Öncelikleee allah razı olsun çok güzel açıklamışsın bende beklemek istemiyorum denemek istiyorum ama iğne vuruldu bana o şğne vücuttan hemen atılmazmış tek doz vurdu ama ağır bi iğneymiş sana vuruldumu acaba bilemiyorum ama yinede içimden bi ses dene diyo bırakma dio bilemiyorum yaÇok çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun canım benim bende yeni bir dış gebelik geçirdim adet oldum geçen hafta perşembe günü hsg çektirdim serumla sıfırlandı iki tüpümde açık çok şükür doktor problem yok denemeye basliyabilrsin dedi bazı Dr bı kaç ay önermiyor bazılar gerek duymuyor önemli olan senin hazır hissetmen ben denemeye başladım Allah'ım sanada babada sağlıklı.hayirli evlat nasip etsin inşallah bence sende bekleme bekleyip yine aynısını yasiyanda var ben şu an hazır tuplerimde açık Ken Dua ve inançla deniycem sende öyle yap herşey Allah'tan iki Dr da gittim biri Özel klinik diğeri özel hastaneydi orda beklerken bu durumu yasiyiphic adet olmadan gebelik yasiyanida bizzat gördüm içini ferah tut stres yapma enfeksiyon kapma en önemlisi yeter dualarim seninle sende bana dua et inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya herkesle birlikte
Ayrıca dualarım seninle rabbim tez zamanda dualarımız kabul oldu çok şükür sevincini yaşatsın bizlere..Çok çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun canım benim bende yeni bir dış gebelik geçirdim adet oldum geçen hafta perşembe günü hsg çektirdim serumla sıfırlandı iki tüpümde açık çok şükür doktor problem yok denemeye basliyabilrsin dedi bazı Dr bı kaç ay önermiyor bazılar gerek duymuyor önemli olan senin hazır hissetmen ben denemeye başladım Allah'ım sanada babada sağlıklı.hayirli evlat nasip etsin inşallah bence sende bekleme bekleyip yine aynısını yasiyanda var ben şu an hazır tuplerimde açık Ken Dua ve inançla deniycem sende öyle yap herşey Allah'tan iki Dr da gittim biri Özel klinik diğeri özel hastaneydi orda beklerken bu durumu yasiyiphic adet olmadan gebelik yasiyanida bizzat gördüm içini ferah tut stres yapma enfeksiyon kapma en önemlisi yeter dualarim seninle sende bana dua et inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya herkesle birlikte
Babada mtx aynı ilaç kanser tedavisinde kullanılan tek doz benimde Allah'tan ümit kesilmez ben kendim mani olmak istemiyorum çocuk hasretiyle yaniyo içim Dr bana tek dozun zararı olmaz dedi idrarla iyi beslenmeyle atiyomussun zaten onu adetlede temizleniyo bide hsg çektir mis gibi sonra İnşallah evlatlarımizi alicaz için rahat olsun hsg yi mutlaka yaptır sadeceÖncelikleee allah razı olsun çok güzel açıklamışsın bende beklemek istemiyorum denemek istiyorum ama iğne vuruldu bana o şğne vücuttan hemen atılmazmış tek doz vurdu ama ağır bi iğneymiş sana vuruldumu acaba bilemiyorum ama yinede içimden bi ses dene diyo bırakma dio bilemiyorum ya
Beni nasıl tahatlattın anlatamam allah senden razı olsun bende hsg cektirip denicem rabbim bize en kısa zamanda kolayından hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin çok sağol canımBabada mtx aynı ilaç kanser tedavisinde kullanılan tek doz benimde Allah'tan ümit kesilmez ben kendim mani olmak istemiyorum çocuk hasretiyle yaniyo içim Dr bana tek dozun zararı olmaz dedi idrarla iyi beslenmeyle atiyomussun zaten onu adetlede temizleniyo bide hsg çektir mis gibi sonra İnşallah evlatlarımizi alicaz için rahat olsun hsg yi mutlaka yaptır sadece