- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Amin insallah cümlemizeGecmis olsun Rabbim tez vakitte saglikli bebeler nasip etsin insAllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah cümlemizeGecmis olsun Rabbim tez vakitte saglikli bebeler nasip etsin insAllah
Nasil uyguladin peki? Adetten ne kadar sure veya adetken ne zaman basladin? Suan dis gebelikten dolayi kanamam varya suan baslayabilirmiyim sence?
Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Bu arada degerler baya dusmus 1830 dan 250 olmus... hemen etiketledigin yere geciyorum canim saolcanım ben daha önce bir yazı hazırlamıştım kendimde denedim seni oraya etiketledim ordan okuyup deneyebilirsin :)
kafana bişey takılırsada sorabilirsin her zaman![]()
Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Bu arada degerler baya dusmus 1830 dan 250 olmus... hemen etiketledigin yere geciyorum canim saol
Merhaba arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun bende yeni dış gebeligi atlattım çok şükür dünkü değerim 2.11 'di bende ne zaman adet olurum bilmiyorum doktor net bir tarih vermedi benim dış gebeliğimde 2 adet iğne ile sonlandırıldı çok erken farketmiştim ben gebeliğimi adete 9 gun kala öğrendim ilk defa Lekelenmelerim olmuştu çünkü ara dönemde sonrasında beta hcg takibi ve muayene ile kesinleşmişti dış gebelik çok şükür ameliyata gerek kalmadi
Çok teşekkür ederim cnm sana da çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun inşallahşükür canım geçmiş olsun allah şifa versin
Çok teşekkür ederim cnm sana da çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun inşallah
Cok gzcmis olsun Rabbim kimseye tekrarini yasatmasin insAllah benimkide igneyle oldu suan dususte degerler umarim seninkide duser kisa zamandaMerhaba arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun bende yeni dış gebeligi atlattım çok şükür dünkü değerim 2.11 'di bende ne zaman adet olurum bilmiyorum doktor net bir tarih vermedi benim dış gebeliğimde 2 adet iğne ile sonlandırıldı çok erken farketmiştim ben gebeliğimi adete 9 gun kala öğrendim ilk defa Lekelenmelerim olmuştu çünkü ara dönemde sonrasında beta hcg takibi ve muayene ile kesinleşmişti dış gebelik çok şükür ameliyata gerek kalmadi
Cok mu yavas dustu yoksa basta benimki gibi baya dusup sonradan yavasliyormu? Bana doktor cok az duserse bizi ara dedievet canım dış gebelikte sağlıklı bir gebelik gibi değerler olması gerektiği gibi yükseliyor ama takip edince yükselmemiş oluyor. benim değerin düşmesi 1 ayı bulmuştu
Cok mu yavas dustu yoksa basta benimki gibi baya dusup sonradan yavasliyormu? Bana doktor cok az duserse bizi ara dedi
Bende her hafta yapmam gerekiyor her persembe yaptircam iste yavaslar mi diyosunbnmde senin ki gibi düştü ama sonrası yavaşladı ama bn her hafta gidip kan veriyodum takip ediyodun ondan yavaş yavaş düşüyor geliyordu :)
Bende her hafta yapmam gerekiyor her persembe yaptircam iste yavaslar mi diyosun
Bana cok az duserse 50 gibi bizi arayin dedi doktor. Yani Haftaya belli olur dustumu deger diye. Kan tahlilini her hafta ayni gun mu yaptirdin?10 ar 10 ar düşüyor canım bazen 5 değişiyor sürekli
Bana cok az duserse 50 gibi bizi arayin dedi doktor. Yani Haftaya belli olur dustumu deger diye. Kan tahlilini her hafta ayni gun mu yaptirdin?
Anladim umarim gittikce daha iyi olursun ❤evet canım.. ana bizde kan değerlerini her hafta doktor incelediği için kendi takip etmiş oldu canım
Anladim umarim gittikce daha iyi olursun ❤
Randevuma gittim hersey normale donuyo ama tekrar hamile kalmak icin 2 adet bekle dedi. Demir hapi yazdi 1 hafta daha izin verdi... kan tahlillerini yaptirmayi unutma dedi... iyi gecti![]()
InsAllah hepimiz icin Rabbim.kimseye yasatmasin bizide tekrarindan korusun insAllah...oh canım çok şükür :) bekleyelim miniğimizde gelir inşallah sende çok stres yapma herşey güzel olcak :)
InsAllah hepimiz icin Rabbim.kimseye yasatmasin bizide tekrarindan korusun insAllah...
Dr rahmimin idrar kesesine degilde rektuma yakin oldugunu soyledi... Bu konuda bilgin falan varmi?
Bi cok kadinda olabiliyormus sikintili bisey degilmis sadece asiri agrili adet yaparmis
Saol canim benim ❤yok canım valla kötü birşey değilmiş ama :) bnmde adetler çok ağrılı geçiyor ama öle bişi demedi :)