Dış gebelikte iç kanama yaşayan var mı? Lütfen 🙏

abutruno

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
330
214
23
36
Selam arkadaşlar. 18 gün önce birden kramp, baş dönmesi ve kusma, ishal rahatsızlığı ile acile kaldırıldım. Tetkik sonucunda hamile çıktım.(adet tarihim geçmediği için bilmiyordum) Ama ağrılar dinmiyor kusma devam ediyordu. Bir süre hastanede kaldıktan sonra kadın doğum uzmanı iç kanama geçirdiğimi acilen ameliyata alınmam gerektiğini, ameliyat olmazsam öleceğimi söyleyerek beni ameliyata almış. (baygın olduğum için buraları hatırlamıyorum. Uyandığımda söylediler ameliyat olduğumu).
Bu ameliyatta iç kanama temizlenmiş, tüpüm patladığı için tüpüm alınmış.
Ben çok üzüldüm, kendimi toparlayamadım. Bebek istiyordum, uğraşıyorduk, 2 senelik evliyim. Evlilik yıldönümümde oldum ameliyatı da.
Benimle aynı durumda olan tek tüple hamile kalabilen arkadaşlar var mı?
Birbirimize destek olalım. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum 🤷‍♂️ ☹️☹️☹️

Merhaba canim. Gecen sene mayis 2018 (bizimde evliligimizin 2. Yilinda di 😔😔))

bende ic kanama gecirdim ve sag tüpüm alindi.. 3 gün hastanede 2bucuk hafta Doktor raporuyla evde kaldim calismadim.. 40 gün kadar agir kaldirmadim ve agir isler kesinlikle yapmadim.. Cok agladim... Üzüldüm
Ama elden biey gelmiyor..

Yurtdisinda yasiyoruz biz.. Yazin türkiyede tatil yaptiktan hemen sonra. Moral olarak da cok yerindeydi ve düsünmüyordum hamileligi takmiyordum. Yine de ovulasyon testleriyle yumurtlama dönemi iliski yasadik her gün ve yataktan hemen kalkmadim..
9 eylül de positif hamilelik testi elimdeydi..
Simdi Bebisimizi kucagimiza almaya cok az kaldi.. Sancilari bekliyoruz.. 40 hafta bitiyor pazar günü 😊😊

Umarim sizde hayirlisiyla saglikla önce güzel bir hamilelik sonra dogum ve bebisinize kavusursunuz 😉😉
Kararli ol ve cok takmamaya calis biliyorum zor ama hersey biz kadinlar da bitiyor biraz...

Selam arkadaşlar. 18 gün önce birden kramp, baş dönmesi ve kusma, ishal rahatsızlığı ile acile kaldırıldım. Tetkik sonucunda hamile çıktım.(adet tarihim geçmediği için bilmiyordum) Ama ağrılar dinmiyor kusma devam ediyordu. Bir süre hastanede kaldıktan sonra kadın doğum uzmanı iç kanama geçirdiğimi acilen ameliyata alınmam gerektiğini, ameliyat olmazsam öleceğimi söyleyerek beni ameliyata almış. (baygın olduğum için buraları hatırlamıyorum. Uyandığımda söylediler ameliyat olduğumu).
Bu ameliyatta iç kanama temizlenmiş, tüpüm patladığı için tüpüm alınmış.
Ben çok üzüldüm, kendimi toparlayamadım. Bebek istiyordum, uğraşıyorduk, 2 senelik evliyim. Evlilik yıldönümümde oldum ameliyatı da.
Benimle aynı durumda olan tek tüple hamile kalabilen arkadaşlar var mı?
Birbirimize destek olalım. Ne yapmam gerek hiç bilmiyorum 🤷‍♂️ ☹️☹️☹️
Ben ayni seyleri yasadim canim ben kendimdeydim doktor %15 ölüm riskin var dedi hatta benimde sag tupum alindi sonra 2 ay once kimyasal gebelik oldu simdi de hamileyim yeni ogrendim umarim bu sefer dis gebelik olmaz

Merhaba canim. Gecen sene mayis 2018 (bizimde evliligimizin 2. Yilinda di 😔😔))

bende ic kanama gecirdim ve sag tüpüm alindi.. 3 gün hastanede 2bucuk hafta Doktor raporuyla evde kaldim calismadim.. 40 gün kadar agir kaldirmadim ve agir isler kesinlikle yapmadim.. Cok agladim... Üzüldüm
Ama elden biey gelmiyor..

Yurtdisinda yasiyoruz biz.. Yazin türkiyede tatil yaptiktan hemen sonra. Moral olarak da cok yerindeydi ve düsünmüyordum hamileligi takmiyordum. Yine de ovulasyon testleriyle yumurtlama dönemi iliski yasadik her gün ve yataktan hemen kalkmadim..
9 eylül de positif hamilelik testi elimdeydi..
Simdi Bebisimizi kucagimiza almaya cok az kaldi.. Sancilari bekliyoruz.. 40 hafta bitiyor pazar günü 😊😊

Umarim sizde hayirlisiyla saglikla önce güzel bir hamilelik sonra dogum ve bebisinize kavusursunuz 😉😉
Kararli ol ve cok takmamaya calis biliyorum zor ama hersey biz kadinlar da bitiyor biraz...
Benim de bir ay raporum var çalışmayacağım. Dikkat ediyorum.
İnşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine. Çok sevindim senin adına.
Gerçekten zor bir durum. İyileştikten sonra takip edeceğim bakalım inşallah bana da nasip olur ❤️

Ben ayni seyleri yasadim canim ben kendimdeydim doktor %15 ölüm riskin var dedi hatta benimde sag tupum alindi sonra 2 ay once kimyasal gebelik oldu simdi de hamileyim yeni ogrendim umarim bu sefer dis gebelik olmaz
İnşallah oluşmaz dış gebelik. Kendini ferah tut. Bizim de sınavımız bu sanırım.
Bak hamile kalmışsın merak etme. Allah çektiğimizin karşılığını verir inşallah ❤
Kan testlerine baktır düzenli inşallah normal grbeliktir

Oncelikle çok geçmiş olsun 2017 haziran ayında iç kanamayla sol tüpüm alındı malesef benimde 1.5 sene kadar korunduk biraktik 4. Ayimda hamile kalmisim kesemizi gorduk sükür ama korku bitmiyor salı günü bebişi gormek umuduyla gidicez bakalım kontrole Rabbim kendini toparlar toparlamaz sana ve tum isteyenlere hayirlisiyla nasip etsin canim

Back
X