Dış gebelik

Çok geçmiş olsun. Düşüşü gördüyseniz korkmayın bundan sonra devamlı düşmeye başlayacaktır.
Çok teşekkür ederim ya yalnız hissetmemek ne kadar güzel bir duygu iyi ki varsınız ve inşallah burada 0 landı değerler yazmak nasip olur

Tamam da niye düşsün allah korusun ben sadece sordum dış gebelik yok inşallah cuma günü keseyi görürüz dedi doktor
Ayy çok pardon ne biliyim diğer arkadaş değeriniz düşük inşallah tek dozla atlatırsınız dedi ya sizde de var sandım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İğneyi kaç mg gerekli görürlerse uyguluyorlar sonrasında 4. Gün ve 7. Gün tekrar betanıza bakılıyor. 4. Gün biraz artış olabilir ama bu olabilir diye zaten size de söylerler ama 7. Günde düşüşe geçmesi gerekiyor eğer ki 7. Gün beta bakıldığında değerde hala yükseliş devam ederse tekrar bir doz daha iğne uygularlar.

Canım sen beni yanlış anladın benim dış gebelik değil. Sadece belirtileri neler merak ettim sordum. Sen hemen beni eledin yani

Çok teşekkür ederim ya yalnız hissetmemek ne kadar güzel bir duygu iyi ki varsınız ve inşallah burada 0 landı değerler yazmak nasip olur
Ben teşekkür ederim asıl ne demek iki kere benzer talihsizlikler yaşayınca biraz acı tecrübeler birikiyor tabi içiniz rahatladıysa ne mutlu sağ Salim kurtulursunuz inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım sen beni yanlış anladın benim dış gebelik değil. Sadece belirtileri neler merak ettim sordum. Sen hemen beni eledin yani
Aaa çok özür dilerim evet hemde çok yanlış anlamışımbunları konuşurken böyle bi haber duymak burada ne kadar güzel. Çok çok sevindim sizin adınıza allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Evet geç farkedildi. Beta hatırlamıyorum. Kapalı ameliyat oldum ama herhangi bir yumurtalığım vs alınmadı sadece içerideki embriyo alındı
İki kez dıs gebelik sonrasında herhangi bir sey yapmadan mı sağlıklı gebelik gecirdiniz? Benim ilki kendiliğinden sonlandı. İkincisinde ise açık ameliyat oldum ama sağma yapıldı.. benimde tüpüm vsr alınmadı. Suan bir daha gebelik yasamaktan cok korkuyorım

Doktorlar herhangibir şey söylüyor mu dış gebeliği tetikleyen bir şey var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…