Konuyla ilgili bilgim yok dua etmek için geldimmerhabalar arkadaşlar iki ay önce dış gebelik geçirdim çok düşüktür seyrederken yakaldik çok şükür çok az bı dozla mtx 1 gece hastanede yattım serumla tedavi edildi sonra 1 ay sonra adet olsun hsg çektirdim hemen çünkü içerde bişey kalsın istemedik bende doktorumda şu an Sorum Yumurtlama donemindeyim aynı tarafta hafif batismalar var biraz tedirgin oldum açıkcasi acaba aynı tarafta mi oluşum olur böyle olan varmı acaba aynı taraftan dış gebelikten sonra hamile kalıp problem yaşamayan ??? Çok istiyorum.mubarek Cuma günü Rabbim herkese nasip etsin benide içlerine alarak çok zor gerçekten AMİN
Hayırlı cumalar Allah razı olsun İnşallah Rabbimde sizin ne duanız varsa mübarek gün Nasip etsinKonuyla ilgili bilgim yok dua etmek için geldimRabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirmenizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı cumalarrr
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende dış gebelik yaşadım nisanda geç kalınmıştı sol tüpüm alındı ameliyatla her ay yumurtlama zamanı sol tarafım da ağrı oluyor ben ameliyata bağlıyorum ama sizin de olması normal belki de inşallah en kıza zamanda sağlıklı bebişler verir rabbim isteyen herkeseKonuyla ilgili bilgim yok dua etmek için geldimRabbim en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirmenizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı cumalarrr
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende dış gebelik yaşadım nisanda geç kalınmıştı sol tüpüm alındı ameliyatla her ay yumurtlama zamanı sol tarafım da ağrı oluyor ben ameliyata bağlıyorum ama sizin de olması normal belki de inşallah en kıza zamanda sağlıklı bebişler verir rabbim isteyen herkesemerhabalar arkadaşlar iki ay önce dış gebelik geçirdim çok düşüktür seyrederken yakaldik çok şükür çok az bı dozla mtx 1 gece hastanede yattım serumla tedavi edildi sonra 1 ay sonra adet olsun hsg çektirdim hemen çünkü içerde bişey kalsın istemedik bende doktorumda şu an Sorum Yumurtlama donemindeyim aynı tarafta hafif batismalar var biraz tedirgin oldum açıkcasi acaba aynı tarafta mi oluşum olur böyle olan varmı acaba aynı taraftan dış gebelikten sonra hamile kalıp problem yaşamayan ??? Çok istiyorum.mubarek Cuma günü Rabbim herkese nasip etsin benide içlerine alarak çok zor gerçekten AMİN
Amin inşallah Rabbim çok geçmiş olsun sizede Allah'ım kucaklarimizi boş birakmasin Sağlıkla inşallah şimdi sagdada var hafif inşallah onumuzdeki aya mujdeleniriz hepimizMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun bende dış gebelik yaşadım nisanda geç kalınmıştı sol tüpüm alındı ameliyatla her ay yumurtlama zamanı sol tarafım da ağrı oluyor ben ameliyata bağlıyorum ama sizin de olması normal belki de inşallah en kıza zamanda sağlıklı bebişler verir rabbim isteyen herkese
Tam anlamıyla aynı şeyleri yaşıyoruz 19 temmuzda mtx iğneyi oldum çok sürmeden düştü değerim 1 ay snra adet oldum ve dediğiniz gibi bende ağrılar yaşıyorum ve korkuyorum hepmerhabalar arkadaşlar iki ay önce dış gebelik geçirdim çok düşüktür seyrederken yakaldik çok şükür çok az bı dozla mtx 1 gece hastanede yattım serumla tedavi edildi sonra 1 ay sonra adet olsun hsg çektirdim hemen çünkü içerde bişey kalsın istemedik bende doktorumda şu an Sorum Yumurtlama donemindeyim aynı tarafta hafif batismalar var biraz tedirgin oldum açıkcasi acaba aynı tarafta mi oluşum olur böyle olan varmı acaba aynı taraftan dış gebelikten sonra hamile kalıp problem yaşamayan ??? Çok istiyorum.mubarek Cuma günü Rabbim herkese nasip etsin benide içlerine alarak çok zor gerçekten AMİN
Bende 2 gün sonra adet olmam gerekiyo bakalım hsg çekildim yumurtlamada oldu çatladı ondan sonraki hafta kasıklarım ağardı battı adet olcakmisim gibi şimdi geçti bakalım adet olcam mi hamile kalmak istiyorum hemen ama inşallahTam anlamıyla aynı şeyleri yaşıyoruz 19 temmuzda mtx iğneyi oldum çok sürmeden düştü değerim 1 ay snra adet oldum ve dediğiniz gibi bende ağrılar yaşıyorum ve korkuyorum hep
Sizin nasıl agrilariniz var ben 3 aydır cekiyorim betam 45 yarın yine kan verme gunumTam anlamıyla aynı şeyleri yaşıyoruz 19 temmuzda mtx iğneyi oldum çok sürmeden düştü değerim 1 ay snra adet oldum ve dediğiniz gibi bende ağrılar yaşıyorum ve korkuyorum hep
HGS nedir bana hiç çekelim demediler benim 4500 den iki doz iğneyle şu an 45 karnım agriyo hala sizin sikayetekr nelermerhabalar arkadaşlar iki ay önce dış gebelik geçirdim çok düşüktür seyrederken yakaldik çok şükür çok az bı dozla mtx 1 gece hastanede yattım serumla tedavi edildi sonra 1 ay sonra adet olsun hsg çektirdim hemen çünkü içerde bişey kalsın istemedik bende doktorumda şu an Sorum Yumurtlama donemindeyim aynı tarafta hafif batismalar var biraz tedirgin oldum açıkcasi acaba aynı tarafta mi oluşum olur böyle olan varmı acaba aynı taraftan dış gebelikten sonra hamile kalıp problem yaşamayan ??? Çok istiyorum.mubarek Cuma günü Rabbim herkese nasip etsin benide içlerine alarak çok zor gerçekten AMİN
Hsg rahim filmi tüpleri falan görmek için istiyorlar bi yapışıklık tıkanık mı vs. Diye görmek için betanız sıfırlwndıktan sonra ve sonrasınfa da adet olduktan sonra isterlerHGS nedir bana hiç çekelim demediler benim 4500 den iki doz iğneyle şu an 45 karnım agriyo hala sizin sikayetekr neler
Ben beta sıfır olmadan adet oldum çok saçma değil miHsg rahim filmi tüpleri falan görmek için istiyorlar bi yapışıklık tıkanık mı vs. Diye görmek için betanız sıfırlwndıktan sonra ve sonrasınfa da adet olduktan sonra isterler
Evet anlamadım hiç iğneden ne kadar sonra peki yani hala beta sıfırlanması hemde adet oldunuzBen beta sıfır olmadan adet oldum çok saçma değil mi
Merhaba aynı şeyleri yaşıyorum sizinle . Hamilelik oldu mumerhabalar arkadaşlar iki ay önce dış gebelik geçirdim çok düşüktür seyrederken yakaldik çok şükür çok az bı dozla mtx 1 gece hastanede yattım serumla tedavi edildi sonra 1 ay sonra adet olsun hsg çektirdim hemen çünkü içerde bişey kalsın istemedik bende doktorumda şu an Sorum Yumurtlama donemindeyim aynı tarafta hafif batismalar var biraz tedirgin oldum açıkcasi acaba aynı tarafta mi oluşum olur böyle olan varmı acaba aynı taraftan dış gebelikten sonra hamile kalıp problem yaşamayan ??? Çok istiyorum.mubarek Cuma günü Rabbim herkese nasip etsin benide içlerine alarak çok zor gerçekten AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?