• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Zehra4234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
219
62
48
27
Kızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin

Kızlar lütfen yardım edin şimdi kontrolden geliyorum beta değerim 290 çıkmıştı 5 gün gitmedik doktora bugün gittim kan verdim 2500 çıkmış doktor 2500 de kesin olarak keseyi görmeliyiz ama seninkinde yok dedi bana dış gebesin demiyorum ama olabilirsin dedi. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı sizinki kaç da göründü 2 gün sonra keseyi göremezsek yatış verelim dış gebelik için dedi yardım edin lütfen fikir verin
Başka doktora da gidin yarın mutlaka o da göremezse dış gebeliktir. 😔

Canım ben keseyi beta değerim 4000 lerderken görmüştüm erken olabilir ama ihmal etme 2 gün sonra git inşallah görürsün keseyi

2500 kesin görülmes lazımdı canım benim 760 larda görülmüştü :(( gerçi hoş görülse ne olur düştü zaten

Karından mı baktı canım vajinal görünmesi lazımdı?

Canm oncelikle merhaba. Biraz uzun olcak kusura bkma😊 adet olmam gereken gunde gidip kan verdim 770 ckmisti. 3 gun snra gittim 2460 cikmsti. Bunlar saglik ocaginda verdigim kanlar. Ertesi gun kadin doguma gitti ve vajinal ultrason da bakti ve goremedi hic bisey. Snra tekrr kan istedi. Sonuc 6630 cikti ve bu degere gore kesin gormeliydik keseyi dedi haliyle 3 binlerde goruyolar cnku. Snra ayri uzmana gonderdi ultrasona o karnimdan bakti ve keseyi gördü. Ama icinde embriyoyu goremedi. Şükür dedik en azndan dış gebelik degil diye. O saattler nasil gecti anlatamam ki cabaladgmz bi bebisti tedawi ile gelen. Keseyi gorduk 2 hafta snr gitti ve kalp atışını duyduk cok şükür smdi 8+5 günlük olduk🙏 daha cok yeniyiz yani.demem o ki hemen moralini bozma ya baska doktora gorun ya da ayri uzman ultrasona gorunmeyi syle doktoruna hastanede vardir mutlaka. Oyle daha net ve kesin belli olur. Cunku detayli ultrasndaki uzmana sormustum doktrdaki ultrasnda neden gorunmedi burda gorundu diye. Doktr odasındaki buna gore daha kalite olarak düşük rahmin her yerini goremeyebiliyo demsti. Ne kadr doru bilemem ama demem o ki 6000 degerlerde bile doktr odasinsaki ultrasonda vajinal olarak bakildi bide yine se gorunmemsti. Ins seninde oyledir vardir ama gorunmemistir belki gec dollenmedir veya baska bisey. Dua edicem senin için canm üzülme 💕🙏

Estağfirullah aksine içimi rahatlattınız çok üzülüyorum şahsen 3 doktor vardı biri dedi ki ben bu ultrasonu sevmiyorum iyi göstermiyo dedi diğeri baktı burda minik bişey var gibi dedi sonra diğer doktor keseyi göremediğini söyledi yarın başka bi doktora daha gidecez. Ben geç döllenme olmuş diye düşünüyorum çünkü adetinden sonra 14 gün geçti yumurtlama döneminde ilişkim oldu bi kaç kere sonra aradan 1 1 buçuk hafta geçti kesin çıkan testten yaptım tek çizgiydi adet gelmeden son ilişkimde olduğunu düşünüyorum ultrason böyle bize verilen

Eklentiler

• 16013085789093101364152734291491.webp
    16013085789093101364152734291491.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 44
Hcg artışın çok güzel dış gebelikte genelde bu kadar yükselme olmuyor. Bir de dış gebelikte tek taraflı ağrı kahverengi kanama oluyor. Bunlar da yoksa korkma gereksiz strese girme derim yarın mutlaka başka doktora görün ama çünkü dış gebelik çok tehlikeli bi durum

Hcg artışın çok güzel dış gebelikte genelde bu kadar yükselme olmuyor. Bir de dış gebelikte tek taraflı ağrı kahverengi kanama oluyor. Bunlar da yoksa korkma gereksiz strese girme derim yarın mutlaka başka doktora görün ama çünkü dış gebelik çok tehlikeli bi durum
İnanın hiçbirini yaşamadım kusmam bile yok herangi bi belirtiyi yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku oluşuyo umarım dediğiniz gibidir onlar yok bende çok şükür .

İnanın hiçbirini yaşamadım kusmam bile yok herangi bi belirtiyi yaşamıyorum sadece halsizlik ve uyku oluşuyo umarım dediğiniz gibidir onlar yok bende çok şükür .
Ben dış gebelik geçirdim çok ağrım oldu kanamam oldu değerleri hiç iki katı olmadı yani mutlaka belirti verirdi bence içini rahat tut dış gebelik gibi değil senin ama yine de geciktirme başka doktora görün inşallah biran önce kese görünür❤️

Ben dış gebelik geçirdim çok ağrım oldu kanamam oldu değerleri hiç iki katı olmadı yani mutlaka belirti verirdi bence içini rahat tut dış gebelik gibi değil senin ama yine de geciktirme başka doktora görün inşallah biran önce kese görünür❤
İnşallah Allah razı olsun sizden peki Nası oldu neler yaşadınız ilaçla mi yoksa cerrahi müdahale mi yapıldı

İnşallah Allah razı olsun sizden peki Nası oldu neler yaşadınız ilaçla mi yoksa cerrahi müdahale mi yapıldı
Çok zordu dış gebelik kadar illet bir şey yok. İlaçla tedavi edildi sürekli kan değerleri takip edildi ağrı vardı sürekli acaba iç kanama mi geçiriyorum diye korkuyla 1 ay sonunda değerlerim sıfırlandı çok yeni zaten 5 ay oldu. Sonrasında herhangi bir tedavi görmedim bi dahaki ay rahim filmi çekineceğim.

Çok zordu dış gebelik kadar illet bir şey yok. İlaçla tedavi edildi sürekli kan değerleri takip edildi ağrı vardı sürekli acaba iç kanama mi geçiriyorum diye korkuyla 1 ay sonunda değerlerim sıfırlandı çok yeni zaten 5 ay oldu. Sonrasında herhangi bir tedavi görmedim bi dahaki ay rahim filmi çekineceğim.
Kıyamam yaaa umarım tertemiz çıkar sonucun iyi olursun ❤ 1 ey hastanede mi kaldınız 😔

Back
X