Merhaba hanımlar ben 14.12.2022 de dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpüm alındı rahmim yıkandı kürtaj oldum suan 23 yaşındayım doktorumuz 6 ay beklememiz gerektiğini söyledi ama baya araştırdım çoğu kişi 3 aydan sonra tekrar hamile kalmış bende 3 kere korunmadım ve şuan tekrar dış gebelik olmam yüksek sizin başınıza böyle bişey geldi mi gelenler bana yardım edebilir mi acaba
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik
- Konu Sahibi Beyaz1e
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dış gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Nisan 2023
- 9
- 0
- 6
- 25
Canım geçmiş olsun 5 Martta benimde dış gebelikten düşüğüm oldu şuan hamileyim çarşamba günü tekrar gidicem değerimin yükselmesini bekliyorum inşallah hakkında hayırlısı olurMerhaba hanımlar ben 14.12.2022 de dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpüm alındı rahmim yıkandı kürtaj oldum suan 23 yaşındayım doktorumuz 6 ay beklememiz gerektiğini söyledi ama baya araştırdım çoğu kişi 3 aydan sonra tekrar hamile kalmış bende 3 kere korunmadım ve şuan tekrar dış gebelik olmam yüksek sizin başınıza böyle bişey geldi mi gelenler bana yardım edebilir mi acaba
Çok sevindim adınıza umarım saglıkla kucağınıza alırsınızCanım geçmiş olsun 5 Martta benimde dış gebelikten düşüğüm oldu şuan hamileyim çarşamba günü tekrar gidicem değerimin yükselmesini bekliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur
- 18 Nisan 2023
- 334
- 158
- 23
- 30
Merhaba hiç beklemeden mi hamile kaldınız. Ne zman değeriniz sıfırlanmıştı ve ne zaman adet olmuştunuz? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahCanım geçmiş olsun 5 Martta benimde dış gebelikten düşüğüm oldu şuan hamileyim çarşamba günü tekrar gidicem değerimin yükselmesini bekliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur
- 25 Nisan 2023
- 9
- 0
- 6
- 25
- 18 Nisan 2023
- 334
- 158
- 23
- 30
Aminnn inşaAllahben yanlış bilgi vermek istemem dış gebelik yaşamamışım benim geçirdiğim kimyasal gebelikti 5 martta düşük yaptım 3 nisanda regl oldum ve 23 nisanda tekrar hamile olduğumu öğrendim 1 ay bekledim sadece allah razı olsun inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun :))
- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Ben Eylül ayında dışngebelik geçirdim iğneyle düşürüldü ameliyat olmadım. İğne olduğum için de 6 ay korun dedi. Öğrendim ki en az 3 ay korunmak yeterliymiş . Üç ay korundum sonra bıraktım korunmayı. Korunmasız 2.Ayda hamile kaldım çok şükür. Yani 2. De dış gebelik olacak diye bir korkunuz olmasın lütfen içinizi ferah tutun. Normalde dış gebelik görülme sayısı çok az iken seni beni bulmuş mesela .
- 18 Nisan 2023
- 334
- 158
- 23
- 30
Şu an nasıl ilerliyor ? Bebeği görebildiniz mi sağlıkla geliyor mu ? Her şey normal mi ? Bende dört ay korunup sonra denemeye başlamak istiyorum o yüzden çok merak ediyorumBen Eylül ayında dışngebelik geçirdim iğneyle düşürüldü ameliyat olmadım. İğne olduğum için de 6 ay korun dedi. Öğrendim ki en az 3 ay korunmak yeterliymiş . Üç ay korundum sonra bıraktım korunmayı. Korunmasız 2.Ayda hamile kaldım çok şükür. Yani 2. De dış gebelik olacak diye bir korkunuz olmasın lütfen içinizi ferah tutun. Normalde dış gebelik görülme sayısı çok az iken seni beni bulmuş mesela .
- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Herşey normal çok şükür cinsiyetimiz de belli oldu bugün erkek darısı başınıza olsun inşallah. İçinizi ferah tutun . 4. Aydan sonra Yavaştan denemeye başlayabilirsiniz benceŞu an nasıl ilerliyor ? Bebeği görebildiniz mi sağlıkla geliyor mu ? Her şey normal mi ? Bende dört ay korunup sonra denemeye başlamak istiyorum o yüzden çok merak ediyorum
- 18 Nisan 2023
- 334
- 158
- 23
- 30
Çok sevindim Allah sağlıkla gelmesini nasip inşaAllah bizlere de nasip etsin kolaylıklaHerşey normal çok şükür cinsiyetimiz de belli oldu bugün erkek darısı başınıza olsun inşallah. İçinizi ferah tutun . 4. Aydan sonra Yavaştan denemeye başlayabilirsiniz bence
- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Sen içini ferah tut daima. Karamsar olma. Bir de ben hacamat yaptırdım hamile kalmadan bir ay önce , peşine hamile kaldım . Tavsiye ederimÇok sevindim Allah sağlıkla gelmesini nasip inşaAllah bizlere de nasip etsin kolaylıkla
- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
Canım geçmiş olsun 5 Martta benimde dış gebelikten düşüğüm oldu şuan hamileyim çarşamba günü tekrar gidicem değerimin yükselmesini bekliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur öpüyorum
Allah kucağınıza alamayı nasip etsin işallah benimde dış gebeliik sürecim bugün bitti çok şükür 11 di en sonra işallah bugün 0 lanır doktorum 3 ay korun dedi iğne atılılımzaten 1.5 ay oldu işallah bizde nasip eder alllaj hamişlerin duası kabul olurmuşHerşey normal çok şükür cinsiyetimiz de belli oldu bugün erkek darısı başınıza olsun inşallah. İçinizi ferah tutun . 4. Aydan sonra Yavaştan denemeye başlayabilirsiniz bence
Bizim içinde edermisin canım
- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Tabi ki ederim. Rabbim çok bekletmeden müjdelenirsin inşallahAllah kucağınıza alamayı nasip etsin işallah benimde dış gebeliik sürecim bugün bitti çok şükür 11 di en sonra işallah bugün 0 lanır doktorum 3 ay korun dedi iğne atılılımzaten 1.5 ay oldu işallah bizde nasip eder alllaj hamişlerin duası kabul olurmuş
Bizim içinde edermisin canım
- 18 Nisan 2023
- 334
- 158
- 23
- 30
Benimde aklıma gelmişti yaptırmak teşekkür ederim şimdi kesin yaptıracağımSen içini ferah tut daima. Karamsar olma. Bir de ben hacamat yaptırdım hamile kalmadan bir ay önce , peşine hamile kaldım . Tavsiye ederim
- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Şifa olsunBenimde aklıma gelmişti yaptırmak teşekkür ederim şimdi kesin yaptıracağım