Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucum çıktı, 183 e düşmüş, düşüyor çok sevindim, artık haftaya çarşamba bakacam, inşaAllah bu ay tamamen bitersenin bi hafta önce kaçtı canım inşallah 200 leri değil sıfırlanmış şekilde görürsün canım
ben de dün 10.gün değerim 23 çıktıSonucum çıktı, 183 e düşmüş, düşüyor çok sevindim, artık haftaya çarşamba bakacam, inşaAllah bu ay tamamen biter
Yaa çok iyi düşmüş, 10 günde 500 lerden mi düştü şimdiben de dün 10.gün değerim 23 çıktı
10 gün önce 500 dü şimdi 23 olmuş bence sen de artık 10 gün sonra baktır belki sıfırlanmış halini görürsün ben 10 gün sonra bakarım artık ya da evde gebelik testi ile takip ederim çünkü kan vermek artık çok itici gelmeye başladı..gebelik testinde negatifse tamamdır artık..Yaa çok iyi düşmüş, 10 günde 500 lerden mi düştü şimdi
bi de bi sefer pıhtılı kanamam oldu sanırım ektopik hücrenin büyük kısmını o şekilde attım az bir hücrem kaldı geriye zaten geçer o da bence ..Yaa çok iyi düşmüş, 10 günde 500 lerden mi düştü şimdi
Merhabalar ben de diş gebelik yasıyorum şuan metoreksat 80 ml yapmadan önceki değerim 396 di metotreksattan sonra yani 4. Gün 485 oldu doktorum beklemeden 2. Dozu yaptı. Şimdi benim tekrar ne zaman kan vermem gerekiyor yine 4. Ve 7 . Günler miKorkma 4.gün artması normal
7.gün düşüşe geçerse sıkıntı olmaz
Ha düşmedi diyelim 2.doz iğne vurur
Çok geçmiş olsun
Peki bu süreci nasil geçirdiniz kanamaniz oldu mu ben de hiç kanama yok ara ara kasik ağrısı oluyor. Kanama olması gerekiyor mu değerin düşmesi için7.günde vermen gerekiyor
Benim de metotreksat 1.dozdan sonra 485 e yükseldi . Doktorum 4.Gün de 2. doz ignemi oldum yarın yine 4.Gün tekrar düşmeme ihtimali var mi gidip kan vermeye korkuyorumkanamalarım oldu ama ağrı sızı vs olmadı benim en yüksek 3000 lerdeydi beta hcg
Çok teşekkür ederim inşallah. Doktorum 2.dozdan sonra 4.Gün gel demişti .gidip gitmemekte kararsizim ya tekrar yüksek çıkarsayarın vermeyeceksin 7.gün vereceksin
düşmeme ihtimali yok