N Nefes21 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2025 5 0 1 35 Bugün 00:21 Konu Sahibi Konu Sahibi matmatt #61 7723 .!.: Çok geçmiş olsun. Düşüşü gördüyseniz korkmayın bundan sonra devamlı düşmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ya yalnız hissetmemek ne kadar güzel bir duygu iyi ki varsınız ve inşallah burada 0 landı değerler yazmak nasip olur
7723 .!.: Çok geçmiş olsun. Düşüşü gördüyseniz korkmayın bundan sonra devamlı düşmeye başlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ya yalnız hissetmemek ne kadar güzel bir duygu iyi ki varsınız ve inşallah burada 0 landı değerler yazmak nasip olur
A anstz05 Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 261 62 13 23 Bugün 05:14 Konu Sahibi Konu Sahibi matmatt #62 birdebayil .!.: Eğer düşmezse beta değeriniz bi doz daha aynı iğneden vurulabilirsiniz demek bu Genişletmek için tıkla... Tamam da niye düşsün allah korusun ben sadece sordum dış gebelik yok inşallah cuma günü keseyi görürüz dedi doktor
birdebayil .!.: Eğer düşmezse beta değeriniz bi doz daha aynı iğneden vurulabilirsiniz demek bu Genişletmek için tıkla... Tamam da niye düşsün allah korusun ben sadece sordum dış gebelik yok inşallah cuma günü keseyi görürüz dedi doktor
B birdebayil Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2024 29 5 1 31 Bugün 05:57 Konu Sahibi Konu Sahibi matmatt #63 anstz05 .!.: Tamam da niye düşsün allah korusun ben sadece sordum dış gebelik yok inşallah cuma günü keseyi görürüz dedi doktor Genişletmek için tıkla... Ayy çok pardon ne biliyim diğer arkadaş değeriniz düşük inşallah tek dozla atlatırsınız dedi ya sizde de var sandım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
anstz05 .!.: Tamam da niye düşsün allah korusun ben sadece sordum dış gebelik yok inşallah cuma günü keseyi görürüz dedi doktor Genişletmek için tıkla... Ayy çok pardon ne biliyim diğer arkadaş değeriniz düşük inşallah tek dozla atlatırsınız dedi ya sizde de var sandım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah