- 12 Temmuz 2016
- 4.214
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.114
- 158
- 31
Amiin sizede tez vakitte evlat nasip etsin inşallahYa Allah bağışlasın insallah evlatlarinizi size,cok cok teşekkür ederim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin sizede tez vakitte evlat nasip etsin inşallahYa Allah bağışlasın insallah evlatlarinizi size,cok cok teşekkür ederim insallah
Uzun süre olmuş ama iğne sonrası hemen başladı mı kanamanızKizlar selam. 6 temmuzda kanamayla doktora gittim ve dis gebelik gecirdigimi ogrendim. Devamli beta hcg takibi yapildi. 2 defa mtx igne oldum. Bugun son kez kan vericektim gecen hafta 40a kadar dusmustu artik 10un altinda olmasini bekliyoduk ki 49 geldi bugun sonuc. Devamli kanamam var daha ne yapicagimi bilemiyorum. Bitmedi bi turlu. Benzer bi durum yasayan var mi?
Benim hamileligi ogrendigimden itibaren hep kanamam olmustu o yuzden igne sonrasi ne zaman baslar pek fikrim yokUzun süre olmuş ama iğne sonrası hemen başladı mı kanamanız
Benimde baştan beri lekelenmek vardı sonra kanamaya döndü ama iğneden sonra kesildiBenim hamileligi ogrendigimden itibaren hep kanamam olmustu o yuzden igne sonrasi ne zaman baslar pek fikrim yok
Yuksek ihtimalle erken yakalamissiniz daha iyi igneden sonra kesilmesi hasar cok daha azdir. Betanin 0 oldugunu teyit et mutlakaBenimde baştan beri lekelenmek vardı sonra kanamaya döndü ama iğneden sonra kesildi
İç kanama ve dış gebelik ameliyatı kaçınılmaz oldu benim için rabbim kimseye göstermesinYuksek ihtimalle erken yakalamissiniz daha iyi igneden sonra kesilmesi hasar cok daha azdir. Betanin 0 oldugunu teyit et mutlaka