G Gzlgunler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 836 257 28 22 Mart 2024 Konu Sahibi blondemia #41 birmavigunu5 .!.: Birde o kanser ignesi sonrası saçlarım çok dökülüyor hastanedeyken zaten stresten döküldü de hastane sonrası 3 ayda saçımda açıklık çoğaldı nasıl bı igneymis böyle 6 ay dolunca dursa inşallah Genişletmek için tıkla... Saç dökülmesi bende de cok oldu hala da oluyor 3 ay bitti şuan iğneden mi stresten mi ayırt edemiyorum artık
birmavigunu5 .!.: Birde o kanser ignesi sonrası saçlarım çok dökülüyor hastanedeyken zaten stresten döküldü de hastane sonrası 3 ayda saçımda açıklık çoğaldı nasıl bı igneymis böyle 6 ay dolunca dursa inşallah Genişletmek için tıkla... Saç dökülmesi bende de cok oldu hala da oluyor 3 ay bitti şuan iğneden mi stresten mi ayırt edemiyorum artık
B birmavigunu5 Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2023 161 47 24 22 Mart 2024 Konu Sahibi blondemia #42 Gzlgunler .!.: Saç dökülmesi bende de cok oldu hala da oluyor 3 ay bitti şuan iğneden mi stresten mi ayırt edemiyorum artık Genişletmek için tıkla... İnsalah bi an önce vicuttan atarız ya insan dış gebeligi unutmaya çalışsa bile bu saçlar yine hatırlatıyor o günleri iğne yüzünden
Gzlgunler .!.: Saç dökülmesi bende de cok oldu hala da oluyor 3 ay bitti şuan iğneden mi stresten mi ayırt edemiyorum artık Genişletmek için tıkla... İnsalah bi an önce vicuttan atarız ya insan dış gebeligi unutmaya çalışsa bile bu saçlar yine hatırlatıyor o günleri iğne yüzünden
B birmavigunu5 Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2023 161 47 24 22 Mart 2024 Konu Sahibi blondemia #43 Gzlgunler .!.: 2 ay sonunda hsg cekildim maalesef dış gebelik oluşan tüpümde sıvı birikmesi varmış onu almaları gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Yaa çok üzüldüm inşallah bı an önce atlatırsın ameliyatı kapalı olursa senin için daha iyi olur çabuk toparlanirsin bende öyle olmuştum
Gzlgunler .!.: 2 ay sonunda hsg cekildim maalesef dış gebelik oluşan tüpümde sıvı birikmesi varmış onu almaları gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... Yaa çok üzüldüm inşallah bı an önce atlatırsın ameliyatı kapalı olursa senin için daha iyi olur çabuk toparlanirsin bende öyle olmuştum
G Gzlgunler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2023 836 257 28 22 Mart 2024 Konu Sahibi blondemia #44 birmavigunu5 .!.: Yaa çok üzüldüm inşallah bı an önce atlatırsın ameliyatı kapalı olursa senin için daha iyi olur çabuk toparlanirsin bende öyle olmuştum Genişletmek için tıkla... Evet bende ilk ameliyatımı kapalı olmuştum aynı şekilde olucak gene inşallah bakalım teşekkür ederim
birmavigunu5 .!.: Yaa çok üzüldüm inşallah bı an önce atlatırsın ameliyatı kapalı olursa senin için daha iyi olur çabuk toparlanirsin bende öyle olmuştum Genişletmek için tıkla... Evet bende ilk ameliyatımı kapalı olmuştum aynı şekilde olucak gene inşallah bakalım teşekkür ederim