- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi Anneolmakmucize
Bana en yakin hastane 35km buraya bile zar zor gidiyorum sali gunu belki kan tahlili yaptiririm onada esim karsi manyak oldun diyo :)gozun beni gormuyor ev daginik diyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah ay eşlerimizBana en yakin hastane 35km buraya bile zar zor gidiyorum sali gunu belki kan tahlili yaptiririm onada esim karsi manyak oldun diyo :)gozun beni gormuyor ev daginik diyo :)
canım direkt sana yazmak istedim bugün tahlil yaptırdım sonuç 7960 çıktı Sence normal mi Yükseliş yoksa az mı yok sende bu seferİşte birkaç gün geç tutunmuş, 15'i yerine 17'sinde bakmış olsan pozitif çıkardı sonuç. Sağlıklı bir artış bu, hiç kafaya takma bundan sonra. Normal bir gebenin yapması gerekenleri yap. Sağlıklı beslen, mümkün olduğunca istirahat et, folik asit yazmıştır doktorun.. hatta telefonuna gebelik takip uygulaması indir![]()
Carsamba gunu tatil oldugundan bugun yaptim kan tahlili bu seferde 7690.11 cikti az yukselmis geldi bana sanki 3 gunde 2142.53 tu hep 5 5 artmis bunda 3 kat artmis sankiCumaya kadar bekleme bence başka bir doktora git salı çarşamba :)
Hayır hayır, gayet düzenli çok tebrik ederim canımCarsamba gunu tatil oldugundan bugun yaptim kan tahlili bu seferde 7690.11 cikti az yukselmis geldi bana sanki 3 gunde 2142.53 tu hep 5 5 artmis bunda 3 kat artmis sanki
Şu an için bir sıkıntı görünmüyor canım. Hayırlısı olsun inşallah ❤canım direkt sana yazmak istedim bugün tahlil yaptırdım sonuç 7960 çıktı Sence normal mi Yükseliş yoksa az mı yok sende bu sefer
Tek olsun sağlıklı olsun tabi canım ❤ ikizler de çok tatlı oluyor ama bakımı zorKizlar bugun kontrolum vardi dr tek kese gordu kalp atisi var sanki ama haftaya daha net olur dedi birde haftasina gore bebek gayet iyi dedi yani tek olsun saglikli olsun ama gonlum ikizlerde kaldi belki bir ihtimal ilerki haftalarda bir surpriz yapar benim bebisler dr gecen hafta bu degerle tek olsa net gorunur demisti alttan bakyltigi halde gorememisti degerim 2142.53 tu 1 hafta sonrada iste tek kese gorundu
Sağlıklı olsun hayırlı olsun varsın tek olsun ama sizin olsunKizlar bugun kontrolum vardi dr tek kese gordu kalp atisi var sanki ama haftaya daha net olur dedi birde haftasina gore bebek gayet iyi dedi yani tek olsun saglikli olsun ama gonlum ikizlerde kaldi belki bir ihtimal ilerki haftalarda bir surpriz yapar benim bebisler dr gecen hafta bu degerle tek olsa net gorunur demisti alttan bakyltigi halde gorememisti degerim 2142.53 tu 1 hafta sonrada iste tek kese gorundu
Aynen oyle Allaha hamd olsun saglikli olsun hayirli evlat olsun cumlesi icin de de benimki cok tesekkur ederim canimTek olsun sağlıklı olsun tabi canım ❤ ikizler de çok tatlı oluyor ama bakımı zorburada arkadaşlar yazmıştı, daha yüksek değerli tekil gebelik de olabiliyor diye.. her şeyin başı sağlık. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.. geçen hafta dış gebelik mi boş gebelik mi diye yıprattın kendini.. şimdi bebişe odaklan gerisi teferruat
![]()
Aynen Allaha bin sukur cok tesekkurler guzel enerjinizden dolayiSağlıklı olsun hayırlı olsun varsın tek olsun ama sizin olsun![]()
Valla canım benim adetten bir hafta sonra değerim 17357.62 ydi doktor ikiz üçüz olabilir dedi ama tek. Üzülme bende çok istemiştim ama hayırlısı böyleymişKizlar bugun kontrolum vardi dr tek kese gordu kalp atisi var sanki ama haftaya daha net olur dedi birde haftasina gore bebek gayet iyi dedi yani tek olsun saglikli olsun ama gonlum ikizlerde kaldi belki bir ihtimal ilerki haftalarda bir surpriz yapar benim bebisler dr gecen hafta bu degerle tek olsa net gorunur demisti alttan bakyltigi halde gorememisti degerim 2142.53 tu 1 hafta sonrada iste tek kese gorundu
Zaten o doktorlar yokmu o doktorlar bana da artislarin cok fazla ikiz hatta 3.uz olabilir dedi ilk basta aklimin ucundan gecmiyodu oyle diyince bir heyecan bir heyecanki sorma mucize dedim bugun 5.haftada tek kese var dedi ama sunuda soyledi bisey daha gordum supeli ama yok yok degilmis dedi birde sitede ikiz annelerinin yazdiklarina bakiyorum cogu ikinci keseyi hep daha gec gormus kafaya takildi ya kalp istiyo ya (ki bunada hamd olsun bin sukur olsun bitane olsun benim olsun) simdide onu bekliycem belki ikincide cikar diyeValla canım benim adetten bir hafta sonra değerim 17357.62 ydi doktor ikiz üçüz olabilir dedi ama tek. Üzülme bende çok istemiştim ama hayırlısı böyleymişçok şükür birine de ❤
Evet canım :) bende bekledim birkaç hafta ama yok tek :) olsun çok şükür binlerce kez şükür. Oğluşum olacak canım inşallah :) İlk kıyafetini aldım bileZaten o doktorlar yokmu o doktorlar bana da artislarin cok fazla ikiz hatta 3.uz olabilir dedi ilk basta aklimin ucundan gecmiyodu oyle diyince bir heyecan bir heyecanki sorma mucize dedim bugun 5.haftada tek kese var dedi ama sunuda soyledi bisey daha gordum supeli ama yok yok degilmis dedi birde sitede ikiz annelerinin yazdiklarina bakiyorum cogu ikinci keseyi hep daha gec gormus kafaya takildi ya kalp istiyo ya (ki bunada hamd olsun bin sukur olsun bitane olsun benim olsun) simdide onu bekliycem belki ikincide cikar diyeseninkinin cinsiyeti ne acaba
Hayirli olsun pasaya ilk kiyafeti cokta alma ben kizima aldim da aldim Masallah oyle cabuk buyuyorlarki cogunu giydiremedim bile ay ay al yani 1 aylik iki aylik 3 aylik vs yani tek bir beden alma ALLAHIM yavrularimizi bize bizleride onlara bagislasin Insallah aminn..Evet canım :) bende bekledim birkaç hafta ama yok tek :) olsun çok şükür binlerce kez şükür. Oğluşum olacak canım inşallah :) İlk kıyafetini aldım bile![]()
Hayırlı olsun Paşa'nın ilk kıyafeti çok da alma Ben kızım da o kadar çok aldım ki inan hemencecik büyüyorlar çoğunu giydiremedim bile veya beden beden al 123 o şekilde yani Allah yavrularımızı bize bizleri de onlara bağışlasın inşallah amin ..Evet canım :) bende bekledim birkaç hafta ama yok tek :) olsun çok şükür binlerce kez şükür. Oğluşum olacak canım inşallah :) İlk kıyafetini aldım bile![]()
Canım ben birini 1 aylık birini 3 aylık aldım. Çocuğun giydiği haram yediği helal derler :) çabuk büyüyorlar :)Hayırlı olsun Paşa'nın ilk kıyafeti çok da alma Ben kızım da o kadar çok aldım ki inan hemencecik büyüyorlar çoğunu giydiremedim bile veya beden beden al 123 o şekilde yani Allah yavrularımızı bize bizleri de onlara bağışlasın inşallah amin ..