DIŞ GEBELIKTEN SONRA..

sen kotu dusunme yeterkı zaten bu donemlerde daha hassas oluyoruz bız. kocandna yana sıkıntın yoksa gerısı hıc onemlı degıl valla . bosver yanlıslık daha ıyı gurultuden baska bırsey degıl. herseyın zamanı var bızde zamanımızı bekleyecegız.
inşallah güzel günlere diyelim

büyük geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bende ocak ayında kanamayla dok. gittim dış gebelik dendi ama benim kendiliğindn sonlandı kanamalar devam ediyo ama rahim filmi çektirmen doğru olmamış dk 3 ay dinlendirin derler rahmi sakın sol tüpünü aldırma araştırma hastanesine git vucudunu dinlendir o rahim filmleri çok tehlikeli bir arkadaşım yaptırdıktan sonra enfeksiyon kapmıştı ağrıları olmuştu erken yaptırmışsın ben brokoli kürü yapıyorum i saraçoğlunun kürü 3. haftanın içindeyim sonra soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi demişti bir programda tüpleri açıyormuş
Merhaba canım
Kürün faydasını gördün mü acaba?

karın sıslıgının brokolı ıle alakası yoktur canım. benımde dıs gebelıgı sonlandırırken cok sancım oldu kanamam oldu dusuk yapar gıbı oldum yanı amelıyat olmadım 2 defa ıgne yapıldı. karında gaz oluyor sankı tuvalete gıderken afedersınde arka tarafımın cıktıugını hıssedıyor gıbıydım. Tuvalete oturamıyordum anıden bazı zaman ole kotu sancılarım oldukı anlatamam. Kan degerım normale dondu aradan pek zaman gecmeden adet oldum adet bıtımınden 5 gun sonrada hsg fılmı cektırdım. Ondada sonuclar ıyı cıkmadı. sol tup kapalı sagda sısmıs dedı. sana 3ay sonra gel demısler ben 1ay gecmeden yaptırdım testı.
Insallah ıyı olursun. allahtan sıfalar dılıyorum sana. bu donemde cok dıkkat et kendıne usutme
Merhaba canım
Sen kürün faydasını gördün mü?

Tüpün açıldı mı?
Tecrübelerini paylaşır mısın?
Teşekkürler

Kayra Canım çok geçmiş olsun vallahi çok şaşırdım.
Şimdi nasılsın canım?

Allah korumuş resmen.
Neyden dolayı iç Kanama olmuş canım?

Kayra Canım çok geçmiş olsun vallahi çok şaşırdım.
Şimdi nasılsın canım?

Allah korumuş resmen.
Neyden dolayı iç Kanama olmuş canım?
Bitkisel kürler çok tehlikeli tüpüm demekki kapalı değilmiş ki oluşan kanama tupe girip baskı yapmış dedi doktor dış gebelik değil seninki büyük ihtimalle düşüktü ilk doktor yanlış demiş dedi .....kafam karıştı açıkçası ....Şimdi on aylık kızım var .....

büyük geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bende ocak ayında kanamayla dok. gittim dış gebelik dendi ama benim kendiliğindn sonlandı kanamalar devam ediyo ama rahim filmi çektirmen doğru olmamış dk 3 ay dinlendirin derler rahmi sakın sol tüpünü aldırma araştırma hastanesine git vucudunu dinlendir o rahim filmleri çok tehlikeli bir arkadaşım yaptırdıktan sonra enfeksiyon kapmıştı ağrıları olmuştu erken yaptırmışsın ben brokoli kürü yapıyorum i saraçoğlunun kürü 3. haftanın içindeyim sonra soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi demişti bir programda tüpleri açıyormuş
Gulum simdi hamile misin bende dis gebelik geçirdim de

Back