Benim de öyle oldu da bu sabah et parçası gibi bişeydi. Insallah düşmüştür benim deyok büyük değil ama dikkatimi çekmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle oldu da bu sabah et parçası gibi bişeydi. Insallah düşmüştür benim deyok büyük değil ama dikkatimi çekmişti
yok valla hiç sancım olmadı ama benim tüpün geniş tarafında yerleşmişO zamandan bu zamana hiç ağrı ve sanciniz olmadı mı
Ben 3 gün şiddetli sanci çektim. Bugün hafifledi
Doğru sizde kese görünmüştü. Benim sadece kanda yükseldi 485 e kadar 2 doz vuruldum ilk dozum 12 aralık ikinci dozum 15 aralıktayok valla hiç sancım olmadı ama benim tüpün geniş tarafında yerleşmiş
Kanamam ve sancim azaldı benim düşmeyecek mi diye korkttumyok valla hiç sancım olmadı ama benim tüpün geniş tarafında yerleşmiş
Sizin çok iyi düşmüş, bende de sürekli az az kanama oldu, devam etti ama çok değildi lekeli gibi, sancı ağrımda 3-4 günde bir oluyorduBen de sali günü 2.dozumun 7. Günüydü değerim 468 den 282 inmişti. haftalık kan verecem artık. Kanamam az az geliyor. 3 gün aşırı ağrılı sanci çektim.
Sizin ağrı ve sanciniz oldu mu ne kadar sürdü
2 doz üst üste oldum ya ondan böyle düştü sanırımSizin çok iyi düşmüş, bende de sürekli az az kanama oldu, devam etti ama çok değildi lekeli gibi, sancı ağrımda 3-4 günde bir oluyordu
Bugün kan verdim sıfırlanmış darısı başınıza adetim de bitmek üzereSizin çok iyi düşmüş, bende de sürekli az az kanama oldu, devam etti ama çok değildi lekeli gibi, sancı ağrımda 3-4 günde bir oluyordu
Gözünaydın Çok sevindim. Amin inşallah hepimizin sıfırlanırBugün kan verdim sıfırlanmış darısı başınıza adetim de bitmek üzere
aminnnn inşallah canımmGözünaydın Çok sevindim. Amin inşallah hepimizin sıfırlanır
Gözün aydın canım, çok güzel, ben de kan verdim Cuma güne , 83 e düşmüş, ama pıhtılı kanama da olmuştu, sıfırlanmıştır sanmıştım, yine bekleyeceğim artık,Bugün kan verdim sıfırlanmış darısı başınıza adetim de bitmek üzere
Gözünaydın Çok sevindim. Amin inşallah hepimizin sifirlankrBugün kan verdim sıfırlanmış darısı başınıza adetim de bitmek üzere
En son kaçtı değerin. Kanaman devam ediyor muGözün aydın canım, çok güzel, ben de kan verdim Cuma güne , 83 e düşmüş, ama pıhtılı kanama da olmuştu, sıfırlanmıştır sanmıştım, yine bekleyeceğim artık,
Bi önce 180 di,
Pıhtılı kanamadan sonra güzel düşüyor gerçekten senin adet gibi kanaman olmuştu bi de sıfırlanınca tekrar mı adet olacaksın acaba?10 gün bekle bence bir hafta yı geçsin ama tehlike geçti öyle düşün güzel haberlerini bekliyoruzGözün aydın canım, çok güzel, ben de kan verdim Cuma güne , 83 e düşmüş, ama pıhtılı kanama da olmuştu, sıfırlanmıştır sanmıştım, yine bekleyeceğim artık,
İnşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorumGözünaydın Çok sevindim. Amin inşallah hepimizin sifirlankr
En son kaçtı değerin. Kanaman devam ediyor mu
İnşaAllah canım, benimde pıhtılı adet gibi aynı olmuştu, 10 gün sonra tekrar baktıracam, bende şaşırdım tekrar yine adet mi olacam acaba, bekleyip görecem artıkPıhtılı kanamadan sonra güzel düşüyor gerçekten senin adet gibi kanaman olmuştu bi de sıfırlanınca tekrar mı adet olacaksın acaba?10 gün bekle bence bir hafta yı geçsin ama tehlike geçti öyle düşün güzel haberlerini bekliyoruz
Bi önce 180 di, yok şuan bitti kanamam
Kanaman kaç gün sürdü.İnşaAllah canım, benimde pıhtılı adet gibi aynı olmuştu, 10 gün sonra tekrar baktıracam, bende şaşırdım tekrar yine adet mi olacam acaba, bekleyip görecem artık
Benim en son degerim 282 di 1 hafta önce bugün tekrar kan verecem. Benim kanamam kesildi. Toplam 10 gün sürdü kanamam şimdi hiç leke de kanama da yokSürekli değil ara sıra kanama yada leke vardı, daha sıfırlanmadı ama