Canım herkesin belirtisi çok farklı oluyor ben adetten 5 gün önce gebe olduğumu öğrendim 2 günde 2 katı artış olmadı betada doktor zaten şüphelendi kasık ağrılarım başlamıştı sonra da kanamam başladı kanama olmasına rağmen beta yükselip düşünce dış gebelik olduğu anlaşıldıMrb dış gebelik yaşayanlar nasıl geçirdiniz acaba nasıl belirtiler verdi yaşamış olanlar bilgi verebilirmisiniz?
Anladım teşekkür ederimCanım herkesin belirtisi çok farklı oluyor ben adetten 5 gün önce gebe olduğumu öğrendim 2 günde 2 katı artış olmadı betada doktor zaten şüphelendi kasık ağrılarım başlamıştı sonra da kanamam başladı kanama olmasına rağmen beta yükselip düşünce dış gebelik olduğu anlaşıldı
Anladım çok geçmiş olsun burda okum hep hcg artışlarını dusulerini az da olsa oynamalar olmuş ama benimki daha farklı geldi bana bu beni daha çok korkuttu benim ilk verdiğim kan 112,6 la hamile olduğumu öğrendim düşük değer 2. Bakicaz dediler 2. De 113.6 cikdi hani aşıri az yani birini özel hastanede birini devlet Hastanesi'nde verdim ne hamile olduğuma karsi bı belirtim var ne dış gebeliğe karşı bı belirtim var kafamda deli sorularBeta ilk başta düzenli arttı sonra dengesiz artış gösterdi kahverengi bir iki damla lekelenme ve biraz kasık ağrısı oldu. Adetimin 6.haftasında vajinal ultrason ile kese tüpte görüldü.
Sizin ne kadar artış gostermistiCanım herkesin belirtisi çok farklı oluyor ben adetten 5 gün önce gebe olduğumu öğrendim 2 günde 2 katı artış olmadı betada doktor zaten şüphelendi kasık ağrılarım başlamıştı sonra da kanamam başladı kanama olmasına rağmen beta yükselip düşünce dış gebelik olduğu anlaşıldı
Farklı hastanelerde farklı sonuçlar çıkabiliyormuş doktorum öyle demişti. Kimyasal gebelikte de artışlar bu şekilde düzensiz olup bir anda beta aşağı düşüp kanama başlayabiliyor. Umarım dış gebelik değildir.Anladım çok geçmiş olsun burda okum hep hcg artışlarını dusulerini az da olsa oynamalar olmuş ama benimki daha farklı geldi bana bu beni daha çok korkuttu benim ilk verdiğim kan 112,6 la hamile olduğumu öğrendim düşük değer 2. Bakicaz dediler 2. De 113.6 cikdi hani aşıri az yani birini özel hastanede birini devlet Hastanesi'nde verdim ne hamile olduğuma karsi bı belirtim var ne dış gebeliğe karşı bı belirtim var kafamda deli sorular
Beta dusmeden kanama başlamaz öyleyse betadan düşmesini bekleyeceğimFarklı hastanelerde farklı sonuçlar çıkabiliyormuş doktorum öyle demişti. Kimyasal gebelikte de artışlar bu şekilde düzensiz olup bir anda beta aşağı düşüp kanama başlayabiliyor. Umarım dış gebelik değildir.
175 ile öğrenmiştim 599 da en fazla artıştı yanlış hatırlamıyorsam 400 civarlarında kanamam başlamıştıSizin ne kadar artış gostermisti
Beta dusmeden kanama başlamaz öyleyse betadan düşmesini bekleyeceğimFarklı hastanelerde farklı sonuçlar çıkabiliyormuş doktorum öyle demişti. Kimyasal gebelikte de artışlar bu şekilde düzensiz olup bir anda beta aşağı düşüp kanama başlayabiliyor. Umarım dış gebelik değildir.
Anladim175 ile öğrenmiştim 599 da en fazla artıştı yanlış hatırlamıyorsam 400 civarlarında kanamam başlamıştı
Siz şuan nasıl bir durum yaşıyorsunuzBeta dusmeden kanama başlamaz öyleyse betadan düşmesini bekleyeceğim
Anladim
Ayın 9'da öğrendim hamile olduğumu da adetim geçmeden 1 gün önce şuan adetim 3 gün falan geçmiş durumda112 le öğrendim değerim yükselmedi dış gebelik yada kimyasal belli deil suanlik ne kanamam var ne lekem var nede ağrım var sadece beyaz akıntım yoğun bir şekilde devam ediyor
Ne kadar bi artış oldu peki112 le öğrendim değerim yükselmedi dış gebelik yada kimyasal belli deil suanlik ne kanamam var ne lekem var nede ağrım var sadece beyaz akıntım yoğun bir şekilde devam ediyor
113 oldu sadece ama testleri farkı yerlerde yaptırdım bunun farkida olsa bukadar farkı olmaz diye düşünüyorumNe kadar bi artış oldu peki
Duzenli bir şekilde artıyordu yani sizinBende hamile oldugumu 136 ile ogrendim arrtu ama hic kesede bebek gorulmedi 9.hafta kurtaj oldum
Anladım geçmiş olsun tekrardan bu dış gebelikten sonra tekrar hamile kalabiliniyor mu biliyomusunuzEvet sadece kese bostu
evet farklı labaratuar farklı sonuç veriyor ama siz dış gebelik gibi düşünmeyin sizinki kimyasal gibi113 oldu sadece ama testleri farkı yerlerde yaptırdım bunun farkida olsa bukadar farkı olmaz diye düşünüyorum