Ayy çok pardon ne biliyim diğer arkadaş değeriniz düşük inşallah tek dozla atlatırsınız dedi ya sizde de var sandım Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İğneyi kaç mg gerekli görürlerse uyguluyorlar sonrasında 4. Gün ve 7. Gün tekrar betanıza bakılıyor. 4. Gün biraz artış olabilir ama bu olabilir diye zaten size de söylerler ama 7. Günde düşüşe geçmesi gerekiyor eğer ki 7. Gün beta bakıldığında değerde hala yükseliş devam ederse tekrar bir doz daha iğne uygularlar.
İğneyi kaç mg gerekli görürlerse uyguluyorlar sonrasında 4. Gün ve 7. Gün tekrar betanıza bakılıyor. 4. Gün biraz artış olabilir ama bu olabilir diye zaten size de söylerler ama 7. Günde düşüşe geçmesi gerekiyor eğer ki 7. Gün beta bakıldığında değerde hala yükseliş devam ederse tekrar bir doz daha iğne uygularlar.
Ben teşekkür ederim asıl ne demek iki kere benzer talihsizlikler yaşayınca biraz acı tecrübeler birikiyor tabi içiniz rahatladıysa ne mutlu sağ Salim kurtulursunuz inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz
Aaa çok özür dilerim evet hemde çok yanlış anlamışımbunları konuşurken böyle bi haber duymak burada ne kadar güzel. Çok çok sevindim sizin adınıza allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
İki kez dıs gebelik sonrasında herhangi bir sey yapmadan mı sağlıklı gebelik gecirdiniz? Benim ilki kendiliğinden sonlandı. İkincisinde ise açık ameliyat oldum ama sağma yapıldı.. benimde tüpüm vsr alınmadı. Suan bir daha gebelik yasamaktan cok korkuyorım
Gebeliği öğrendiğimde 3200 dü değerim iki gün sonra iki gün sonra 4667 oldu keseyi de hiçbir şekilde göremedik ve ertesi gün kürtaj sonrası mtx aldım bir gün sonra 6866 yı gördük ve 4. Gün 7515 oldu değerim 6. Gün kanama başladı hala var 7. Gün yani dün bi tık düşüş gördük 6653... Pazartesi tekrar bakacağız
İki kez dıs gebelik sonrasında herhangi bir sey yapmadan mı sağlıklı gebelik gecirdiniz? Benim ilki kendiliğinden sonlandı. İkincisinde ise açık ameliyat oldum ama sağma yapıldı.. benimde tüpüm vsr alınmadı. Suan bir daha gebelik yasamaktan cok korkuyorım