Bence güzel artıyor şu an. Ben 7. Haftaya kadar sürekli regl ağrısı çektim. Devamlı tuvalete koştum acaba regl mi oldum diye :) iki gün sonra tekrar kan verip artışı kontrol edin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınızMerhaba benim adetten üç gün önce beta 3 çıktı bir gün gecikme 38 iki gün sonra 82 çıktı dün gece sol kasık ağrım başladı devam ediyor korkuyorum bu yüzden dış gebelik olabilir diye beta da düşük ya normal mi bu ağrılar acaba tedirginim sol tarafta kistim de var o da ağrıyor olabilir bilmiyorum
Tek taraflı şiddetli olduğu için korktumBence güzel artıyor şu an. Ben 7. Haftaya kadar sürekli regl ağrısı çektim. Devamlı tuvalete koştum acaba regl mi oldum diye :) iki gün sonra tekrar kan verip artışı kontrol edin inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Benim de tek taraflıydı. Sadece sağ taraf. Hatta konu falan açmıştım korkumdan. Bebek o taraftan tutunuyordur demişlerdi. İnşallah sizin de öyledirTek taraflı şiddetli olduğu için korktum
İnşallah şuan çok küçük olduğundan dış gebelik olsa bile ağrı yapmazdı diye düşünüyorum kanamam da yok çok şükür kistim ağrıyordur belki deBenim de tek taraflıydı. Sadece sağ taraf. Hatta konu falan açmıştım korkumdan. Bebek o taraftan tutunuyordur demişlerdi. İnşallah sizin de öyledir
Dış gebelik sandığınız gibi birşey olmuyor aslında. Şuan hali hazırda normal yükseliyor. Ağrı olmasının sebebi kese oluşması. Benim 9-10 haftaya kadar ağrılarım oldu. Şimdide bebek büyüyor diye ağrı oluyor. Ağrı sizi endişelendirmesin betanızı takip edin yükseldiği gibi ultrasonda kontrol yapılır zaten. Düzenli yükselmezsede doktor net bi teşhis koyarMerhaba benim adetten üç gün önce beta 3 çıktı bir gün gecikme 38 iki gün sonra 82 çıktı dün gece sol kasık ağrım başladı devam ediyor korkuyorum bu yüzden dış gebelik olabilir diye beta da düşük ya normal mi bu ağrılar acaba tedirginim sol tarafta kistim de var o da ağrıyor olabilir bilmiyorum
Tek taraflı sızı şeklinde ağrı var sol taraf sadece dün geceden beri ö yüzden tedirgin oldumDış gebelik sandığınız gibi birşey olmuyor aslında. Şuan hali hazırda normal yükseliyor. Ağrı olmasının sebebi kese oluşması. Benim 9-10 haftaya kadar ağrılarım oldu. Şimdide bebek büyüyor diye ağrı oluyor. Ağrı sizi endişelendirmesin betanızı takip edin yükseldiği gibi ultrasonda kontrol yapılır zaten. Düzenli yükselmezsede doktor net bi teşhis koyar
Çok normal o ağrılar. Genelde tek kasıktan ağrır zaten gebelikte. Kanamanız olmadıkça şuan endişe yapmayınTek taraflı sızı şeklinde ağrı var sol taraf sadece dün geceden beri ö yüzden tedirgin oldum
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızÇok normal o ağrılar. Genelde tek kasıktan ağrır zaten gebelikte. Kanamanız olmadıkça şuan endişe yapmayın
Sıkmayın canınızı, rahat geçirin gebeliğinizi. Ağrılar içinde bol su içerek dinlenin solunuza yatın rahatlarsınızTeşekkür ederim içimi rahatlattınız
Oruçluyum maalesefSıkmayın canınızı, rahat geçirin gebeliğinizi. Ağrılar içinde bol su içerek dinlenin solunuza yatın rahatlarsınız
Sıcak su torbası kullanmanızı önermem. Eğer gebelik var ise zararlı olacaktır karnınıza direkt ısı uygulamak. Ayaklarınızı sıcak tutun yeterliOruçluyum maalesefbugün zorladı beni üsten çalışıyorum birde sıcak su torbasıyla akşam idare edeceğim yoksa bir Parol içerim
Bacaklarımın arasına alsam zarar olur mu ki direkt karnıma koymamaya çalışıyorumSıcak su torbası kullanmanızı önermem. Eğer gebelik var ise zararlı olacaktır karnınıza direkt ısı uygulamak. Ayaklarınızı sıcak tutun yeterli
Hiç kullanmamanız daha iyiBacaklarımın arasına alsam zarar olur mu ki direkt karnıma koymamaya çalışıyorum
Sıcak su torbası malesef yasakOruçluyum maalesefbugün zorladı beni üsten çalışıyorum birde sıcak su torbasıyla akşam idare edeceğim yoksa bir Parol içerim
Bugün doktora sordum ben bebek sizin yiyip içtiğinizden beslenmiyor oruç tutabilirsiniz dedi bilemiyorum kiSıcak su torbası malesef yasaktek taraflı ağrı çok normal benim de hep tek tarafım ağrıdı. Beta normal yükseliyorsa sorun yok merak etmeyin. İlk üç ay bebek sizin depolarınızdan beslenecek ama bol bol su içmeniz gerek günde en az 10 bardak. Ben su içemediğim her gün doktor serum taktırdı. Suyu ihmal etmeyin
Merhaba dış gebelik geçirdim ama betam hiç böyle güzel artmamıştı maşallah sizin değeriniz normal iki katına çıkmış endişe etmeyin boşuna inşallah sağlıklısınızdırMerhaba benim adetten üç gün önce beta 3 çıktı bir gün gecikme 38 iki gün sonra 82 çıktı dün gece sol kasık ağrım başladı devam ediyor korkuyorum bu yüzden dış gebelik olabilir diye beta da düşük ya normal mi bu ağrılar acaba tedirginim sol tarafta kistim de var o da ağrıyor olabilir bilmiyorum
Merhaba maalesef dış kornual gebelik teşhisi ile hastanede yatıyorumMerhaba dış gebelik geçirdim ama betam hiç böyle güzel artmamıştı maşallah sizin değeriniz normal iki katına çıkmış endişe etmeyin boşuna inşallah sağlıklısınızdır
Benim sol taraf ağrım olmuştu ama 4.haftalarda başlamıştı 5.haftada teşhis konulmuştu sol diye kötü yorumlamayın bi de erkenden kendini belli etmiyor dış gebelik endişelenmeyin tadını cıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?