• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dis gebelik

Zelonmndal

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
66
5
18
34
Rusya
Kizlar merhaba.benim son adetim 29uydu,suan 3 gun gecti.ama
Ben 1 gun gectiginde evde test yapdim pozitif cikti ve dun yaptirdigim kan testiylede
Positif oldugunu ogrendim.ama klinikteki doktor ultrasonla baktiginda keseyi goremedi,kan testinde deger 1400 cikti.dis
Gebelikten supheleniyoruz.cok fazla mide bulantim ve ishalim var.cokta gerginim,deneyimi olaniniz varmi aranizda?zaten daha 4 ay oncesinde ameliyat oldum yumurtaliktaki
Kistimle ilgili.

canım ultrasonda görmek için çok erken değil mi? bence 1 hafta daha bekle başka bir doktora git. çok pesimist çıktı senin bu doktor :KK12:

Oylemi dersin?yurt disindayim,doktor kese hic birsey gorunmuyor suanda bir gebelik yok dis gebelik olabilir dedi.haftaya tekrar cagirdi ama bnm psikolojim bitti tabi.yrn sabah tkrr test yaptrcm beta hcg degerlerinin artisi icin.suanda adet tarihime gore 4-5 haftalik.bu haftada altran vaginal muayne ile gorunmeyebilirmi dersin?

Oylemi dersin?yurt disindayim,doktor kese hic birsey gorunmuyor suanda bir gebelik yok dis gebelik olabilir dedi.haftaya tekrar cagirdi ama bnm psikolojim bitti tabi.yrn sabah tkrr test yaptrcm beta hcg degerlerinin artisi icin.suanda adet tarihime gore 4-5 haftalik.bu haftada altran vaginal muayne ile gorunmeyebilirmi dersin?

bence erken canım. 1 hafta sonra kesin sonuç alırsın.. inşallah yerindedir bebeğin..

Back