Bel kasları için en güzel spor yüzme..Geçmiş olsun..

slm..Aynı sorunlar benim oğlumda da var inanın ne yapacağımı bilemiyorum.Bir tavsiyeniz var mı ???

Yaşı kaç bilmiyorum ama hiç geciktirmeden doktora götürün, diş plağı ile 15- 20 gün içinde kurtulabiliyormuş bu alışkanlığından, doktor en az %80-85 sonuç alıyoruz demişti bana.

merhaba arkadaslar dis gıcırdatma gercekten de boyun agrısının sebeblerinden biri bendede var fakat gece takılan plakları ben 2 gecede parcaladıgım ıcın kullanmıyorum tamamen dogal olan bir ılac kullanıyorum turkcesını bılmedıgım ıcın yazamıyorum onun sayesınde son 9 aydır cok daha rahat uyuyorum ama kesınlıkle stresı yok etmeyle ılgılı calısmalar yapılırsa daha az dıs gıcırdatılıyor.
stres tedavılerıne bakmaktada fayda var

Baş ağrısı da yapıyormuydu? Peki boyun ağrılarınız da geçti mi? Bahsettiğiniz ilacı hangi doktor önerdi? Diş, nöroloji, psikyatri...??

bende zaten bas agrısı ve dıger eklem agrıları kendımı bıldım bılelı var o yuzden bana fıbromıyaljı tanısıda koyuldu.
kullandıgım ılacı yurtdısın ev doktoru dıye bır kavram var yenı aıle doktoru dıye gecıyor sanırım turkıyede o onermıstı.
ilacta tamamlayıcı gıda takvıyesi olarak geciyor yani recetesiz satılan bişi canim.

bende de var diş gıcırdatma.. acaip gıcırdatıyomuşum.. ara sıra bişey yerken felan çenemde acaip ağrı hissediyorum bununla alakalı olabilrmiş demek ki

ahhh ahhh bende aynı dertten muzdaribim bazen kendi sesimle uyanıyorum dişlerimin döküldüğünü falan zannediyorum çene kaslarımda aşırı bir ağrı

tek çözüm gece plağı ...

benim kuzenimde var diş gıcırdatması.çok rahatsız edici oluyor.o da çok sinirli bir insan.tamamen psikolojik bir olay

bugun bende diş hekimime grundum.gozle gorulur bir neden bulamadı sorular falan sordu şu var mı bu var mı diye? yan etkisi olmayan bir şurup yazdı geceleri rahat uyursun diye adı passiflora sanırım annem nezle olduğuna geceleri uyuyamıodu o zmnlar oda kullanmıştı ordan hatırladım ilacı bakalım işe yarayacak mı gerçekten psikolojik mi?

arkadaşlar ben dün gittim diştaşlarımı temizlettim,diş etlerimde çekilme olmuş..dişlerimi gıcırtattığımı eşim söylemişti ..dr sordu bundan olabilir ddei çekilme ve palk önerdi,ama kurum karşılamıyor plagı dedi...ne kadar dedim 50 tl dedi... bilginiz olsun... geçmiş olsun hepinize bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…