Merhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı okursanız sevinirim. 1 ay önce hamile olduğumu öğrendim fakat beta hcg değerlerim istenilen kadar bir artış göstermiyordu dış gebelik olduğunu öğrendim . Rahimden ultrason yaptılar kese de rahim içinde herhangi bir yerde değil tüplerde olduğunu düşünüyorlar. İğne tedavisi uyguladılar ilk uyguladıklarında beta değerim 2400dü iğne tedavisinden üç gün sonra gittim 2700 e yükselmiş. Doktorum eskisi gibi yüksek bir artış olmamış tam net bir şey söyleyebilmek için 7. Günü beklemek gerek eğer azalma varsa tedavi işe yaramıştır dedi ama eğer yükselirse ameliyat dedi. Bu durumu yaşayan var mı yani ilk tedavi uygulandığında böyle değer yükselip sonra mı azalışa geçer. Tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik
- Konu Sahibi maviyim5
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #disgebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Mart 2019
- 1.070
- 635
- 73
- 35
Bende gecirdim dis gebelik. Zaten igneden sonra bi yukselis olup dusmeye basliyor tekrar.insallah sorunsuz ameliyatsiz atlatirsiniz. Doktorunuz soyledimi bilmiyorum ama ben hep yurudum surekli yorulana kadar gezdim, o gece ciddi bi kanama basladi ve bi kac gun sonra tamamen bittiMerhaba arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı okursanız sevinirim. 1 ay önce hamile olduğumu öğrendim fakat beta hcg değerlerim istenilen kadar bir artış göstermiyordu dış gebelik olduğunu öğrendim . Rahimden ultrason yaptılar kese de rahim içinde herhangi bir yerde değil tüplerde olduğunu düşünüyorlar. İğne tedavisi uyguladılar ilk uyguladıklarında beta değerim 2400dü iğne tedavisinden üç gün sonra gittim 2700 e yükselmiş. Doktorum eskisi gibi yüksek bir artış olmamış tam net bir şey söyleyebilmek için 7. Günü beklemek gerek eğer azalma varsa tedavi işe yaramıştır dedi ama eğer yükselirse ameliyat dedi. Bu durumu yaşayan var mı yani ilk tedavi uygulandığında böyle değer yükselip sonra mı azalışa geçer. Tecrübelerinizi paylasırsanız sevinirim
Bana da sürekli dinlenmem gerektiğini söyledi ve iğneden sonra hiç kanamam olmadı bugün biraz damla şeklinde oldu bu normal mi acabaBende gecirdim dis gebelik. Zaten igneden sonra bi yukselis olup dusmeye basliyor tekrar.insallah sorunsuz ameliyatsiz atlatirsiniz. Doktorunuz soyledimi bilmiyorum ama ben hep yurudum surekli yorulana kadar gezdim, o gece ciddi bi kanama basladi ve bi kac gun sonra tamamen bitti
Çok teşekkür ederim gerçekten korkuyorum ben de ameliyattanGeçmiş olsun bende dış gebelik yaşadım evet ilk sefer değer yükselir önemli olan 7. Gün ha düşme olmazsa 7. Gün yine bir doz vur hemen ameliyat olma elinden geldiğince ben oldum sonuç bir tüpüm gitti gerekirse başka doktora görün
Evet normal insallah dusmeye baslamistirBana da sürekli dinlenmem gerektiğini söyledi ve iğneden sonra hiç kanamam olmadı bugün biraz damla şeklinde oldu bu normal mi acaba
İnşa
İnşaAllah ya ilk gebeliğim ve zor bir şey oldu dış gebelik acaba tekrar hamile kalmak zor mu herkes tekrar dış gebelik olur diyorEvet normal insallah dusmeye baslamistir
Yok hayir benim dis gebelikten sonra kucuk kizim oldu. Suan tekrar hamileyim ucuncuye.İnşa
İnşaAllah ya ilk gebeliğim ve zor bir şey oldu dış gebelik acaba tekrar hamile kalmak zor mu herkes tekrar dış gebelik olur diyor
AA gerçekten mi maşallah inşaAllah Allah hayırlısıyla yaşatır herkese bu mutluluğuYok hayir benim dis gebelikten sonra kucuk kizim oldu. Suan tekrar hamileyim ucuncuye.
Amin insallah, Allah dileyen herkese nasip etsin ❣AA gerçekten mi maşallah inşaAllah Allah hayırlısıyla yaşatır herkese bu mutluluğu