Herkese merhaba. Bu konuyla ilgili yazılan çok şey var ancak artık tıkandım kaldım ve hiçbirisine cevap bulamıyorum. Adetim 2 geciktiği için test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Ardından gecikmesinden 8 gün sonra eşimle cinsel ilişkiye girdik. Girmez olaydık
ilişkiden sonra ağrı ve kanama başladı. . İlk başta düşük diye yorumladım ama ağrı durmadı acile gittik. Beta hcg baktığımızda 400 çıktı.
Doktor Alttan ultrasonla baktığında kese göremedi. İzleyelim dedi. 2 gün sonra 570e yükseldi...yine keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi.
bir sonraki gün (bugün) dayanamadım değerlerimi ölçtüm değerler 770 olmuş.. yavaş yükseliyor
cuma günü ölçtüğümde yine değerler yükselirse iğne vurulacağım kemoterapi iğnesi. Kan şiddetim hafifledi ama hala ara ara kanıyorum az da olsa.. ağrım da hafifledi ancak içten içe kasık bölgemde hep bir çekilme var sanki dogum yapmadan önce açılma olur ya, öyle bi ağrı ... ( daha önce 1 doğum yaptım 8 yaşında oğlum var..
20agus: 400
22sgus:570
23agus: 770
Yumurtalık rezervim azaldığı için bir çocuk daha düşünüyordum. Ancak bu iğneyi vurulduğumda yumurtalıklarda yine azalma olacak ve etkisi olacaktır doğurganlıkla ilgili.. kadamda deli sorular
( bu şekilde bir tablo geçiren var mıdır aranızda? Varsa yardımcı olun lütfen kafayı sıyırmak üzereyim....şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim..