Dış gebelik yaşayanlar belirtileriniz nelerdi? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
36
Merhaba kızlar
Ben hamilryim fakat ramdevum perşembe günü ozamanda görünğrmğ bilmiyorum merak ettigim sey dıs gebelık nerden anlaşılır? Belirtileriniz neydi? Eger benimle paylaşırsanız sevinirim...

BEnde hiç bir belirti olmamıştı.Beta hcg takibiyle teşhis konuldu bir yükselip bir azalıyordu canım .

Merhaba kızlar
Ben hamilryim fakat ramdevum perşembe günü ozamanda görünğrmğ bilmiyorum merak ettigim sey dıs gebelık nerden anlaşılır? Belirtileriniz neydi? Eger benimle paylaşırsanız sevinirim...
bende çok merak ediyorum bu konuyu adetime 3 gun kala 40.99 çıktı 2 gün sonra aynı saatte yaptırdım 133 çıktı 3 kat artmış

Anladm canım bendede kan almıyorlar malesef peki dış gebelikse zaten kese görğnmez değilmi?
Ewet canım gözükmez bebek tüpe yerleşiyormuş.benim adet gecikmemden 12 gün sonra kanama başlamştı birden bire sonra hcg ye bakıldı 2 günde 1 düzensiz olunca dış gebelik dendi.kan neden almıyorlar ki bunun teşhisi o şekilde konuluyor

Ewet canım gözükmez bebek tüpe yerleşiyormuş.benim adet gecikmemden 12 gün sonra kanama başlamştı birden bire sonra hcg ye bakıldı 2 günde 1 düzensiz olunca dış gebelik dendi.kan neden almıyorlar ki bunun teşhisi o şekilde konuluyor
Burda öyle brn almanyadaym eger kedei görmezlerse alirlarmis

X