Dis gebelikten sonra 1.ci adet

Merhaba arkadaslar dis gebelik olduktan sonra (igneyle sonlandirilan gebelik) ilk adetiniz ne zaman geldi?
Adet gunlerimi bi programa kayit ediyorum ve bunu bilmem gerekiyor. Igneyi vurduklarindan sonraki gün kanama devam etti ve kesildi, sadece ufak damla olup tamamen kesildi fakat bugun tekrar kanama oldu (azda olsa ama damla kadar degil)
Dis gebelikten kac zaman sonra tekrar adet oldunuz acaba?
Kisiye gore degisiyor tabii sadece adetle dis gebeligin sonucunda olusan kanamayla ne farki var? Adet oldugumu nasil anlarim diye?
Simdikten tesekkurler
Canim gebeligin sonlandiktan sonra lohusaliktaki gibi gelen kanamayi normal adet kanamasinin ilk gunu gbi sayacaksin. O kanama bittigi gunden itibaren Eger adet döngun 27gunde bir oluyorsa o tarihten itibaren 27gun sonra basliyor ilk adetin bir skinti yoksa eger.umarim anlatabilmisimdir

Canim gebeligin sonlandiktan sonra lohusaliktaki gibi gelen kanamayi normal adet kanamasinin ilk gunu gbi sayacaksin. O kanama bittigi gunden itibaren Eger adet döngun 27gunde bir oluyorsa o tarihten itibaren 27gun sonra basliyor ilk adetin bir skinti yoksa eger.umarim anlatabilmisimdir
Tesekkur ederim zahmet edip cevapladigin icin. 25ci gun geliyor adetim her defasinda dun kanamam bittigine gore 25 gun sonra adet olabilirim yani oylemi?

Tesekkur ederim zahmet edip cevapladigin icin. 25ci gun geliyor adetim her defasinda dun kanamam bittigine gore 25 gun sonra adet olabilirim yani oylemi?
Rica ederim, Evet banada bu bilgiyi aile hekimim vermisti dedigi gibide oldu. Suan bende dusukten sonraki ilk adetimi olmaktayim. Hic kafana takma hesapladigin tarihte olmasa bile vücut gerekeni yapiyor.

Rica ederim, Evet banada bu bilgiyi aile hekimim vermisti dedigi gibide oldu. Suan bende dusukten sonraki ilk adetimi olmaktayim. Hic kafana takma hesapladigin tarihte olmasa bile vücut gerekeni yapiyor.
Tamam tesekkur ederim sizede buyuk gecmis olsun Allah tekrrarini yasatmasin

Çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim :dua:Kasım adetten sonra dış gebelik geçirdim ocak ayında iki doz iğneyle düşürdüm 28 şubatta değerim sıfırlandı. 7 martta hsg çekildim sağ tüpümdeki tıkanıklık açıldı ve aynı gün kanamam başladı doktorum onayladı o gün adet olmuşum.
Bugünse doktorda keseyi gördüm 5 haftalık miniğim 😍 mutlaka tüplerinizin durumuna baktırdın inşallah yüzünüz güler
Kusura bakmayin mesajinizi yeni gordum Rabbim bebeginizle sizi korusun saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin insAllah adiniza cok sevindim :)
Ilk dis gebelikten sonra ne kadar beklediniz ikinci hamilelik icin?

Kusura bakmayin mesajinizi yeni gordum Rabbim bebeginizle sizi korusun saglikli sihatli kucaginiza almayi nasip etsin insAllah adiniza cok sevindim :)
Ilk dis gebelikten sonra ne kadar beklediniz ikinci hamilelik icin?
Allah razı olsun canım darısı başına inşallah :dua: ben hiç beklemedim ki hemen diğer ay hamile kaldım 😁

canım değerlik bişeyim yok ki :)
sen naptın nasılsın
Allahim karistirdimmi? :) Beta dusmuyor diye hatirliyorum pardon :) valla bende iyim sadece asiri yorgunluk hissediyorum ya sabah kalkamiyorum neden bilmiyorum. Degerimde 210 dan 28 e dusmus sen nasilsin? ❤

Arkadaşlar merhaba bende 2 ay önce laparoskopi yöntemiyle dış gebelik ameliyatı oldum daha hala ilk adetimi olmadım. Doktor tarlusal verdi ilaç yeni bitti daha hala gelmedi adeti böyle geç gelen var mı

Arkadaşlar merhaba bende 2 ay önce laparoskopi yöntemiyle dış gebelik ameliyatı oldum daha hala ilk adetimi olmadım. Doktor tarlusal verdi ilaç yeni bitti daha hala gelmedi adeti böyle geç gelen var mı
Çok geçmiş olsun cnm bende 2 doz metotreksat dış gebelik iğnesi oldum 30 martta oldum 2 ci dozunu hamileligim 10 nisan da sonlanmisti bende malesef hala adet olamadım ara ara lekelerim oldu sadece hafta ya doktora gidicem insallah

Kizlar dis gebeligin sonladigi gun kanama mi oluyor? Benm dun hormonum 60a dusmustu. Bugun kanamam basladi. Normal mi bu kac gun suruyor

Back