Değerler güzel artmış muayene olma zamanınız gelmiş hayırla sonuçlansınMerhabalar arkadaşlar , benim son adetimin ilk günü 7 Temmuz.
5 gün önce evde test yaptım iki çizgi çıktı ( bi çizgi biraz daha silik)
Sonra kan testi yaptım
Perşembe günü beta 756
Cumartesi günü beta 1917
Pazartesi günü beta 3167 çıktı.
İki gündür de günde bir defa çok az bi pıhtı , lekelenme vs oluyor kahverengi.
Nisan ayında diş gebelik geçirdim ama o zaman en fazla 400 oldu sonra düşüşe geçti. , çok korkuyorum tekrar diş gebelik mi diye .
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba muayene oldunuz mu?Merhabalar arkadaşlar , benim son adetimin ilk günü 7 Temmuz.
Sonra kan testi yaptım
Perşembe günü beta 756
Cumartesi günü beta 1917
Nisan ayında diş gebelik geçirdim ama o zaman en fazla 400 oldu sonra düşüşe geçti. , çok korkuyorum tekrar diş gebelik mi diye .
Merhabalar , evet dün muayene oldum. Kese göründü. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Yani dış gebelik değilmiş çok şükür . Tabi halen her gün bir damla kadar kahverengi lekelenme oluyorMerhaba sonucunuz ne oldu acaba muayene oldunuz mu?
Merhaba bende sizinle hemen hemen aynı durumu yaşıyorum geçen hafta beta değerim 223 dü iki gün sonra 570 tekrar gittim 1494 ve dünde gittim 3574 çıktı ben kanama var diye korkuyorum ama doktor dış gebelik değil bu belli kese görmek için cumartesi gel dedi o güne kadar görünmesi lazımmış sizce değerlerim iyi mi geçen hafta alttan muayene oldum o zaman beta değeri 570 çökmüştü ama kese görünmediMerhabalar , evet dün muayene oldum. Kese göründü. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Yani dış gebelik değilmiş çok şükür . Tabi halen her gün bir damla kadar kahverengi lekelenme oluyor
Son beta değerlerim
3167
5799 olarak devam ediyor
Sana progestan fitil vermediler mi? Lekelenme normal ama senin kendini yormaman dinlenmen gerekiyordu. Kanama sıkıntılı evet ama bazılarında biraz oluyor. Hala dönüşü olabilir. Progestan fitil kullanın kese duruyorsa.Benim kanamam bugün arttı, sabah tahlil verdim daha çıkmadı . Öğlenden sonra muayene olacağım. Ama yüksek ihtimalle düşük olacak. Çünkü kanamam arttı.
Sizin değerleriniz güzel artıyor ama işte lekelenme kanama olunca insan korkuyor. Umarım sizin benimki gibi olmaz.
İnşallah sıkıntı olmaz canım çok zor bir durum gebeliği isteyerek olanlara. Allah yardımcın olsun.lekelenme başladığında beri progestan fitil kullanıyorum hatta dün iğnesini bile yaptılar kalçadan .
Merhabalar arkadaşlar , benim son adetimin ilk günü 7 Temmuz.
Sonra kan testi yaptım
Perşembe günü beta 756
Cumartesi günü beta 1917
Nisan ayında diş gebelik geçirdim ama o zaman en fazla 400 oldu sonra düşüşe geçti. , çok korkuyorum tekrar diş gebelik mi
Anladımm korkmayın düşünmemeye çalışın bende nisanda dış gebelik geçirdim ameliyat olmak zorunda kaldım bir tüpüm alındı maalesef o yüzden merak ettim siz herhangi bir şey yaptınız mı dış gebelikten sonra iğneyle mi sonlandı doktor ne kadar bekleyin dedi yani benim kfam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorumMerhabalar , evet dün muayene oldum. Kese göründü. Ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Yani dış gebelik değilmiş çok şükür . Tabi halen her gün bir damla kadar kahverengi lekelenme oluyor
Son beta değerlerim
3167
5799 olarak devam ediyor
Canim bende 1.5 sene kadar önce laparoskopi ile ameliyat oldum tuple birlikte bebek alındı. Sonra bir kimyasal gecirdim ardından şimdi tekrar hamile kaldim. Kese gorundu kalp atışı bekliyorum. Korkmana gerek yok olabilir de olmayabilir de tekrarlar diye bu korkuyla yaşayamazsın.Anladımm korkmayın düşünmemeye çalışın bende nisanda dış gebelik geçirdim ameliyat olmak zorunda kaldım bir tüpüm alındı maalesef o yüzden merak ettim siz herhangi bir şey yaptınız mı dış gebelikten sonra iğneyle mi sonlandı doktor ne kadar bekleyin dedi yani benim kfam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Ben de nisan ayinda diş gebelik geçirdim. Ama ameliyat değil de iğne ile sonlandırıldı. Beta 400 idi. Yani çok ilerlememişti. Şimdi de normal gebeyim . Aradan 4 ay geçti. Yani olmayacak bi şey yok. Ama lekelenme var bende düşük de olabilirAnladımm korkmayın düşünmemeye çalışın bende nisanda dış gebelik geçirdim ameliyat olmak zorunda kaldım bir tüpüm alındı maalesef o yüzden merak ettim siz herhangi bir şey yaptınız mı dış gebelikten sonra iğneyle mi sonlandı doktor ne kadar bekleyin dedi yani benim kfam çok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yine aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Peki tekrar gebelik düşündüğünde herhangi bi test bişey yaptırdınız mı doktor kontrolünde mi ilerledi bu süreç yoksa tekrar bebek istyoruz diyip yaptınız mı ben doktora gitmelimiyim tekrar düşünüyoruz şimdi aradan 5 ay geçti korunuyorum ama artık istiyoruz ne yapmalıyım bunun nedeni araştırılıyor mu nasıl oluyor?Canim bende 1.5 sene kadar önce laparoskopi ile ameliyat oldum tuple birlikte bebek alındı. Sonra bir kimyasal gecirdim ardından şimdi tekrar hamile kaldim. Kese gorundu kalp atışı bekliyorum. Korkmana gerek yok olabilir de olmayabilir de tekrarlar diye bu korkuyla yaşayamazsın.
Dis gebelikte gebelik öncesi önlem diye bir şey olmadığı söylenmişti bana. Sadece gebe kaldıktan sonra kontrollü şekilde keseyi görene kadar kontrol altında olursun o kadar. Test falan yapılmıyor bununla alakalı düğünlerde de ikiden sonra yapiliyor sanirimYaa çok sevindim hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Peki tekrar gebelik düşündüğünde herhangi bi test bişey yaptırdınız mı doktor kontrolünde mi ilerledi bu süreç yoksa tekrar bebek istyoruz diyip yaptınız mı ben doktora gitmelimiyim tekrar düşünüyoruz şimdi aradan 5 ay geçti korunuyorum ama artık istiyoruz ne yapmalıyım bunun nedeni araştırılıyor mu nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?