Benim bugün sabah kanamam başladı adet kanından biraz az, küçük az pıhtılı , inşaAllah benim de artık sıfırlanmaya gidiyordurbi de bi sefer pıhtılı kanamam oldu sanırım ektopik hücrenin büyük kısmını o şekilde attım az bir hücrem kaldı geriye zaten geçer o da bence ..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik
- Konu Sahibi gunes916
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hepimiz inşallah atlatirizBenim bugün sabah kanamam başladı adet kanından biraz az, küçük az pıhtılı , inşaAllah benim de artık sıfırlanmaya gidiyordur
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
Benimde başladı kanamam adet kanından az benimdeBenim bugün sabah kanamam başladı adet kanından biraz az, küçük az pıhtılı , inşaAllah benim de artık sıfırlanmaya gidiyordur
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
Ay inşallah kurtuluruz Allah’ın izniyleAyy inşaAllah bu sefer biter, benim sabah kanamam azdı, şuan adet miktarı gibi çoğalmaya başladı, normalde adet olurken çok ağrım oluyordu bugün az sancım oldu ağrım falan olmadı, inşaAllah adet olmuşuzdur
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
kanda beta baktırdın mı hiçAyy inşaAllah bu sefer biter, benim sabah kanamam azdı, şuan adet miktarı gibi çoğalmaya başladı, normalde adet olurken çok ağrım oluyordu bugün az sancım oldu ağrım falan olmadı, inşaAllah adet olmuşuzdur
Hayır canım aslında dün baktıracaktım ama kanamam daha bitmedi, aynı regl gibi geliyor, bugün 4. Günüm, bugün biraz azaldı kanamam, 2 gündür çok fazla kanamam oldu pıhtılı, parçalı, inşaAllah Pazartesi test yaptıracağımkanda beta baktırdın mı hiç
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
Kizlar kaç gün oldu sizin diş gebelik betahcg değerleriniz kaçtı. Bi sürekli kanamaniz oldu mu değer sifirlanana kadarbenimki regl gibi pıhtılı paçalı değil ağrı da yok acaba tüpten mi geliyor bu kanama die düşünüyorum normal adet döngümde de değilim çünkü beta hcg baktırmak gerekiyor aslında bugün akşam baktıracam ben olmazsa
Sizin kaçtı en son ki değeriniz. Bi de kanamaniz hep devam etti miİnşaAllah regldir canım senin zaten baya düşmüştü, benim geçen hafta 180 di, bilemiyorum, bende pazartesi baktıracam
Ben ilk dozu 10 kasım, ikinci dozu 17 kasım oldum, geçen hafta çarşamba 180 di , şuan kanamam var, ama kaça indi sıfırlandımı henüz baktırmadımKizlar kaç gün oldu sizin diş gebelik betahcg değerleriniz kaçtı. Bi sürekli kanamaniz oldu mu değer sifirlanana kadar
O zamandan beri devam ediyor mu kanamaniz iğneden beri miBen ilk dozu 10 kasım, ikinci dozu 17 kasım oldum, geçen hafta çarşamba 180 di , şuan kanamam var, ama kaça indi sıfırlandımı henüz baktırmadım
Ben de sali günü 2.dozumun 7. Günüydü değerim 468 den 282 inmişti. haftalık kan verecem artık. Kanamam az az geliyor. 3 gün aşırı ağrılı sanci çektim.Ben ilk dozu 10 kasım, ikinci dozu 17 kasım oldum, geçen hafta çarşamba 180 di , şuan kanamam var, ama kaça indi sıfırlandımı henüz baktırmadım
Sizin ağrı ve sanciniz oldu mu ne kadar sürdü
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
ilk dozu beta 1667 iken vurdurdum sonraki hafta 3000 lerdeyken 2.dozu vurdurdum benim sürekli kanamalarım oluyordu ..sonra kesiliyordu bir haftada 500 den 23 e düşmüştü öncesinde pıhtılı parça attım bi sefer bence o sırada dış gebelik ürününü attım ..bakalım bugün yarın kan verecem ben de adet gibiyim inşallah sıfırlanmıştırKizlar kaç gün oldu sizin diş gebelik betahcg değerleriniz kaçtı. Bi sürekli kanamaniz oldu mu değer sifirlanana kadar
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
hiç sancım olmadı sadece metotreksat yan etkisi midem yandı biraz o da ilaca bağlı dış gebeliğe bağlı bir sancım olmadıBen de sali günü 2.dozumun 7. Günüydü değerim 468 den 282 inmişti. haftalık kan verecem artık. Kanamam az az geliyor. 3 gün aşırı ağrılı sanci çektim.
Sizin ağrı ve sanciniz oldu mu ne kadar sürdü
Büyük bi pıhtı mıydıilk dozu beta 1667 iken vurdurdum sonraki hafta 3000 lerdeyken 2.dozu vurdurdum benim sürekli kanamalarım oluyordu ..sonra kesiliyordu bir haftada 500 den 23 e düşmüştü öncesinde pıhtılı parça attım bi sefer bence o sırada dış gebelik ürününü attım ..bakalım bugün yarın kan verecem ben de adet gibiyim inşallah sıfırlanmıştır
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
yok büyük değil ama dikkatimi çekmiştiBüyük bi pıhtı mıydı
O zamandan bu zamana hiç ağrı ve sanciniz olmadı mıhiç sancım olmadı sadece metotreksat yan etkisi midem yandı biraz o da ilaca bağlı dış gebeliğe bağlı bir sancım olmadı
Ben 3 gün şiddetli sanci çektim. Bugün hafifledi
- 24 Ekim 2021
- 124
- 59
- 18
benim de 15 kasım ilk doz 22 kasım 2.dozO zamandan beri devam ediyor mu kanamaniz iğneden beri mi