Dış gebelikten ne kadar sonra hamile kaldınız ve kaç gün kanamanız oldu

Sensiz-asla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
5
0
1
23
Dış gebelik geciriyorum kanamam 40 gündür devam ediyorum ilk başta kimyasal sanıldı daha sonra dış gebelik oldugu ortaya cıktı doktor herhangi bir müdahalede bulunmadan kendisi yenileyecek dedi agrım olursa gelmem gerektigini söyledi benim sorum kanamam daha ne kadar sürer ve ne zaman gebe kalırım siz ne zaman dış gebelikten sonra hamile kaldınız

Başka bir doktora daha mı görünseniz? Dış gebelik dışarıdan müdahale edilmeden sonlanmıyor. Müdahale ne kadar gecikirse iç kanama riski o kadar artıyor. Ben de dış gebelik geçiriyorum şu an, metotreksat veya cerrahi müdahale haricinde bir seçenek olmadığı söylendi

Bana da dış gebelik dendi ve ilerlemeden kürtaj artı metotreksat yapıldı. Ben 5 ay bekleyeceğim

Nasıl yani müdahalede bulunmadı?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Doktor nasıl müdahalede bulunmadı orayı anlayamadım betanız en son kaçtı acaba. Dış gebelikte iğne yada operasyon ile sonlandırılıyor. Bu arada benim kanamam 40 gün sürmüştü

Bilmiyorum kendiliğinden sonlanacak dendi şuanda betam düşüşe gecti 1140 dan 390 a indi ben birdaha tekrarlarmı diye korkuyorum siz ne zaman hamile kaldınız tekrardan

Bilmiyorum kendiliğinden sonlanacak dendi şuanda betam düşüşe gecti 1140 dan 390 a indi ben birdaha tekrarlarmı diye korkuyorum siz ne zaman hamile kaldınız tekrardan
Çok iyi düşüyorsa, ama bu şekilde müdahalesiz düşüyorsa kimyasal gebeliktir muhtemelen. Dış gebelikte vücut kendi atamıyor direkt müdahale ediyorlar.

Ben ilaç tedavisi gördüm, hala betamın düşüşü devam ediyor sürecim sonlanmış değil.

Dış gebelik ama tüplerde sızıntı var oradan kendi kendini toparlayacak dendi salı günü randevum var

İğnemi vuruldunuz acaba? Ne zamandir betanız düşuyor bende şuan o sureçteyim 5 gün hastahanede kaldim betam 6000 den 600 e düşünce taburcu etti bende yarin gidicem kan vermek için

İğnemi vuruldunuz acaba? Ne zamandir betanız düşuyor bende şuan o sureçteyim 5 gün hastahanede kaldim betam 6000 den 600 e düşünce taburcu etti bende yarin gidicem kan vermek için
Geçmiş olsun. İlk doz vurulurken 1500dü. Bir hafta sonra İkinci doz vurulurken 1600dü. Sonra bir hafta arayla 550 308 226 oldu. (Totalde 4 haftadır tedavi sürecindeyim) Son değerimi beğenmedi doktor, tüpteki odak da küçülmemiş. Haftaya da düşüş yeterli görülmezse üçüncü doz dedi. İğne tedavisinde değerin tamamen düşmesi 30-45 gün civarını buluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…