Merhaba. Ben de 5 sene önce dış gebelik geçirdim. Sol tüpümü aldılar. Ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldm ama kendi kendine düştü. Düşükten 3 ay sonra hamile kaldm şimdi 3 yaşında kzımDış gebelik ameliyatı oldum. Tüpümde kanama olmadığı için tüpümü keserek bebeği aldılar. Tüpümde dikiş var. Sezeryan oldum. Sizler ameliyattan nekadar süre sonra hamile kaldınız? Gebelikleriniz sağlıklımıydı. Benim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı. Doktorum 4 ay korunmamı söyledi. Tüpteki dikişten ötürü. Sizler deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Bende sabah ameliyat olucam dua edin..Merhaba , bende aynen senin gibi oldum. Geçtiğimiz çarşamba idi ameliyatım. Benimde tüp duruyor. Diğer tüpün durumu belli değil. Tekrarlama olasılığı yüksek dediler tüpteki dikişlerin ne şekilde iyileşeceği belli değilmiş. Belki yapışarak belki daralarak belkide normal şekilde...
Ancak 2 ay geçtikten sonra hsg çektirerek öğrenebilirmişiz.
Bende her yerde debeleniyorum belki benzer bir durum yaşayıp sonra sağlıklı gebeliği olan vardır, izlenecek yol yöntem konusunda belki birilerinden tecrübelerini dinlerim diye ama henüz çıkmadı...
Allah yardımcın olsun arkadaşım, sağlıkla çıkmayı nasip etsin, tekrarındanda hepimizi korusun.Bende sabah ameliyat olucam dua edin..
Pko musun cnm senKizlar bnde size bişey sorcam bn 6 gündür adet olmym ve ağrım var adet ağrısı gibi ama kendimi de fazla umitlendirmek istemiyorum sizce nedir
Ne anlamadimPko musun cnm sen
Oldunuzmu? Ben de oldumBende sabah ameliyat olucam dua edin..
ADet düzensizliğin varmı cnmNe anlamadim