Dış gebelik

museb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
8
0
24
Dış gebelik ameliyatı oldum. Tüpümde kanama olmadığı için tüpümü keserek bebeği aldılar. Tüpümde dikiş var. Sezeryan oldum. Sizler ameliyattan nekadar süre sonra hamile kaldınız? Gebelikleriniz sağlıklımıydı. Benim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı. Doktorum 4 ay korunmamı söyledi. Tüpteki dikişten ötürü. Sizler deneyimlerinizi paylaşırmısınız?

Dış gebelik ameliyatı oldum. Tüpümde kanama olmadığı için tüpümü keserek bebeği aldılar. Tüpümde dikiş var. Sezeryan oldum. Sizler ameliyattan nekadar süre sonra hamile kaldınız? Gebelikleriniz sağlıklımıydı. Benim bugün 1 ay oldu ameliyat olalı. Doktorum 4 ay korunmamı söyledi. Tüpteki dikişten ötürü. Sizler deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Merhaba. Ben de 5 sene önce dış gebelik geçirdim. Sol tüpümü aldılar. Ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldm ama kendi kendine düştü. Düşükten 3 ay sonra hamile kaldm şimdi 3 yaşında kzım🙂

Merhaba , bende aynen senin gibi oldum. Geçtiğimiz çarşamba idi ameliyatım. Benimde tüp duruyor. Diğer tüpün durumu belli değil. Tekrarlama olasılığı yüksek dediler tüpteki dikişlerin ne şekilde iyileşeceği belli değilmiş. Belki yapışarak belki daralarak belkide normal şekilde...
Ancak 2 ay geçtikten sonra hsg çektirerek öğrenebilirmişiz.
Bende her yerde debeleniyorum belki benzer bir durum yaşayıp sonra sağlıklı gebeliği olan vardır, izlenecek yol yöntem konusunda belki birilerinden tecrübelerini dinlerim diye ama henüz çıkmadı...

Merhaba , bende aynen senin gibi oldum. Geçtiğimiz çarşamba idi ameliyatım. Benimde tüp duruyor. Diğer tüpün durumu belli değil. Tekrarlama olasılığı yüksek dediler tüpteki dikişlerin ne şekilde iyileşeceği belli değilmiş. Belki yapışarak belki daralarak belkide normal şekilde...
Ancak 2 ay geçtikten sonra hsg çektirerek öğrenebilirmişiz.
Bende her yerde debeleniyorum belki benzer bir durum yaşayıp sonra sağlıklı gebeliği olan vardır, izlenecek yol yöntem konusunda belki birilerinden tecrübelerini dinlerim diye ama henüz çıkmadı...
Bende sabah ameliyat olucam dua edin..

Kizlar bnde size bişey sorcam bn 6 gündür adet olmym ve ağrım var adet ağrısı gibi ama kendimi de fazla umitlendirmek istemiyorum sizce nedir

Bende sabah ameliyat olucam dua edin..
Allah yardımcın olsun arkadaşım, sağlıkla çıkmayı nasip etsin, tekrarındanda hepimizi korusun.
ameliyat sonrası durumundan haberdar et bizi, ağrıları acıları merak etme en fazla 4. Gün çok daha rahat hareket etmeye başlayacaksın.7. Gün normal oturup kalkmaya başlayacaksın.rahatça acısız yürüyeceksin.
ameliyat sonrası çok aşırı gaz oluyor karnı karbondioksit ile şişirerek yapılıyor ameliyat çünkü.Gaz sancıları için her yemek öncesi spasmomen isimli gaz sancısı ilacını içtim ben baya bi yardımcı oldu. Çünkü gaz kasılmaları ameliyat yerlerini çok acıtıyor. Bensancıyı 2 gün çektikten sonra başka bi doktor tavsiyesi ile keşfettim sen benim gibi olma peşinen başla spasmomen ilacına. Doktorlar yürü geçer diyor ama ben yürümekle atamadım gazı. Rahat ol rahat geçsin.
Çok çok geçmiş olsun durumdan haberdar et bizi.

Merhaba 2009 yılında dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.Bir yıl istemedik çocuk korundum.Korunmayı bıraktıktan iki ay sonra sağlıklı bir gebelikle kızım dünyaya geldi.Şu an 9 yaşında.Kızımdan sonra 8 yıl korundum çocuk istemedik.Korunmayı bırakınca adet görmeden hamile kaldım.Bu hamileliğim zor geçti.Kısmetse yarın sezeryana giricem.Yumurtalıklarınızda bir sıkıntı yoksa, her ay düzenli adet görüyorsanız,eşinizin de bir sorunu yoksa hamile kalmamak için bir sebep yok.

Benim laparoskopik dış gebelik operasyonumun üzerinden 10 gün geçti bugün. Ağrılar çok çok azaldı, artık nadiren fark ediyorum. Yürümem normale döndü. Sadece çok yürürsem ağrım oluyor ameliyat bölgesinde. Yarın da işe dönüyorum.

İnşallah hepimiz en yakın zamanda sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz

X