Dış gebelik yaşayanlar yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba maalesef dış kornual gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum
Çok geçmiş olsunnn inşallah sağlığınıza hemen kavuşursunuz kendinizi yıpratmayın çok çok zor bi süreç dönem hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama geçiyor 3 ay önce geçirdim şu an hatırlayınca şükrediyorum inşallah en kolay tedaviyle atlatırsınız kendinize cok iyi bakın her şey bizim için bu dünyada çok üzüldüm ama yaşanacak varmış maalesef

Şükür ediyorum bunada yapacak bir şey yok yalnız hemen müdahale edemiyorlar benimki kornual dış gebelikmiş bebek tüple rahimin tam birleştiği yerde hem çok riskli hemde belki Azcık kımıldar diye bekliyorlar ama %1 ihtimal felan bir yandan da bebek büyüyor gayet iyi sağlıklı en çok ona üzülüyorum iğne işr yarar artık inşallah

Aaa ilk kez duydum dua edin hangiis hayırlısıyla o olsun allahtan geliyor nasibi böyleymiş hayırlı haberlerini bekliyorum bende

Merhaba maalesef dış kornual gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorum
Çok geçmiş olsun ben de dış gebelikten yatıyorum. Başta betam da çok güzel artmıştı ama insan hissediyor sanki değil mi bir sorun olduğunu. Siz de betanız iyi olmasına rağmen sormuşsunuz buradan

Çok geçmiş olsun ben de dış gebelikten yatıyorum. Başta betam da çok güzel artmıştı ama insan hissediyor sanki değil mi bir sorun olduğunu. Siz de betanız iyi olmasına rağmen sormuşsunuz buradan
Kesinlikle öyle sağlıklı olmadığını baştan beri biliyordum size de çok geçmiş olsun kolaylıkla biter inşallah sürecimiz

Kesinlikle öyle sağlıklı olmadığını baştan beri biliyordum size de çok geçmiş olsun kolaylıkla biter inşallah sürecimiz
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, bende 2 hafta önce gebelik testi yaptım silik çizgi cikti sonra kan verdim 131 çıktı ilk, 5 gün sonra 420 çıktı doktor emin olamadi düzensiz artmış dedi kese de gözükmüyor bugün yani iki gün sonra yine kan verdim 1407 çıkmış yani 48 saatte nerdeyse 3 buçuk kat artmış bende dış gebelikten şüpheleniyorum, bu arada 1 yaşında oğlum var biraz kaza ile oldu diyelim beklemediğimiz bir anda ama nasip artık

Eğer şüpheniz varsa mutlaka takip ettirin iki günde bir kan verin çünkü değer yükselince ameliyattan başka şans olmuyor ama değeriniz iyi görünüyor bence sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Artışınız dış gebelik gibi değil. Ağrı normalmiş ben de çektim hala da oluyor diyebilirim

Artışınız dış gebelik gibi değil. Ağrı normalmiş ben de çektim hala da oluyor diyebilirim
Dış gebelik maalesef hatta çok değişik bir dış gebelik doktorlar üstünde tez yazılır diyor o derece ve hala müdahale edilemedi Ankara şehir hastanesi olmasına rağmen yani hiçbir şey belli olmuyor

Dış gebelik maalesef hatta çok değişik bir dış gebelik doktorlar üstünde tez yazılır diyor o derece ve hala müdahale edilemedi Ankara şehir hastanesi olmasına rağmen yani hiçbir şey belli olmuyor
Allah allah çok üzüldüm ve şaşırdım cidden rabbim kolaylık versin en yakın zamanda sağlıklı şekilde yeniden bir evlat verir Allah umarım dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…