• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

En son geçtiğimiz pazar 8,20ydi değerim.yarin veya pazar tekrar kan verip baktiracagim. Azar azar iniyor değer. O nedenle acele etmeyeceğim canim. Kollarim delik deşik oldu az ara verdim 1haftada çok yükselmez zaten İğneden sonra düşüşe de geçti diye düşündüm

Dr 5in altını gorene kadar kan vermeye devam dedi bana. Sanırım 5in altinda risk bitiyor
Aynen canım onu görüyorlar muhakkak. Kaç ay korunma verdi doktor

Bugün patoloji sonucumu aldım dış gebelik netleşti doktor üç ay korunun dedi

Kürtajla zaten goremeyebilir sutlaacc sutlaacc canım bizim değerler çok düşük olduğu için minicik bir parça var onu da kürtajla alamayabilirler, iğne daha mantıklı bence de.

İğne olacağım gün aç gittim. Çünkü Karaciğer ve böbrek değerleri için kan tahlili alındı. Sonuc 1saatte çıkıyor zaten. Eğer sorun yoksa kiloya göre iğne miligram ayarlanıyor. Kalcadan yapılıyor iğne. Bir çok insan ağrı oldu demiş ama bende olmadı. İğne esnasında yanma oldu o kadar. Sonra 15dk hastanede beklettiler. Sonra serbest.
Bende 2saat sonra hafif bir baş dönmesi ve sersemlik oldu o kadar.
4gun boyunca bol su içtim. Sebze ağırlıklı beslendim. Folik asit ve türevleri içme sakın
Vitamin bile yutma.
İğne sonrası 4 ve 7 günlerde bhcg alıyorlar
4. Günde yükseliş oluyor 7de %15 düşüyor

Bende hiç yan etki olmadı desem yeridir
50 mg iğne oldum canım inşallah 2. Doza gerek kalmaz. Doktor kürtaj önerdi ama istemedim.

50 mg iğne oldum canım inşallah 2. Doza gerek kalmaz. Doktor kürtaj önerdi ama istemedim.
Geçmiş olsun canım. 4. Günde yükseliş oluyor endişe etme, hatta bence değer düşük zaten 6.gunde falan baktır değere. 2.doz gerekecegini hiç sanmam. Ben de 1hafta sonra bugün tekrar baktırdım.
1hafta önce 8di bugün 6 çıktı. O kadar az az iniyor sen de endişelenme canım 1hafta sonra kanaman olabilir. Şifa olsun inş çabuk sıfırlanır

Geçmiş olsun canım. 4. Günde yükseliş oluyor endişe etme, hatta bence değer düşük zaten 6.gunde falan baktır değere. 2.doz gerekecegini hiç sanmam. Ben de 1hafta sonra bugün tekrar baktırdım.
1hafta önce 8di bugün 6 çıktı. O kadar az az iniyor sen de endişelenme canım 1hafta sonra kanaman olabilir. Şifa olsun inş çabuk sıfırlanır
Yavaş iniyor herhalde yine beni pazartesi çağırdı ama erken oluyor o zaman ya 1 hafta mı versem direk bende.

Ya ben test yaptım yine koyu çıktı yine arttı galiba artık iğne mi yapar doktor bilmiyorum gidicem
Kahverengi lekelenmem bitmeden adet gördüm gününden 4 gün önce adetim bitti soğan suyu yaptım tekrar lekelenmem sürdü 2. Adeti gördüm adetim 5 gün sürerdi kahverengi lekelenme ile 7 gün sürdü test yaptım sıfırlamış daha kahverengi lekelenmem olmadı yani benim sıfırlanma 2 adetle bitti ben şimdi kendimce diyorum onlar dısgebelik dedi ama benim kesin kimyasaldı bi kere yükselme oldu oda farklı laboratuvar dı yani x laboratuvar la x laboratuvar aynı olmuyor buna inandım basına gelen olursa sadece bir laboratuvar dan takip etsin mesela bana Bakırköy'de d blok raboratuara götür dediler kanı ben hep e bloka verdim cünkü ilk onda takip başladı sadece bi kez d ye götürdüm yüksek çıktı yani aynı hastane farklı laboratuvar yanıltıyor kesinlikle

Yavaş iniyor herhalde yine beni pazartesi çağırdı ama erken oluyor o zaman ya 1 hafta mı versem direk bende.
Evet canım çok yavaş düşüyor. Bence 6. Günde vermenin bir sakıncası olmaz değer düşük diye ama tabii senin ve doktorunun dediği önemli.
Benim dr 5gune çağırmıştı
Sonrasinda haftada bir gidip bhcg baktiriyorum
8 ile 6 arasında düşüşe 1haftada vardim

Evet canım çok yavaş düşüyor. Bence 6. Günde vermenin bir sakıncası olmaz değer düşük diye ama tabii senin ve doktorunun dediği önemli.
Benim dr 5gune çağırmıştı
Sonrasinda haftada bir gidip bhcg baktiriyorum
8 ile 6 arasında düşüşe 1haftada vardim
Çok sıkıldım artık bir süre gitmek istemiyorum hiç bir yere 😞😞

Çok sıkıldım artık bir süre gitmek istemiyorum hiç bir yere 😞😞
Igneden sonra 4.ve 7.gun arası düşme hızına bakmaları gerekiyor.

Yüzde 15 'den az ise düşme ilacın etkisi yetersiz demek.

Benim ilk iğnede yüzde 8 düşmüştü. Ikinci iğneyi oldum.

Igneden sonra 4.ve 7.gun arası düşme hızına bakmaları gerekiyor.

Yüzde 15 'den az ise düşme ilacın etkisi yetersiz demek.

Benim ilk iğnede yüzde 8 düşmüştü. Ikinci iğneyi oldum.
Anladım canım. Gidicem mecbur düşene kadar rahat yok benim zaten o kadar düşük ki değer 17ydi..

İyi günler bana dış gebelik teşhisi kondu ama doktor şüphe dedi 311 den 1364 sonra 4000 e çıktı beta hcg ağrım yok hiçbişey yok sizce yanılma olabilirmi?
Çok güzel yükselmiş ne alaka dış gebelik denilmiş ki kese göründü mu ve kaç gün arayla bu değerler

Anladım canım. Gidicem mecbur düşene kadar rahat yok benim zaten o kadar düşük ki değer 17ydi..
Anladım.
Benim 1500 lerde iğne oldum.
Sonra 3000 kere çıktı.
Yavaş indi önce.
Sonra ikinci iğne ile hızlandi geçenlerde sıfırlandı daha.

Back
X