Dis gebelikmi cogul gebelikmi

Kizlar sonuclar boyle en son 23 martta adet oldum 28 mart bitti

Eklentiler

• 20190423_092238.webp
    20190423_092238.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 56
23 martta adet oldum 28 martta bitti 19 gun de bir 6 gun oluyorum bi gun erken bitti yani yani satin basiyla sonu 25 gun oluyor 29 mart 2 nisan arasi klomen kullandim 50ml gunde iki tane bittikten 2 gun sonra 3 yumurta var biri buyuk diyip catlatma ignesi oldu 15 nisanda kan tahlili yapyirdim 1.20 negatif cikti adete 1 gun kalmisti test sonucuyla dr a gittim cok fazla yumurta var gebelik yok ama olursa cogul olur dedi ama ben nasil olsa yarin adet olcam dedim artik olmaz diye dusunuyordum o gun gecti olmadim sonra 3 gun gecikti baska bi dr a gittim 4cm kist var gebelik yok adet sokturucu verelim ama siz yinede idrar testi yapin riske atmayalim dedi eve geldim yaptim cift cizgi net cikti ertesi gun sabah tekrar ettim kopkoyu ikinci cizgi cikinca gecen cuma kan verdim bu kez 90.49 cikti 2 gun sonra yani dun tekrarladim testi bu kezde 536.78 cikti simdi bende bilmiyorum kac haftalik oluyor bu durumda 1 hafta icinde hem gebe degilim hem gebeyim hicbisey anlamadim
Standart hesaba göre 4 hafta 2 günlük gebelik. Yani 23 Mart itibariyle sayılıyor. İlerik dönemlerde ultrasonda çıkan ölçümlere göre net haftası belli olur. Cuma günü karından görünmeyebilir, vajinal usg ile görünür tahminimce. Daha çok küçük, kese bile minicik görünür.
Şu an hamilesiniz ve kendinize iyi bakmalısınız. Folik asiti ihmal etmeyin, sağlıklı beslenenin.. inşallah cumaya güzel haberler alırsınız

Standart hesaba göre 4 hafta 2 günlük gebelik. Yani 23 Mart itibariyle sayılıyor. İlerik dönemlerde ultrasonda çıkan ölçümlere göre net haftası belli olur. Cuma günü karından görünmeyebilir, vajinal usg ile görünür tahminimce. Daha çok küçük, kese bile minicik görünür.
Şu an hamilesiniz ve kendinize iyi bakmalısınız. Folik asiti ihmal etmeyin, sağlıklı beslenenin.. inşallah cumaya güzel haberler alırsınız
Evet standartta oyle ama benim 1 hafta icinde belli oldu peki sizin demenize gorede eger 4 haftaliksa buna gorede deger dusuk olmuyormu dr neye dayanarak cogul gebelik veya dis gebelik demis olabilir bilginiz varsa neolur bana soyleyin ben sanirim dayanamayip yarinda kizimi yuklenip dusucem yola tahlil icin

Evet standartta oyle ama benim 1 hafta icinde belli oldu peki sizin demenize gorede eger 4 haftaliksa buna gorede deger dusuk olmuyormu dr neye dayanarak cogul gebelik veya dis gebelik demis olabilir bilginiz varsa neolur bana soyleyin ben sanirim dayanamayip yarinda kizimi yuklenip dusucem yola tahlil icin
Ani artışa bakarak söylemiş sanırım. 4 haftalık bebek için kesin HCG değeri yok. Kiminin 100 çıkar kiminin 2000.. bebeğin tutunma süresi, yuvalanması gelişimi v.s. değişkenlik gösterdiği için farklı çıkabiliyor.
Sizin durumunuz için fikrim: çatlatma iğnesinin etkisiyle geç çatlayan ve döllenen yumurta olabilir. O yüzden negatif çıktığı tarihte henüz tutunmamış diye düşünebiliriz.

Ani artışa bakarak söylemiş sanırım. 4 haftalık bebek için kesin HCG değeri yok. Kiminin 100 çıkar kiminin 2000.. bebeğin tutunma süresi, yuvalanması gelişimi v.s. değişkenlik gösterdiği için farklı çıkabiliyor.
Sizin durumunuz için fikrim: çatlatma iğnesinin etkisiyle geç çatlayan ve döllenen yumurta olabilir. O yüzden negatif çıktığı tarihte henüz tutunmamış diye düşünebiliriz.
Peki sizcede cogul gebelik olabilirmi ? Cevaplariniz icin size cok ama cok tesekkur ederim icimi rahatlatiyosunuz gercekten

Amjnn Insallah ama gunler gecmiyor sanki 1 gun 1 hafta gibi dusunmemeye calisiyorum tv yi bile actigimda gebelik konusu cikiyor :) zaten beyin meyilli dusunmeye gorur gprmez basliyor bende evham
Hepimiz birseylerde yoğunlaşınca algida seçicilik hep onu görüyoruz, duyuyoruz her yerde.
Inşallah sağlıklı gebelik olduğu haberini alınca bir bakacaksın ki gunler su gibi geçmiş neler yasadim neler demissin...
Annelik zor, cok zor gercekten Rabbim hepimize sabir ve dayanma gücü ile sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.🤲🏼🤗

Hepimiz birseylerde yoğunlaşınca algida seçicilik hep onu görüyoruz, duyuyoruz her yerde.
Inşallah sağlıklı gebelik olduğu haberini alınca bir bakacaksın ki gunler su gibi geçmiş neler yasadim neler demissin...
Annelik zor, cok zor gercekten Rabbim hepimize sabir ve dayanma gücü ile sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah.🤲🏼🤗
Aminn cumlemizin evlatlarina Rabbim saglik huzur hayirli uzun omurler versin Insallah desteginiz icin cok tesekkur ederim

İki günde bu artış bana da çoğul gebeliği anımsatıyor. Bu forumda iki arkadaş benzer sonuç aldı ve ikisinin de ikizleri oldu. Hayırlısı 😊
Ayy Allahim Insallah ...yarin gidicem tekrar tahlil yapicam cikan degeri buraya yazicam ve Allah izin verirse tum hamileligimi paylasicam diger arkadaslara da ilham olur bilgi olur belki sizede cok tesekkur ederim

İki günde bu artış bana da çoğul gebeliği anımsatıyor. Bu forumda iki arkadaş benzer sonuç aldı ve ikisinin de ikizleri oldu. Hayırlısı 😊
Bugunki tahlil sonucum 2142.53 cikti sence durum nedir dis gebelik olma olasiligi varmi ilki 5 kat artmis buda 4 kat sizce duzensizmi yukselmis off moralim cok bozuldu

Kizlar artislar soyle ilki 90 45 ikincisi 536.78 bugun yapyigimda 2142.53 sizce durum ne dir dis gebelik tehlikesi varmidir bu artislara gore
Canim neden moralini bozuyorsun ki şimdi gitsen vajinal yoldan görebilirsin keseni Allah'ın izni ile insallah.
Hepsi 2gunde bir mi bu testlerin?

Dış gebelikte 48 saatte 2ye katlanmıyor. Daha düşük oluyor. Seninki çoğul gebelik gör bak yarın burada müjdeyi vereceksin :)
Gönlünü ferah tut stres çok etkiliyormuş.
Umarım sağlıklıdırlar ve sağlıkla bu yolculuğu tamamlarsınız beraber :) güzel haberlerini bekliyoruz

Dış gebelikte 48 saatte 2ye katlanmıyor. Daha düşük oluyor. Seninki çoğul gebelik gör bak yarın burada müjdeyi vereceksin :)
Gönlünü ferah tut stres çok etkiliyormuş.
Umarım sağlıklıdırlar ve sağlıkla bu yolculuğu tamamlarsınız beraber :) güzel haberlerini bekliyoruz
Insallah Allahim ne muradiniz varsa versin o kadar guzel motive olduki bu bana anlatamam okur okumaz icim kipir kipir oldu Valla yarin olurmu bilmem cok heyecanliyim

Back
X